Salonumun Ortasında Bulduğum Toplu İğneler?

Biliyoruz büyü, dini seyler yasak malesef...Biliyorum yeri degil Mune Mune abla, sana özel msj yazacaktim bununla ilgili ama yeri gelmisken burda sorayim bari:))
Tabi Kuralari sizler belirliyorsunuz, haklida olabilirsiniz ama benc 21 yüzyilda yasiyoruz ve bence her konu üzerinde konusulmali, hele ki dini konular konusmak sart. Herkes ayni fikirde olmaz, olamazda ama bence güzel olur öyle bi dini Topic felan acilsa.
Neyse Konuya gelirsek, sakin büyü felan gibi seylerden korkma ve aklinada sokma, cünkü piskolojik olarak buna inanirsan zaten negatif enerjiyi üstüne cekersin.
Bence ya birileri düsürdü, yada halinin kendisinde olan ignelerdir.

Biliyoruz büyü, dini seyler yasak malesef...Biliyorum yeri degil Mune Mune abla, sana özel msj yazacaktim bununla ilgili ama yeri gelmisken burda sorayim bari:))
Tabi Kuralari sizler belirliyorsunuz, haklida olabilirsiniz ama benc 21 yüzyilda yasiyoruz ve bence her konu üzerinde konusulmali, hele ki dini konular konusmak sart. Herkes ayni fikirde olmaz, olamazda ama bence güzel olur öyle bi dini Topic felan acilsa.
Neyse Konuya gelirsek, sakin büyü felan gibi seylerden korkma ve aklinada sokma, cünkü piskolojik olarak buna inanirsan zaten negatif enerjiyi üstüne cekersin.
Haklısınız, bende aynen bu şekilde düşünüyorum ya birilerinden düştü ya da halı yıkamacının işleri bunlar :sinirli:

Bu konu hakkında konuşmak yasak olduğu detay veremiyorum.Büyüden mi şüpheleniyorsunuz bilemiyorum ama öyleyse bile toplu iğne kullanılan büyüler gelişigüzel bırakılmaz için rahat olsun. Birinden düşmüştür.

Misafirleriniz icinde kapali olan var mi? Ben dikkatliyimdir dusurmem ama benim annem cok dusurur mesela turbanindaki igneyi cikartirken

Tesettürlüyüm, öyle bir sürü de tanıdığım var. Ne gittiğim yerde sağa sola iğne saçtım, ne de bana gelen misafirlerden denk geldim.
İlginç bir durum.

Temizlikci bayan basortulu mu?
Igneler genelde aynanin oldugu yerde dusmesi lazim diye dusundum. Cunku genelde ayna karsisinda basortusu duzeltilir.

Ablacım,
yasak bizim yüzümüzden konulmadı, sağolsun üyeler nedeniyle konuldu.
Bu sitede çoğu dinden ve mezhepten üye var, bunun yanısıra deist ve ateist arkadaşlarımız da var.
Hepsinin haklarının korunması ve saygı duyulması gerekiyor, bu ve aşağıda açıklayacağım nedenlerden dolayı oluşmuş bir yasaktır ve 12 yıldır din üzerine oluşan kavgalara şahit olduğumdan bence yerinde de bir yasaktır.

21. Yüzyıl da yaşıyoruz haklısın ama ne yazık ki ağzımızdan çıkanlar yaşadığımız yüzyıla yakışır olmuyor.

Sitede aynı din ve mezhebe mensup üyeler bile fikir ayrılığına düşüp birbirlerine (onların kullandığı ve banlamak zorunda kaldığım tabirlerini yazmak zorunda kalacağım için özür dilerim şimdiden)
"yobaz, dinci, münafık, kafir misin, ateistsen başka onlarda ahlak yoktur zaten ve yallah Arabistan'a" gibi incitici, rencide eden, kişinin inancını veya hiçbir dine inanmamasını keskin ve kötü bir dille yargılayan sözler sarf edildiğinden ve inanç veya dinlere inanmamak kişilerin şahsını ilgilendirdiği ve her türlü inanca saygımız olduğu ve bu saygının maalesef korunamadığı için yasaktır.

Ablacım,
Bu sitede çoğu dinden ve mezhepten üye var, bunun yanısıra deist ve ateist arkadaşlarımız da var.
Hepsinin haklarının korunması ve saygı duyulması gerekiyor, bu ve aşağıda açıklayacağım nedenlerden dolayı oluşmuş bir yasaktır ve 12 yıldır din üzerine oluşan kavgalara şahit olduğumdan bence yerinde de bir yasaktır.

21. Yüzyıl da yaşıyoruz haklısın ama ne yazık ki ağzımızdan çıkanlar yaşadığımız yüzyıla yakışır olmuyor.

Sitede aynı din ve mezhebe mensup üyeler bile fikir ayrılığına düşüp birbirlerine (onların kullandığı ve banlamak zorunda kaldığım tabirlerini yazmak zorunda kalacağım için özür dilerim şimdiden)
"yobaz, dinci, münafık, kafir misin, ateistsen başka onlarda ahlak yoktur zaten ve yallah Arabistan'a" gibi incitici, rencide eden, kişinin inancını veya hiçbir dine inanmamasını keskin ve kötü bir dille yargılayan sözler sarf edildiğinden ve inanç veya dinlere inanmamak kişilerin şahsını ilgilendirdiği ve her türlü inanca saygımız olduğu ve bu saygının maalesef korunamadığı için yasaktır.

Biliyorum ve cok iyi anliyorum aslinda, cünkü bende degisik sitelerde dini konular üzerine "tartismalara" katildim. Haklisin malesef cokda seviyeli olmuyor genelde bu muhabetler. Üstelik ben özellikle, degisik dinden yada mezheplerden olusan gruplarda sohbet etmeyi daha cok seviyorum, cünkü insanin bakis acisini degistirebiliyor, yada sorgularken bir ip ucu bulabiliyor insan.
Ne yazikki galiba bizim TR daha böyle "dialoglara" hazir degil, cok üzülüyorum gercekten ama en azindan TVlerde artik bana göre, cok cesur Ilhayatcilar, Tarihciler, Arastirmacilar vs vs bu konulari, kendi yorumlarina katarak, anlatmaya calisiyorlar.
Yinede cok tesekkür ederim, aciklama yaptigin icin. Kolay gelsin ;-)

Başörtülü müsün? Eğer öyleyse olması normal.. değilsen başörtülü komşun akraban fln varsa düşürüyorlardır. Çocuk var mı? Koltuğun başına saplıyo gelen ve çocuk onu çıkarıp oynayabiliyor.
Bunun cevabını en iyi sen bilirsin .. o iğnelerin sahibi başörtülü bi kadın buna göre düşün..

Ablacım,

evet iki gün önce burda biri bana yallah arabistana dedi

Ben şalı da iğnesiz kullanamıyorum maalesef en az 2 tane iğne mutlaka oluyor , iğnesiz sağdan soldan açılıyor , iğne takmadan sımsıkı bağlasam bu sefer de nefes alamıyorum :)
En son görümceme gittiğimde unutmuştum iğnelerimi :)
iğne takıyorlar ya. ama şal takanlat genelde iğne kullanmıyor. ben eskiden başörtü takıyordum o zaman her yerde iğnelerimi buluyorlardı şimdi şal takıyorum hiç iğnem yok

Ben şalı da iğnesiz kullanamıyorum maalesef en az 2 tane iğne mutlaka oluyor , iğnesiz sağdan soldan açılıyor , iğne takmadan sımsıkı bağlasam bu sefer de nefes alamıyorum :)
En son görümceme gittiğimde unutmuştum iğnelerimi :)
eyvah seni gidi büyücü seniii:)

X