Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar salonum için yardım isteyecektim eşyaları yerleştirme konusunda. Koltuk olarak iki üçlü iki tekli mobilya olarakta konsol ve tv ünitesi düşünüyorum arka paneli olmayan tarzda. Yerleşimi nasıl olursa kullanışlı olur.
Eki Görüntüle 1111193 Eki Görüntüle 1111194 Eki Görüntüle 1111195 Eki Görüntüle 1111196 Eki Görüntüle 1111198
kızlar salonum için yardım isteyecektim eşyaları yerleştirme konusunda. Koltuk olarak iki üçlü iki tekli mobilya olarakta konsol ve tv ünitesi düşünüyorum arka paneli olmayan tarzda. Yerleşimi nasıl olursa kullanışlı olur.
Eki Görüntüle 1111193 Eki Görüntüle 1111194 Eki Görüntüle 1111195 Eki Görüntüle 1111196 Eki Görüntüle 1111198
teşekkürler. konsolu almasam yemek takımı bardak takımını nereye koyabılırım? mutfak dolapları anca günlük için yeterli. konsol yerine önerinizi bekliyorum :))
Kapının giriş tarafı koyu renklı duvara konsolu diger açık renkli tarafa masayı koymanı tavsiye ederim
Ben vitrin almıcam. Konsolu o yüzden istiyorum. Bi arkadaşımda özel tv sehpası yaptırıp onun altına yemek tk larını felan koymuş.bende yeni evliyim vitrinimin altında çekmecesi var yemek takımım onun içinde. eskiden beri konsola bi antipatim var ben almayı hiç düşünmedim:))ben az esyalı evleri seviyorum
Berjerleri bende pencere önüne koymayı düşünüyorum orayı değerlendirmek lazım. ikili koltukta aynı şekilde düşündüm. Konsol içinde dediğinz gibi ölçüsünü alıp ölçmek lazım nereye uygun olucak.oda kapısının ortada olması iyi değil bölmüş duvarı. bence girişte sol tarafta masa sağ duvarda tv ünitesine kadar olan bölüme sığacak büyüklükte bir konsol yerleştirilebilir. Berjerleri pencere önüne yerleştirip ikili koltuğu karşılarına kapıya sırtı dönük yerleştirerek oturma alanını yemek bölümünden ayırabilirsin. (Tabii oda ve eşya ölçüleri uygunsa..)
Teşekkür ederim.
Ben vitrin almıcam. Konsolu o yüzden istiyorum. Bi arkadaşımda özel tv sehpası yaptırıp onun altına yemek tk larını felan koymuş.
Berjerleri bende pencere önüne koymayı düşünüyorum orayı değerlendirmek lazım. ikili koltukta aynı şekilde düşündüm. Konsol içinde dediğinz gibi ölçüsünü alıp ölçmek lazım nereye uygun olucak.
Açıkcası tv ünitesinin olduğu duvara konsol koymak istemiyorum yanyana sıralanmış gibi olucak.