• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum ve yemek odam :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Cok guzel. Bende merak ettim fiyatlarını ve nerden aldığınızı. Kopya cekebilirim😊

kızlar evlendğimde kiracıyım die salon takımı almamıştım şimdi bunları alıyorum fikirleriniz alabilirmiyim

ya paylasılan resımlerın hepsi cok hos sızın salon takımı ve yemek takımıda cok guzl eskıdn olan mobılyaları ynsıtıo ve cok guzl gerckten allah agzınızın tadıyla otrmayı nasıp etsın
bnde allah nasıp ederse seneye yada ondn snrakı seneye evlenıcm salonmu bole sızın sectgnz gbı agr renklr ıstıorm kahve ve tonlarını ıstıorm krem fln mesela ama bı eve khve grerse yaslı ısıs olur salonun dıolar .s.s sizce haklılar mı

bu genç yaşta koyu mobilyalara boğulmayın kızlarrrr hem temizliği hemde görüntüsü içimi karartıyor.genç komşum koyu kahve almış yaşlı komşumun bile hoşuna gitmedi :) kahve tonlarını yaşlanınca kullanırsın pastel tonlar kullanın bence.yada en ideali krem....kahveden nefret ettim,bejden nefret ettim,siyahtan nefret ettim....gelsin uçuk pembeler ve maviler,beyazlar....

benim gibi bir morcu ve pembeci daha:18::18:bende bu iki renk arasında oldukça kararsız biriyimdir pembe mi mormu diyorum hep ama bu koltuk takımını sorarsan kesinlikle pembe derim bunun mor olanı çok basık duruyor birde mor koyu renk olunca ilerde sıkılma şansın olur ama pembe öyle değil çok ferah çok güzel:27::27:

pembeler üretilmiomus suan ya sınır oldum mor tercıh ettık bızde ınsallah pısman oolmam ya

çok güzelmiş güle güle kullan ama koltuk rengi sanırım uçuk bi pembe uyku yaptığını duymuştum bu rengin bilgin olsun:)

öncelikle eşyalarınızı çok beğendim benim tarzım diyebilirim aşağı yuukarı
bende böyle bir takım düşünüyorum sorması ayıp nerden ve kaça aldınız
benimde ağustosta düğünüm olacak fikir açısından

Back
X