• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonumun dekorasyonu.

canım belliki çok özenerek dizayn etmişsin ,gerçekten güzel olmuş ama bir kaç eleştiri yapıcam kızmassan eğer ,laminant rengin harika ,mobilya seçiminde öyle ,fakat o tül ve perdeler hiç olmamış ,spor bir kombinasyona ,klasik ağır perdeler seçmişsin ,en azından fonların o üstteki dilimlerini çıkar ,daha sadeleştir ,ayrıca oturma bölümü ile masa arasında çok büyük bir boşluk var ve masa altında da halı yok ,aynı halıdan masanın altına da ser bence ,ayrıca gece çekmişsin sanırım ,birde gün ışığında çekte o çok tatlı kombin ettiğin mor renkleri de görelim olurmu ,kırlentlerin filan çok hoş belli ama renkleri tam seçilmiyor ..

vala yorum yapcaktim ama zaten benim dusunduklerimi birebir yazmissin :)

her sey güzel de o koyu renk fon perdeleri hala diken diktiren var mı ?modası geçti öyle üstten dilimlerin e bi de rengi koyu :(tv üniten koltugun cok güzel dediğim gibi perde bozmuş perde dediğin acık renk olunca güzel canım tecrübemle söylüyorum ben de kahve yapmıştım yatak odama zamanında kullanmıyorum cıkardım..

güle güle oturun.beyaz mobilyaların çok güzel,beyazı bende çok severim.perdelerin bence de klasik kaçmış.saatin çok yüksekte.artık her şey daha göz hizalarına asılıyor.masanı bence de ortala ve uzunlamasına koymalısın

Arkadaslar buda benim evimin salonu yeni bitti sayilir nasil olmus?

Her biri ayrı ayrı çok hoş ancak birlikte uyum sağlamamışlar gibi geldi bana.Ayna çok yükseğe monte edilmiş.Perde mor halı şarap rengi lila tonlarında zıt düşmüş keza koltuğun rengi de bambaşka koyu kil rengine benziyor....

benim de ilk olarak perdenin dilimleri dikkatimi çekti..bu tarz dilimlerin popülaritesi 5-4 sene önceydi..salon modern dizayn edilmiş ama o dilimler yakışmamış genel havaya...
halıyı daha sade ve shaggy olmayanlardan alsaydınız daha hoş olabilirdi..
güle güle ,sağlıkla,huzurla oturun evinizde

Sagol cnm artik dilimleri kullanmiyorum. Amin cnm insallah.

Gayet hoş ve ferah bi salon ama perde ve koltukların rengi bana biraz koyu gibi geldi

Eviniz güzel fakat çok boş kalmış.
O köşe takım salonuna yeterli gelmemiş. Bende 2 berjer yada benzeri bişeyler boş kalan orta kısma biraz hareket vermelisiniz. Onun dışında eviniz güzel.

Back
X