salya sorunumuz

Mata Hari

Evdeki huzur,zenginlik budur..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
7.011
19.528
298
merhaba arkadaşlar.15 aylık bir oğlum var.2. ayından itibaren salya akıtmaya başladı.dişi çıkınca geçer dediler 7 aylıkken ilk dişini çıkardı geçmedi.şu anda 8i süt 4ü azı 12 dişi var ve hala ağzı akıyor.önlük yetiştiremiyoruz o kadar yani.bebeğinin salya akıtması bu kadar uzun süren var mı aranızda?doktorumuz normal olabilir diyo ama bide tecrübeli annelere sormak istedim.

bakan çok cevap yazan yok.kimsenin bi fikri yok mu yani kızlar?

benim bir fikrim var bir yakınımın da aynı sizin gibiydi.farklı bir dr a götür yada kan testi falan iste bence çünkü o sayla akıtan çocukta parazit çıktı (kurt) tedavi oldu ilaç kullandı şimdi hiç akmıyor .tabi inşallah sizinkinde çıkmaz...birde parazit olan çocuklar da ya çok iştahlı yada tam tersi çok iştahsız oluyolarmış belki bu bilgi bir işine yarar.
sağlıklı günler dilerim.

evet paraziti bikaç yerde bende okudum.benim oğlumda iştahlı maşallah.hemen bi doktora görünelim en iyisi.cvp için çok teşekkür ederim.

götürdüm cnm parazit fln çıkmadı çok şükür.ben bişey olduğunu düşünmüyorum dedi dr.umuz. muhtemelen ağzı açık gezdiği için akıyodur dedi.bide kulak burun bogaza göstericem ama içim rahat etsin diye.

benim kızım 25 aylık hala salyası akıyor, bebekkende çok salyalıydı. Normal kafaya takmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…