- 5 Mayıs 2010
- 426
- 3
- Konu Sahibi tomb_raider
merhabalar,
1 2 haftadır salsa öğrenmeye çalışıyorum.Her gün vakit ayrılmıyor tabiki,haftada 2 3 gün 1 saat kadar çalışabiliyorum.Aslında spor olarak düşünmemiştim eskiden beri dans öğrenmeye merakım olduğu için salsa öğrenmek istemiştim.Geçen gün farkettimki bacaklarım toparlanmış,görünümü düzgünleşmiş,şekillenmiş:) Aynı sıkılığı vucudumun üst kısmındada farkettim.Abartmıyorum gerçektende değişiklik vardı.İnanırmısınız nasıl bir mutluluk,nasıl bir moral oldu bana.
Dans etmek kesinlikle çok güzel.Pozitif enerji veriyor,kendine güven geliyor.Hem dans ediyorum,hem egzersiz yapıyorum.İlk defa bir dans öğreniyorum ama herkes öğrenebilir.Şuanda temel figürlerdeyim,bir an önce birçok hareket öğrenmek istiyorum.
Aramızda acaba salsa yada başka bir dansla ilgilenen var mı?Bana sorarsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.Netten videolara bakın,salsa gibi daha bir çok latin dansları var merengue rumba tango gibi,ama ben en çok salsa yı beğendim ve en çok öğrenilende salsaymış zaten.Önerimi paylaşmak istedim:) sağlıklı günler dilerim:)
Son düzenleme: