Sayıyla veriyorlar galiba

Sigara kullanan insanlar bile salonunda sigara içmiyordur ya bilmiyorum biri salonda sigara içse mağarada yaşadığını düşünürüm. Ki ben mutfakta da içirmem ;içen balkona çıkar içer. Salonda sigara yakanı kovarım ben siz niye balkonda iç demediniz ki samimiyet de varsa

Herkese cümlete iyi geceler ..
Sorunuma gelecek olursak çok yakın olmamak ile birlikte ama yakın sayılır bir arkadaşım var kendisi iyi niyetli iyi birisidir kendisini severim günlerden bir gün evime misafir ettim güldük eğlendik taa ki o da ne salonumda sigara içiliyor?ben bu manzara ile zaten modum düştü kendimi konuya veremedim vermemekle kalmadım üstüne gözlerim bir türlü tablaya boşaltılmayan o külünde idi.hâl böyle olunca uyardım vay senmisin uyaran?Bana sanki görmemişin koltukları olmuş gibisinden hafif sırıtarak tamam canım dedi gidiş o gidiş..Ben yanlış mı yaptım? Yine?
Evimde sigara içirtmem, çok netim , içen balkona çıksın ya da bana gelmesin , boşver salla gitsin , kurtulmuşsun...

Herkese cümlete iyi geceler ..
Sorunuma gelecek olursak çok yakın olmamak ile birlikte ama yakın sayılır bir arkadaşım var kendisi iyi niyetli iyi birisidir kendisini severim günlerden bir gün evime misafir ettim güldük eğlendik taa ki o da ne salonumda sigara içiliyor?ben bu manzara ile zaten modum düştü kendimi konuya veremedim vermemekle kalmadım üstüne gözlerim bir türlü tablaya boşaltılmayan o külünde idi.hâl böyle olunca uyardım vay senmisin uyaran?Bana sanki görmemişin koltukları olmuş gibisinden hafif sırıtarak tamam canım dedi gidiş o gidiş..Ben yanlış mı yaptım? Yine?
Yooo gayet haklısın sigara içen bırı olarak salonda asla sıgara ıcmıyorum. Balkonda ıcıyorum

X