- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
bana da öyle geldi ilk başlarda ama birkaç sefer farklı zaman dilimlerinde rastladımGelen kişilerden düşmüş olmasın ?
Veya yeı aldınız bır gömlek ? Kıyafet bazen toplu iğne oluyor onlarda?
genelde kapanıyor zaten sıkıntı yokBu konu kapanir bence :) buyu olmasin
yani ?kskskskfgfgaf
Bnce kafana takma . Benımde oluyor ama benım htam ben tesettrlüyüm iğnelerim hep meydanda :/bana da öyle geldi ilk başlarda ama birkaç sefer farklı zaman dilimlerinde rastladım
yani ?
bana da öyle geldi ilk başlarda ama birkaç sefer farklı zaman dilimlerinde rastladım
2 haftada bir temizlik için bayan geliyor ama ne ona ne de eşime denk gelmedi hiç bu iğneler , hep ben buluyorumTemizlikçi tutun bi temizletin evi, ayağınıza batacak.
okOnlar toplu iğne değildir o zaman tosinkolar tarafından bırakılmış paralardır, onların parası toplu iğne. Her birini elinize alın tosinko tosinko tosinko deyin 3 defa kendi etrafınızda gfhjhgfhkjhtjk
Tosinko ne diyorumOnlar toplu iğne değildir o zaman tosinkolar tarafından bırakılmış paralardır, onların parası toplu iğne. Her birini elinize alın tosinko tosinko tosinko deyin 3 defa kendi etrafınızda gfhjhgfhkjhtjk
teşekkür ederim dediğiniz gibi de olabilirBnce kafana takma . Benımde oluyor ama benım htam ben tesettrlüyüm iğnelerim hep meydanda :/
Ama dediğim gibi eşim gömlek hastası , Aldığı gömleklerı sökerken görüyorum .