Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum (perde ve aksesuarlar yok) olmuş mu acaba :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

wormwood89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
11
2
salon koltuk takımım ve yemek odası takımım bunlar. çok spor oldu fakat koltuklar rahat geldi biz de bunları tercih ettik. Ayrıca kiradayız, çok ağır mobilyalar almak istemedik.

teşekkürler :) çünkü sonradan kararsızlık yaşamaya başladım sanki ama çok abartılı sevmediğimden ve o anki psikolojiyle bu koltuk takımını aldım :) yemek odasına bayıldım zaten

Çok güzel olmuş güle güle kullanın

Bence de masa rengi koyu kalmis. O yüzden kirik beyaz krem tonlarinda masa örtüsü kullanin. Masanin arkasindaki mobilyanin üzerine de kullanin. Sonra hersey turkuaz oldugu icin bir baska renk ile dengelemeyi düsünebilirsiniz.

Turkuaz pastel tonlarinda sari, turuncu, pembe, mor ile uyumludur. Masanin üzerine sectiginiz bir renkte yapma cicekler koyabilirsiniz. Ya da dekoratif esyalar mumluklar vs...

Güle güle kullanin, bence koltuk takimi cok iyi. Spor olsun rahat olsun. :)

Hayırlı uğurlu olsun,ben çok beğendim.Mavi ve kahverengi birlikteliğini de severim,gayet kibar durmuş.
Yalnız daha fazla mavi kullanmayın,yani aksesuarda artık maviye girmeyin bence.
Bu tonlara gümüş rengi ve beyaz aksesuarlar güzel yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…