B beysude Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 2 0 5 Nisan 2010 Konu Sahibi cilek. #21 Yağmurseli .!.: Salvolin değil de başka bir markanın kremini (elleza)kullanmıştım. Bir ara sıkıntıdan garip bir şekilde sivilcelenen,mor mor yer eden lekeler %70 azaldı bu kremle sonra yaptığım özel karışımlarla da %100 geçti bebek poposu gibi oldum. Genişletmek için tıkla... merhabalar karısımlarınızı ogrenebılırmıyım. kimyasal peilimk yaptırdım yanık ızı kaldı yardım edersenız sevınırım. tskler:kedi:
Yağmurseli .!.: Salvolin değil de başka bir markanın kremini (elleza)kullanmıştım. Bir ara sıkıntıdan garip bir şekilde sivilcelenen,mor mor yer eden lekeler %70 azaldı bu kremle sonra yaptığım özel karışımlarla da %100 geçti bebek poposu gibi oldum. Genişletmek için tıkla... merhabalar karısımlarınızı ogrenebılırmıyım. kimyasal peilimk yaptırdım yanık ızı kaldı yardım edersenız sevınırım. tskler:kedi:
S safsu Guru Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2008 84 1 5 Nisan 2010 Konu Sahibi cilek. #22 Ben 15 gündür filan sadece geçeleri kullanıyorum.Yüzümd bir değişiklik yok.Nemendirici olark da bana biraz hafif geldi.Benim çildim kuru.Çok beyenmedim,ama kokusu gerçekten güzel.
Ben 15 gündür filan sadece geçeleri kullanıyorum.Yüzümd bir değişiklik yok.Nemendirici olark da bana biraz hafif geldi.Benim çildim kuru.Çok beyenmedim,ama kokusu gerçekten güzel.
bardakkulpu Guru Kayıtlı Üye 27 Aralık 2009 845 442 27 Mart 2011 Konu Sahibi cilek. #23 kızlar daha dün aldım bu kremi.. 29 liracık indirime girmiş neler neler saydılar şöle yapıo böle yapıo die.. bakalım sonuç ne olacak..
kızlar daha dün aldım bu kremi.. 29 liracık indirime girmiş neler neler saydılar şöle yapıo böle yapıo die.. bakalım sonuç ne olacak..