• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonuma saat bakyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
45
İstanbul
salonuma saat bakiyorum... ayni zamanda oturma odam oldugu icn her gelen saat soruyor ,duvar saati istyor..sizce su saat nasil???bu salonda hos olurmu... direk var bos masam ile koltuk arasi oraya asmayi dusunuyorum...yada szn onereblecegnz bsey varmi...
$45093837_tn30_0.webp$DSCN7553[1].webp$DSCN7549.webp$DSCN7543.webp$DSCN7539.webp

saati beğenmedim,yinede beğendiysen kullan senin tercihin.koltuk renklerimiz aynı ben kahve rengi ile beyaz karışımı bir saat tecih ettim.

bence sectıgın saat çok gzl ama daha sık modern bı saat odana uyacaktr odanın tarzı çok sık ahsap yerıne aynalı saat önerıyorum canım..

mesaj hakkım dolunca evimin resimlerini koyacam inşallah tabi saatiminde.acelen varmı peki saat konusunda

aklıma şöle bir şeyde geldi.duvarında asacak yer kalmadıysa ayaklı bir saatte düşünebilirsin

Ben üzerinde rakam olmayanları beğenmiyorum şahsen saat kaç anlaşılmıyorki eve gelen de anlamaz bence bunu düşün aynalı şık modeller evet var ama üzerinde rakam yok....

bence salonuna hem tablo tablonun uzerındede saat olan modellere bakmalısın canım cokta guzel olur. belli sitelerde ındırımlı bır sekıldede sık sık satılıyor. :3:

ilk koyduğun saat evine göre klasik kalmış çünkü evin modern döşenmiş o yüzden son koyduğun saatler güzel ama benim zevkime göre ya ilki ya da aynalı olan..

Back
X