Salonumun Ortasında Bulduğum Toplu İğneler?

toplamda kaç adet iğneyle tutturmuş olabilirler acaba bir de benim bulduğum iğnelerin hepsi aynı değildi
İğneler aynımıydı değil miydi bilmiyorum her halıda 1-2 tane olabilir,sonuçta halı yıkamacıda aynı iğne olacak diye birşey yok , siz bence salonu didikleyin biraz derim Allah korusun ayağa filan batar,geçen akşam haberlerde izledim bir kadın Kalp krizi geçirmiş kalbinde iğne olduğu ortaya çıkmış ameliyat ile almışlar nasıl girdi bilmiyor iğne vucutta hareket eder birde.

İğneler aynımıydı değil miydi bilmiyorum her halıda 1-2 tane olabilir,sonuçta halı yıkamacıda aynı iğne olacak diye birşey yok , siz bence salonu didikleyin biraz derim Allah korusun ayağa filan batar,geçen akşam haberlerde izledim bir kadın Kalp krizi geçirmiş kalbinde iğne olduğu ortaya çıkmış ameliyat ile almışlar nasıl girdi bilmiyor iğne vucutta hareket eder birde.
Allah korusun doğru diyorsunuz dip bucak araştırma yapmam lazım başka yerlerde var mı diye..

o kadar süre zarfında ne eşime ne temizlikçiye ne de bir başkasına denk gelmedi aman gelmesin de zaten ayağa filan batmasındansa benim bulup atmam daha iyi olacak..

Ayni durumu bende yaşadım. Evimde bizde olmayan toplu iğneler bulurdum sürekli. Bende sizin gibi düşünüyordum sonra farkettim ki görümcem kapalı iğneleri o kullanıyor. Başörtüsünü bize gelince çıkarır giderken iğnelerin birazını takmayı unutuyor :KK14:
ya onların dalgınlıkları yüzünden ceremesini biz çekiyoruz :KK70:

Merhaba;

Son birkaç aydır salonumun orta yerinde, halının üstünde vs. toplu iğnelere rastlıyorum.

Toplamda 4,5 adet toplu iğne bulmuşumdur ve değil salonun orta yerinde, evin hiçbir köşesinde iğneyle işi olan, dikiş filan yapan birisi değilim yoğun tempoda çalışan birisi olduğumdan evime de çok nadir misafir gelir ve gelenler de genellikle ya akrabalarımdır ya da yakın arkadaşlarım..

Eşimde bende bu durumdan çok huzursuz oluyoruz, sizce bu durum nedir, ne yapılması gerekir?
Aşlah başka dert vermesin

eyvah :) bende kaç sefer ayağıma batacakken buldum Mune Hanım, dikkatli olmak lazım demek ki batmaması için..
ben akşam güzelce bi halıyı, koltukları filan alt üst edeyim dediğiniz gibi belki birkaç tane daha vardır ayağımıza filan batmasın..

Yani altında birşey aramayın, ki zaten baştan belirttim o tip konular yasak ve kapatılıyor.

Gelen misafirler de düşürebiliyor, bizim bir komşu vardı, örtülü biriydi, bana veya diğer komşulara gidince örtüsünü çıkartır iğneleri de koltuğa iliştirirdi, tekrar örtüsünü takarken kadınız tabii laflıyoruz, konuşurken unuttuğu iğneler olurdu, demek ki siz koltuk da saplanmış iğneler görseniz neler geçecek aklınızdan :))

Zaman zaman kendimizin ya da gelenlerin düşürdüğü, unuttuğu iğneler, bazen halı yıkamacılarının reklam maksatlı kağıtlarındaki iğneler derken bir evde halıdan iğne çıkması normal bence :)

Yerinizde olsam, yatağa, çarşaflara, koltuk aralarına, halının altına, yani hemen hemen her yere, özelikle dip bucak yerlere bakınırdım. İğne varsa toplar, bir müddet misafir almamaya, dikiş işleriyle de uğraşmamaya özen gösterirdim. Bu süre zarfında tekrar iğne görmezsem ne mutlu, misafirlerden ya da hatırlamadığım bir anda benden düşmüştür. Tekrar görürsem bu eve benden habersiz kim girip çıkıyor ya da bu evde ne oluyor o zaman araştırırdım. Dikkatli olun, ayağınıza batmasın acısı çok fena. :110:

Yerinizde olsam, yatağa, çarşaflara, koltuk aralarına, halının altına, yani hemen hemen her yere, özelikle dip bucak yerlere bakınırdım. İğne varsa toplar, bir müddet misafir almamaya, dikiş işleriyle de uğraşmamaya özen gösterirdim. Bu süre zarfında tekrar iğne görmezsem ne mutlu, misafirlerden ya da hatırlamadığım bir anda benden düşmüştür. Tekrar görürsem bu eve benden habersiz kim girip çıkıyor ya da bu evde ne oluyor o zaman araştırırdım. Dikkatli olun, ayağınıza batmasın acısı çok fena. :110:
haklısınız bunların hepsini bende yapmayı düşünüyorum..

Evden cikarken derli toplu olmak lazim misafirlige gidiyorum du ozeniyim ay kulak yaninada tepeyede ceneyede ah buda nazarim olsun hiii ya alttan bagladigim kayarsa du 3,5 de oraya koyiyim diyerek takilan 8-9 igneli esarp misafirlikte yenen kek borek kisir cay yanina giybetle agirlik yapinca bulgurda midede sisince donuste sacim gorunmesin yetere donuyor max 3igne kalanlarda sizin halinin nasibi dir :süslü:

Yani altında birşey aramayın, ki zaten baştan belirttim o tip konular yasak ve kapatılıyor.

Gelen misafirler de düşürebiliyor, bizim bir komşu vardı, örtülü biriydi, bana veya diğer komşulara gidince örtüsünü çıkartır iğneleri de koltuğa iliştirirdi, tekrar örtüsünü takarken kadınız tabii laflıyoruz, konuşurken unuttuğu iğneler olurdu, demek ki siz koltuk da saplanmış iğneler görseniz neler geçecek aklınızdan :))

Zaman zaman kendimizin ya da gelenlerin düşürdüğü, unuttuğu iğneler, bazen halı yıkamacılarının reklam maksatlı kağıtlarındaki iğneler derken bir evde halıdan iğne çıkması normal bence :)
teşekkür ederim destekleriniz için Mune Hanım sanırım her anlamda biraz şüpheciyim :)
eşim de bende sabah aynı saatte evden çıkarız akşam eve ben ilk girerim, çalışan insanlar olduğumuzdan daha önce de belirttiğim gibi sürekli gelen giden misafirlerimiz de olmaz şimdi böyle bir durumla karşılaşınca akıl almak istedim :)

bilgilendirmeleriniz için tekrar teşekkür eder, iyi günler dilerim..

Evden cikarken derli toplu olmak lazim misafirlige gidiyorum du ozeniyim ay kulak yaninada tepeyede ceneyede ah buda nazarim olsun hiii ya alttan bagladigim kayarsa du 3,5 de oraya koyiyim diyerek takilan 8-9 igneli esarp misafirlikte yenen kek borek kisir cay yanina giybetle agirlik yapinca bulgurda midede sisince donuste sacim gorunmesin yetere donuyor max 3igne kalanlarda sizin halinin nasibi dir :süslü:
ahahhaha çok güzel özetlemişsiniz :KK70: sanırım bu durumların ceremesini halım çekiyor maalesef :KK70:

Bunu sormadaki amac buyu vs olma olasiligi ise bu konunun burada yeri yok biliyorsunuz.
Kimse de o konuda size bilgi veremez haliyle.

X