Salonum için yardım kızlar

aquaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
103
6
38
35
İçel Mersin
kızlar salonum için yardım isteyecektim eşyaları yerleştirme konusunda. Koltuk olarak iki üçlü iki tekli mobilya olarakta konsol ve tv ünitesi düşünüyorum arka paneli olmayan tarzda. Yerleşimi nasıl olursa kullanışlı olur.

$20140503_142152.webp$20140503_142205.webp$20140503_142215.webp$20130913_152109.webp$20140503_142223.webp

kızlar salonum için yardım isteyecektim eşyaları yerleştirme konusunda. Koltuk olarak iki üçlü iki tekli mobilya olarakta konsol ve tv ünitesi düşünüyorum arka paneli olmayan tarzda. Yerleşimi nasıl olursa kullanışlı olur.

Eki Görüntüle 1111193 Eki Görüntüle 1111194 Eki Görüntüle 1111195 Eki Görüntüle 1111196 Eki Görüntüle 1111198

canım bence ölçülerle birlikte verirsen daha doğru yorum yapılabilir. ben çizimini de yaptırırım istersen buraya eklerim sonra. (arkadaşım çizim işini biliyor da ondan dedim :) hani mesela masa büyüklüğün ne? koltuk genişliklerin ne? en doğru yerleşim öyle çıkar :ssz:

tv ünütesinin duvarı bellı sanırım canım tam karsısına 3lü koltugu digerlerinide yan tarafa koyabilirsin. giriş kapısının orayada masanı koymalısın.camın önünü fazla kapatmam dersen berjerleri oraya koyabılırsın dene bence içine sinen ne olursa onu yap

Eki Görüntüle 1111193 Eki Görüntüle 1111194 Eki Görüntüle 1111195 Eki Görüntüle 1111196 Eki Görüntüle 1111198

salon geniş görünüyo canım yerleştirmen kolay olur ama arkadasların da dediği gibi mobilya ölçülerini ve odanı metrekaresini (en boy kaçar metre) yazarsan yardımcı olabiliriz. şimdilk bnm gördüğüm ünitenin yeri belli. karsına üçlü camın önüne teklileri koyabilirsin giriştn tarafa da yemek odanı yerleştrmen hem kullanım açısından rahat olur hem de şık görünür. yeni evleniyosan konsolu almamanı tavsiye ederim

teşekkürler. konsolu almasam yemek takımı bardak takımını nereye koyabılırım? mutfak dolapları anca günlük için yeterli. konsol yerine önerinizi bekliyorum :))

Kapının giriş tarafı koyu renklı duvara konsolu diger açık renkli tarafa masayı koymanı tavsiye ederim

teşekkürler. konsolu almasam yemek takımı bardak takımını nereye koyabılırım? mutfak dolapları anca günlük için yeterli. konsol yerine önerinizi bekliyorum :))

bende yeni evliyim vitrinimin altında çekmecesi var yemek takımım onun içinde. eskiden beri konsola bi antipatim var ben almayı hiç düşünmedim:))ben az esyalı evleri seviyorum

oda kapısının ortada olması iyi değil bölmüş duvarı. bence girişte sol tarafta masa sağ duvarda tv ünitesine kadar olan bölüme sığacak büyüklükte bir konsol yerleştirilebilir. Berjerleri pencere önüne yerleştirip ikili koltuğu karşılarına kapıya sırtı dönük yerleştirerek oturma alanını yemek bölümünden ayırabilirsin. (Tabii oda ve eşya ölçüleri uygunsa..)

Son düzenleme:
Kapının giriş tarafı koyu renklı duvara konsolu diger açık renkli tarafa masayı koymanı tavsiye ederim

Teşekkür ederim.

bende yeni evliyim vitrinimin altında çekmecesi var yemek takımım onun içinde. eskiden beri konsola bi antipatim var ben almayı hiç düşünmedim:))ben az esyalı evleri seviyorum
Ben vitrin almıcam. Konsolu o yüzden istiyorum. Bi arkadaşımda özel tv sehpası yaptırıp onun altına yemek tk larını felan koymuş.

oda kapısının ortada olması iyi değil bölmüş duvarı. bence girişte sol tarafta masa sağ duvarda tv ünitesine kadar olan bölüme sığacak büyüklükte bir konsol yerleştirilebilir. Berjerleri pencere önüne yerleştirip ikili koltuğu karşılarına kapıya sırtı dönük yerleştirerek oturma alanını yemek bölümünden ayırabilirsin. (Tabii oda ve eşya ölçüleri uygunsa..)
Berjerleri bende pencere önüne koymayı düşünüyorum orayı değerlendirmek lazım. ikili koltukta aynı şekilde düşündüm. Konsol içinde dediğinz gibi ölçüsünü alıp ölçmek lazım nereye uygun olucak.
Açıkcası tv ünitesinin olduğu duvara konsol koymak istemiyorum yanyana sıralanmış gibi olucak.

Tekli koltukları camkenarına yerleştir, şöyle karşılıklı bir kahve köşeniz olsun :1: Ortaya da şık bi sehpa.
3lüler karşılıklı sığar büyük ihtimal diğer duvar taraflarına. Karşıya da tv ünitesi :16:

Teşekkür ederim.

Ben vitrin almıcam. Konsolu o yüzden istiyorum. Bi arkadaşımda özel tv sehpası yaptırıp onun altına yemek tk larını felan koymuş.

Berjerleri bende pencere önüne koymayı düşünüyorum orayı değerlendirmek lazım. ikili koltukta aynı şekilde düşündüm. Konsol içinde dediğinz gibi ölçüsünü alıp ölçmek lazım nereye uygun olucak.
Açıkcası tv ünitesinin olduğu duvara konsol koymak istemiyorum yanyana sıralanmış gibi olucak.

bence de yanyana olmasalar daha iyi olurdu.. bu yüzden kapıya takılmıştım zaten, eğer kapı ortada olmasaydı masayı konsolun önüne yerleştirebilirdin. ama mevcut durumda sağ taraf daha dar bir duvar olduğundan konsol orda olmalı diyorum. eşyalarını henüz almamışsın odaya göre seçecek olman büyük şans.. uygun ve sade bir model tercih edersen birbirlerini tamamlarlar abartı görünmez. konsol gibi içinde dolap barındıran modellerde var o tarz bişey de düşünülebilir. bu ünite örneğin bir tanıdığımda var siyah kapaklı dolap bölümü bir konsol kadar çok eşya alıyor.

http://www.dogtas.com.tr/Urun/yemekodalari/tvunitesi/69/Exclusive/

Son düzenleme:
yerleştirip en güzel dekoru kendin bulman lazım canım ben kaç defa değiştiriyorum salonun şeklini :D:ssz:

Back
X