Salonumun Ortasında Bulduğum Toplu İğneler?

Düşüyordur bence misafirlerden
Düşündüğünüz şey olsa kiyafetlerinizde yada yataginizda olmasi gerekmiyormuydu??

(Yaprak Dökümü nde Fikret in kayinvalidesi yapmisti ordan hatırladım:))
yatak odama hiçbir misafir girmiyor zaten eve de güvenmediğim kişileri almıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum bence de düşüyordur misafirlerden filan sanırım..

aa bizde halıları 3 ay önce yıkatmıştık dediğiniz gibi de olabilir

yatak odama hiçbir misafir girmiyor zaten eve de güvenmediğim kişileri almıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum bence de düşüyordur misafirlerden filan sanırım..
Ben kapali değilim
Evimde bi tane dikiş ignem var ama arada koltuklarda buluyorum toplu iğne arkadaşlarım unutmuş oluyor
Merak etmeyin kötü bir şey değildir o

aa bizde halıları 3 ay önce yıkatmıştık dediğiniz gibi de olabilir
Halı yıkamadan kalmıştır o zaman bir ara annem de vermişti bir yere ilk ve son oldu :) halıların alt kısımlarında isim-soyisim yazıyordu iğne ile tutuşturmuşlardı,kimisini yaptırıyorlar kimisini iğne ile tutturuyorlar.

Ayy korkunc. Ben bir kere balkonumda rastladim da iki gece gozume uyku girmesi ama genel de erkek gomleklerinde oluyor. Eger paketleri salinda actiysaniz onlardan dusuyor olabilir.

haklısınız Mune Hanım, bana da mantıklı geldi bu düşünce..

toplamda kaç adet iğneyle tutturmuş olabilirler acaba bir de benim bulduğum iğnelerin hepsi aynı değildi

toplamda kaç adet iğneyle tutturmuş olabilirler acaba bir de benim bulduğum iğnelerin hepsi aynı değildi
İğnelerin hepsinin aynı olması gerekmez ki halı yıkamacı onlar, kutularca aynı iğneden bulundurmuyorlardır, ellerine ne geçerse onla tutturuyorlar, kimi zımbalıyor :))

Kaldı ki belki gelen misafirler düşürüyor da olabilir, ben bazen özellikle dikiş iğnesini o anda birşey dikeceksem yakama iliştiririm, eşim ya da kızım birşey istemişse onu yaparken iğneyi unuturum düşer ve düştüğünü fark edene kadar birimizin ayağına batar.

eyvah :) bende kaç sefer ayağıma batacakken buldum Mune Hanım, dikkatli olmak lazım demek ki batmaması için..
ben akşam güzelce bi halıyı, koltukları filan alt üst edeyim dediğiniz gibi belki birkaç tane daha vardır ayağımıza filan batmasın..

Ben kapaliyim , cevremde de kapali insanlar var .Onlardan veya benden dusuyor desem , oyle bir sey de, bir olur iki olur surekli olmaz.Yani ayna karsisinda ortunurken duser .Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…