• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonumun dekorasyonu.

Sumeyye90

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
20
1
286
35
Konya
Arkadaslar buda benim evimin salonu yeni bitti sayilir nasil olmus?

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 291
  • $image.webp
    $image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 301
Salon modern izler taşıyor,kurgu çok güzel ve işlevsel fakat bana karanlık geldi. Aydınlatmadan ya da köşe koltuğunun renginden kaynaklanıyor olabilir. Şimdiden hayırlı olsun

canım belliki çok özenerek dizayn etmişsin ,gerçekten güzel olmuş ama bir kaç eleştiri yapıcam kızmassan eğer ,laminant rengin harika ,mobilya seçiminde öyle ,fakat o tül ve perdeler hiç olmamış ,spor bir kombinasyona ,klasik ağır perdeler seçmişsin ,en azından fonların o üstteki dilimlerini çıkar ,daha sadeleştir ,ayrıca oturma bölümü ile masa arasında çok büyük bir boşluk var ve masa altında da halı yok ,aynı halıdan masanın altına da ser bence ,ayrıca gece çekmişsin sanırım ,birde gün ışığında çekte o çok tatlı kombin ettiğin mor renkleri de görelim olurmu ,kırlentlerin filan çok hoş belli ama renkleri tam seçilmiyor ..

Evet bu fotolar gece cekildi o yuzden bukadar karanlik. Perdeleride boyle secmemin nedeni ben tam merkezte bir dublex evde oturuyorum o yuzden perdelerim hep kapali olmak zorunda, yukarda odalarim hep zebra perde ama asadada denedik baya gorunuyodu icerisi kapali tutuncada gun isigi girmiyodu.

Hem koltuk hem perde çok koyu olduğundan da çok karanlık gösteriyor, onun haricinde halıyı daha düz renk secseydin daha moern bi görünümü olabilirdi, ev çok güzel ama mutlulukla oturun :16:

Şık olmuş,güle güle oturun..:nazar:
Masayı ortalasan mı acaba :44:

Hem koltuk hem perde çok koyu olduğundan da çok karanlık gösteriyor, onun haricinde halıyı daha düz renk secseydin daha moern bi görünümü olabilirdi, ev çok güzel ama mutlulukla oturun :16:

fotorafta oyle cikmis canim, normalde evim cok aydin ve hic karanlik degil. Bu aksam/ gece cekilmis bir foto ondan oyle gorunuyor

Evet bu fotolar gece cekildi o yuzden bukadar karanlik. Perdeleride boyle secmemin nedeni ben tam merkezte bir dublex evde oturuyorum o yuzden perdelerim hep kapali olmak zorunda, yukarda odalarim hep zebra perde ama asadada denedik baya gorunuyodu icerisi kapali tutuncada gun isigi girmiyodu.

dubleks olması ile perdeyi bağdaştıramadım,:26: içerisi görünmesin istiyorsan altına stor güneşlik takabilirdin,kimse istemez evin içi görünsün ,herkes kullanıyor güneşlik zaten ,ben yukardaki perdenin dilimlerinden bahsetmiştim, kadırsan onları daha güzel ve modern görünür diye ..:26:

Güle güle oturun salonunuz çok hoş ama perdeler biraz ağır kaçmış sanki.

Bu arada koltuklarımız küçük bi ayrıntı dışında aynı :)

dubleks olması ile perdeyi bağdaştıramadım,:26: içerisi görünmesin istiyorsan altına stor güneşlik takabilirdin,kimse istemez evin içi görünsün ,herkes kullanıyor güneşlik zaten ,ben yukardaki perdenin dilimlerinden bahsetmiştim, kadırsan onları daha güzel ve modern görünür diye ..:26:

Anladim senin demek istedigini, benim dubleks dememin sebebi ustunu oyle yaptim ama alt kata denedim olmadi yakismadi. Yakisma haric tum gun ben acik birakiyorum ve evin ici gorunuyor. Guneslikte takmiyorum ev daha aydin olsun diye. Ama o ustundeki dilimleri cikartmak guzel bir fikir olabilir mutlaka denicem.

Güle güle kullan ben beğendim. Bir tek halın düz renk olabilirdi. Onun dışında herşey gayet hoş :16:

benim de ilk olarak perdenin dilimleri dikkatimi çekti..bu tarz dilimlerin popülaritesi 5-4 sene önceydi..salon modern dizayn edilmiş ama o dilimler yakışmamış genel havaya...
halıyı daha sade ve shaggy olmayanlardan alsaydınız daha hoş olabilirdi..
güle güle ,sağlıkla,huzurla oturun evinizde

güle güle oturun :)) ayrıca ben yemek odası mobilyalarını da, köşe takımını da çoook beğendim. nerden aldığınızı sorsam?

Salonunuz kaç m2 acaba? Bayağı geniş duruyor merak ettim..

salonunuz bayağı geniş neden köşe takımı tercih ettiniz anlamadım.masa ve koltuklarınız mesafeli olmuş.dekor ürünlerinden falan koyunda o boşluk kapansın.inanın salonunuz bana boşmuş gibi gözüktü.gerçi ben dekor ürünlerini seviyorum .o yüzdende boş gelmiş olabilir.siz sanırım sadelikten yanasınız.

Eşyalar çok güzel. Renkler salonu bozmuş. Oldukça karanlık ve sıkıcı bir hava yaratmış bu renkler.. Bir de masa ile koltukların arada kalan kısmına bi halı atmazsan çok kel duracak:) Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin diyeyim

Şık olmuş,güle güle oturun..:nazar:
Masayı ortalasan mı acaba :44:

Güzel gunlerde kullanın inşallah.... Ben de ilk resinleri gordugumde arkadas gibi masa ortada olsa fiye dusundum cunku gayet yer var yani..duvara yapıştırmasanız daha hos durur ama altına halı koymamak dogru bir tercih olmuş bence de yerler gayet guzel.. Ama obur halıyı biraz koltuktan uzaklastırabiöirsiniz çok yapışmış. Bir de tarz meselesi ama ben saati çok sevmedim ... Ama zevk meselesi bakıp oturacak olan ssizlersiniz:) tekrar guzel gunler kullanın!!

Back
X