Salonumu ne renk döşesem? Fikirlerinizi bekliyorum...

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı
selam kizlar...ben 1-2 sonra tasinicagim,salonumu sifirdan alicam,ama karar veremedim hangi renk olsun diye....beyaz-mor ....beyaz -pudra rengi veya kahve tonlari...baska renklerde olabilir illaki bunlar olcak diye kesin bisey yokta,sizce hangi renkler daha hos olur ,iki cocugum var biri 4 digeri 1 simdiki salonum tek oldugu icin cok kirlendi yeni bisey almadim o yüzden ama simdi herseyi yeni almak istiyorum,2 salon olacagi icin.

canm çok kirlenmesinden şikayet ediyorsan açık tonlarda bir renk seçmemelisin bence. küçük çocuklarında varmış. gri siyah tonları seçebilirsin ya da başka bir koyu renk karanlık olur boğar diye düşünme farklı objelerle ve halıyla renklendirebilirsin. benim salonun siyah_gri_ kırmızı tonlarında var burda evimin resimleri bakabilirsin

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

bende aynı sorundan müzdaribim :( taşınıcam ve salonumu yeniliycem önceki takımım gül kurusuydu modası cabuk gecıyor bu sefer guzel bırse olsun uzun omurlu dıyorum karar veremedım krem ve kahve dusunuyorummmm ama kahve karanlık olur dıyorlar ıcın kararır lutfen yardımmmmm????

Ben de siyah- beyaz- kırmızı tonlarını kullandım salonda eskiden beri istediğim renklerdi.Evimin resimlerine bakabilirsin dün ekledim.
İstersen kahve-krem-turkuaz da yapabilirsin seviyorsan eğer o da çok şık duruyor güzel tamamlandığı zaman.
Ben aslında gri beyaz mürdümü de çok yakıştırıyorum birbirine herkes sever mi bilmem ama...

bence açık kahve krem tonlarında al. çünkü salona en çok yakışan bu tonlar bence. aslında beyaz da önerirdim ama cesaret ister biraz. zaten oturma odam olacak diyorsun anladığım kadarıyla salonu günlük kullanmayacaksan çocukların da olsa kirleneceğini sanmam.

benimde küçük yaramaz çocuğum var her yeri mahvediyor.
ve bende salonuma yeni koltuk takımı almayı düşünüyorum.
ne olursa olsun beyaz siyah.
yada kırmzı beyaz siyah renklerden yanayım.
köşeleri deri düşünüyorum.
kırmızı biraz iddaalı olabilir.
sade siyah beyazda çok şık durur.
sürekli salonda oturmayacaksanız fzla sorun olmaz bence.

cocukların kucukse acık renk bakma derim..
en azından çok acık renkler olmasın beyaz,pudra,acık karamel renkleri vb..

bunun yerıne mor -lila , koyu kahve acık kahve gibi birbirni tamamlayıcı renklerde kullanabilirsin..

2 salon derken birini oturma odası diğerinide yemek masasınımı koyacaksın yoksa yine 2 salon derken biri esas anlamda salon diğeri oturma odasımı olacak??

neyse ; bence soyle yapabılırsın
koltuklar :koyu kahve (cunku koltuk halıya oranla daha cabuk kırlenıyor)
perdende biraz koyu kahve biraz karamel olsun tülün krem renk

halın: zemin koyu karamel üst dekorasyon motifleri acık karamelden olabılır..

mobilya olarak bi topıkte gormustum eklıyorum hemen

2050.jpg

5265.jpg

bence koltuk kenarlarını deri siyah içini kırmızı yada beyaz kırmızı şeklinde düşünebilirsin küçük kırmızı objelerlede evini renklendirirsen çok hoş hava katıcaktır bende yeni alıcam genelde bu tonlara ve gri tonlarına bakıyorum:34:

ya kahve tonlarında ya da siyah tonlarında olmalı salon dedigin:)
ben mmobilyalaırmı beyaz aldım tozlanmasın diye koltuklarımı siyah aldım kirlenmesin diye:)
kullanışı çok önemli bence sadece görsel olmamalı..beyaz koltuk alanlara şaşırıyorumm nasıl rahat oturabiliyorlar diye:)

Back
X