• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonuma saat bakyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
small_SA146_1.jpg

bu saatte güzelmiş aslında http://www.evim.net/campaign/clock-maker-3bu sitede bak fiyatları da uygun daha bi çok şey var..

canım verdiğin linkteki saatler çok güzel tabi kişisel bir tercih olucak fakat ben ilk baştakine ve şu yabancı kadın varya sarışın onunla olan saatlere bayıldım .(acaba bende böyle bir saat tercih etsem yabancı ünlü olanlardan ) ilk ve üçüncüye bayıldım canım

canım duvardaki tablonu saate dönüştürebilirsin.Bence çok da güzel olur.

cnm sectiğin saat güzel ama bence senin salon takımına uymayabilir.saat daha cauntry tarzda döşenmiş bir oda için uygun gibi.daha modern bir saat tercih edebilirsin.

canım seçtiğin saat çok güzel ama bana sorarsan salona uymaz.bu tür saatler tren istasyonlarında fln olan saatlere benziyo.konsol şeklinde asılıyo.bizim bi tanıdıkta bunun bi benzeri var salon kapıları yok koridordan salonA geniş bi açıklıktan giriliyo onlarda saatlerini koridora takmışlar orda cok güzel durmuş.ince uzun mekanlarda bu saatler daha güzel duruyo.

illa saaat koymak zorundamısın ki yani bence gayet güzel dekor ürünlerin var duvarda belkı dekoratıf aynalardan koyabılrsın cok abartmayacak sekılde

saat çok güzel ama senin odan için daha modern görünüşlü bir saate ihtiyacın var. sonradan eklediğin saatlerden evinle aynı tonda olanlardan bir tane seçebilirsin

Masamız ve orta sehpamız aynı :52: Ben bu saati beğenmedim. Evin havasına uymaz bence. Taşlı, aynalı saatler daha şık durur

mobilyalarındaki kahvelerde dahil olmak üzere ben evinle uyumlu olacığını düşünüyorum senin seçtiğin saati çok beyendim olabilir diyorum . :)tabi tercih senin

Back
X