- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
yatak odama hiçbir misafir girmiyor zaten eve de güvenmediğim kişileri almıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum bence de düşüyordur misafirlerden filan sanırım..Düşüyordur bence misafirlerden
Düşündüğünüz şey olsa kiyafetlerinizde yada yataginizda olmasi gerekmiyormuydu??
(Yaprak Dökümü nde Fikret in kayinvalidesi yapmisti ordan hatırladım:))
aa bizde halıları 3 ay önce yıkatmıştık dediğiniz gibi de olabilirHaliniz shaggy hali tarzi mi?
Bi yerlerden dusmustur temizlikci iyi supurmediyse ona denk gelmemistir. Bide ben hali yikamaya gondermistim halinin altina igne ile kagit tutturmuslar ismimi ve kac metrekare oldugunu yazip.
O igne dusmustu mesela hali kenarinda onu bulmustum .
benim battı bi kere. Saplandı bildiğin berbat bi acıydıTemizlikçi tutun bi temizletin evi, ayağınıza batacak.
Ben kapali değilimyatak odama hiçbir misafir girmiyor zaten eve de güvenmediğim kişileri almıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum bence de düşüyordur misafirlerden filan sanırım..
bende kapalı değilim ama teyzemler filan kapalı, teşekkür ederim inşallah değildir..Ben kapali değilim
Evimde bi tane dikiş ignem var ama arada koltuklarda buluyorum toplu iğne arkadaşlarım unutmuş oluyor
Merak etmeyin kötü bir şey değildir o
Bende bende bı fesatlık var diye düşünmüştüm yazmadım o yüzdenEşiniz aldatıyor olabilir mi acaba benim aklıma o geldi direkt
Halı yıkamadan kalmıştır o zaman bir ara annem de vermişti bir yere ilk ve son oldu :) halıların alt kısımlarında isim-soyisim yazıyordu iğne ile tutuşturmuşlardı,kimisini yaptırıyorlar kimisini iğne ile tutturuyorlar.aa bizde halıları 3 ay önce yıkatmıştık dediğiniz gibi de olabilir
Aynı fesatlıktayız demek kiBende bende bı fesatlık var diye düşünmüştüm yazmadım o yüzden
Bunca yıllık kıskanç bir kadınım benim aklıma gelmedi bu kadarıAynı fesatlıktayız demek kikafamda olayı bile kurdum yani
haklısınız Mune Hanım, bana da mantıklı geldi bu düşünce..Lütfen konu büyü konusuna dönmesin yasaktır.
Halınızı yıkamaya verdiyseniz, reklam maksatlı alt kısma iliştirilen kağıtların iğneleri de olabilir, uzun tüylü halılarda düzenli silinip temizlenseler de aylarca üstünde kalan iğne vb olabiliyor.
toplamda kaç adet iğneyle tutturmuş olabilirler acaba bir de benim bulduğum iğnelerin hepsi aynı değildiHalı yıkamadan kalmıştır o zaman bir ara annem de vermişti bir yere ilk ve son oldu :) halıların alt kısımlarında isim-soyisim yazıyordu iğne ile tutuşturmuşlardı,kimisini yaptırıyorlar kimisini iğne ile tutturuyorlar.
yatak odasında değil ama salonun ortasında buluyorumBende bende bı fesatlık var diye düşünmüştüm yazmadım o yüzden
İğnelerin hepsinin aynı olması gerekmez ki halı yıkamacı onlar, kutularca aynı iğneden bulundurmuyorlardır, ellerine ne geçerse onla tutturuyorlar, kimi zımbalıyor :))toplamda kaç adet iğneyle tutturmuş olabilirler acaba bir de benim bulduğum iğnelerin hepsi aynı değildi
eyvah :) bende kaç sefer ayağıma batacakken buldum Mune Hanım, dikkatli olmak lazım demek ki batmaması için..İğnelerin hepsinin aynı olması gerekmez ki halı yıkamacı onlar, kutularca aynı iğneden bulundurmuyorlardır, ellerine ne geçerse onla tutturuyorlar, kimi zımbalıyor :))
Kaldı ki belki gelen misafirler düşürüyor da olabilir, ben bazen özellikle dikiş iğnesini o anda birşey dikeceksem yakama iliştiririm, eşim ya da kızım birşey istemişse onu yaparken iğneyi unuturum düşer ve düştüğünü fark edene kadar birimizin ayağına batar.
Ben kapaliyim , cevremde de kapali insanlar var .Onlardan veya benden dusuyor desem , oyle bir sey de, bir olur iki olur surekli olmaz.Yani ayna karsisinda ortunurken duser .Bilemedim.Merhaba;
Son birkaç aydır salonumun orta yerinde, halının üstünde vs. toplu iğnelere rastlıyorum.
Toplamda 4,5 adet toplu iğne bulmuşumdur ve değil salonun orta yerinde, evin hiçbir köşesinde iğneyle işi olan, dikiş filan yapan birisi değilim yoğun tempoda çalışan birisi olduğumdan evime de çok nadir misafir gelir ve gelenler de genellikle ya akrabalarımdır ya da yakın arkadaşlarım..
Eşimde bende bu durumdan çok huzursuz oluyoruz, sizce bu durum nedir, ne yapılması gerekir?