• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum ıcın hangı mobılyaları almalıyım?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

caramio03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
178
32
68
KIZLAR BUNLARDAN VAZGECIP ALDIGIMIZ MOBILYALAR 5. SAYFADADIR.
Eki Görüntüle 495555 Eki Görüntüle 495556 $Polo-Deluxe-kanepe.webp$polo-dlx-2.webp$polo-kol-tk-silver-fume3.webp$polo-kol-tk-silver-fume.webpEki Görüntüle 495561

1.resım: ıstıkbalden begendıgımız yemek takımı... gümüşlüğünü almazsak 4 bın cıvarına gelecek.. sızce nasıl bır model?

2.resım: ıstıkbal polo takım... üclü koltukları grı. berjerdekı cıcekler kahvelı. bu nedenle aklımı karıstırdı.

3. resım: polonun kahve rengı olanı. berjerlerı göz mü yormuş bılemedım...

4. resım: kahve polonun berjerlerı

5.resım : grı polonun baska acıdan resmı.

6.resım: bellona takım.magazada gördük ufak bır takım fıyatı 1900 sınırlı bütcemız ıcın uygun olabılır.

yorumlarınızı beklıyorum, sımdıden tesekkür ederım.

Son düzenleme:
İçlerinde ikinci resmi beğendim. Yemek odası da yenilenen her 3 evden ikisinde var heralde. Biraz daha araştırın bence. İstikbal, bellona bence artık öldü. Modeller hep sıradan basit.

Canım kusura bakma ama eklediğin modeller sanki 40 yaş üstüne hitap ediyor gibi daha modern sade ve farklı şeyleri seviyorum ben. Tabi ki senin zevkin ama ben de alma derim Bellonadan, İstikbalden. Fiyat olarak da uygun değiller modeller de demode geliyor. Tepe Homeda şuan %40 indirim var ve bazı ürünler gerçekten çok uyguna mal oluyor eğer oturduğun yerde varsa bak derim kesinlikle. Ayrıca İder Mobilyanın modelleri de çok hoşuma gitmişti fiyatları da uygun.

Yemek Odası Takımı Örneği (ider Mobilya)

$termera-yemek-odasi-b6c0783940514b2cbf5d9625cffb6a9d.webp

İçlerinde ikinci resmi beğendim. Yemek odası da yenilenen her 3 evden ikisinde var heralde. Biraz daha araştırın bence. İstikbal, bellona bence artık öldü. Modeller hep sıradan basit.

ev kücük oldugu ıcın hep kücük modellere baktık. ve kısıtlı bütcemızden dolayı. atanamamıs bır ögretmen olarak bunları sırtlanmak zor oluyor bızım ıcın. yemek odasının benzer modelı evgörde de var bılıyoruım cok yaygın:(

Canım kusura bakma ama eklediğin modeller sanki 40 yaş üstüne hitap ediyor gibi daha modern sade ve farklı şeyleri seviyorum ben. Tabi ki senin zevkin ama ben de alma derim Bellonadan, İstikbalden. Fiyat olarak da uygun değiller modeller de demode geliyor. Tepe Homeda şuan %40 indirim var ve bazı ürünler gerçekten çok uyguna mal oluyor eğer oturduğun yerde varsa bak derim kesinlikle. Ayrıca İder Mobilyanın modelleri de çok hoşuma gitmişti fiyatları da uygun.

Yemek Odası Takımı Örneği (ider Mobilya)

Eki Görüntüle 495620

ınan hıc aklımd böyle klasık seyler yoktu. hanı country tarzı olsun ıstıyordum aslında. hatta ev tekstılımde ona yönelıktı. nerdeyse bı senedır englısh home ve özdılekte ne kadar o tarzda tekstıl ürünü varsa aldım dıyebılırım ama afyonda yasamam sıkıntı oldu. tepehome yok. ıkea yok. sadece bellona ve ıstıkbalde o tarza yakın mobılyalar bulabıldım kı onlarda cok cok pahalıydı. hayya ıstıkbalde hesaplattık ınanılmaz ya 22 bın dedı koltuk yemek odası ve yatak odasına. kücük mobılyacıları gezdık... hıc adı snı yok bır cogunun montajı sıkıntılı en az 3 bın dedıler yemek odalarına. en son dün aıleler bunlara 3 bın yerıne daha güzel olmasın ama ıstıkbal olsun. eskımez en azından dıyınce bunlra yöneldık... ıder mobılyayı da duymamıstım ama cıdden güzelmıs. arastıracagım. yardımın ıcın cok tsk ederım.

ınan hıc aklımd böyle klasık seyler yoktu. hanı country tarzı olsun ıstıyordum aslında. hatta ev tekstılımde ona yönelıktı. nerdeyse bı senedır englısh home ve özdılekte ne kadar o tarzda tekstıl ürünü varsa aldım dıyebılırım ama afyonda yasamam sıkıntı oldu. tepehome yok. ıkea yok. sadece bellona ve ıstıkbalde o tarza yakın mobılyalar bulabıldım kı onlarda cok cok pahalıydı. hayya ıstıkbalde hesaplattık ınanılmaz ya 22 bın dedı koltuk yemek odası ve yatak odasına. kücük mobılyacıları gezdık... hıc adı snı yok bır cogunun montajı sıkıntılı en az 3 bın dedıler yemek odalarına. en son dün aıleler bunlara 3 bın yerıne daha güzel olmasın ama ıstıkbal olsun. eskımez en azından dıyınce bunlra yöneldık... ıder mobılyayı da duymamıstım ama cıdden güzelmıs. arastıracagım. yardımın ıcın cok tsk ederım.

hatta baktım ıder mobılyaya cok uygun fıyatları acaba kalıtesı nasıldır?

CANIM MERHABALAR..

Sana bir kaç resim ekliyeyim birde onlara bak bakalım $ozigo.webp$422687_2795093045426_1744610388_n.webp

bunlara uygun koltuk takımı dersen eğer$asos.webp$elegance.webp

Bildigim kadari ile yemek odaları 10 ay taksitli 3750 civarında idi

bu modelden ikincisini dün gördüm çok güzel fiyatıda bayağı güzel ikinci yemek takımına bayıldım canım ya ben çok beğenmiştim

CANIM MERHABALAR..

Sana bir kaç resim ekliyeyim birde onlara bak bakalım Eki Görüntüle 495652 Eki Görüntüle 495653

bunlara uygun koltuk takımı dersen eğerEki Görüntüle 495654 Eki Görüntüle 495655

Bildigim kadari ile yemek odaları 10 ay taksitli 3750 civarında idi

ılgılenıp ugrasmanınız benı cok mutlu ettı. özellıkle ıkıncı resımdekı yemek odası ıle ücüncü resımdekı koltukları cok begendım. markasını ve nerde oldugunu ögrenmem mümkün mü?

berke mobilyayı araştır istersen canım yalnız mobilya konusunda burada da kou açılmıştı kalite bakımından konfor bakımından çok memnun kalan arkadaşlar var bende özellikle okumuştum çünkü berke mobilyanın ürünleri hakikaten zengin ve çok güzelller umarım gönlüne göre eşyalarını alırsın

hatta baktım ıder mobılyaya cok uygun fıyatları acaba kalıtesı nasıldır?

Canım yotumum seni üzdüyse kusura bakma gerçekten öyle bir niyetim yok annemler teyzemler hepsi koltuklarını değiştirdi Bellondan aldılar kesinlikle kaliteliler sadece daha klasik modeller demek istedim. İder Mobilya ürünlerini İstanbulda yakından gördüm çok beğendim gerçekten çok zarifler. Özellikle yemek odası takımları çok modern. Belki Afyona getiriyorlardır. İnşallah kendi zevkine göre istediğin şeyleri alabilirsin.

berke mobilyayı araştır istersen canım yalnız mobilya konusunda burada da kou açılmıştı kalite bakımından konfor bakımından çok memnun kalan arkadaşlar var bende özellikle okumuştum çünkü berke mobilyanın ürünleri hakikaten zengin ve çok güzelller umarım gönlüne göre eşyalarını alırsın

carmen yemek odasıymıs. taksıtte yapıyormus sıte. bır telefonla bılgı alayım

istikbal bellona doğtaş hepsini gezdim ve hep aynı modeller
netten araştırabilirsin
afyonda mobilyacılar var sanayinin orda oaraya bakabilirisn
ve kilim mobilyayı da es geçme fiyat da uygun ve kaliteli

dri modele bakmıştım moderno mu neydi adı kibar bir takım
almayı düşünmütüm eğer istikbal alsaydım
ama rengi tabi böyle olmayacaktı

beyaz mobilyaya mor da çok yakışıyo tavsiye ederim
en azından berjerlerde moru kullana bilirsin

ev kücük oldugu ıcın hep kücük modellere baktık. ve kısıtlı bütcemızden dolayı. atanamamıs bır ögretmen olarak bunları sırtlanmak zor oluyor bızım ıcın. yemek odasının benzer modelı evgörde de var bılıyoruım cok yaygın:(

Sizin koyduğunuz İstikbal yemek takımı 4100 civarında tutuyor. O fiyata kesinlikle gidip onu almayın. Paranıza yazık. Bellona, İstikbal isimlerini kullanıp çirkin çirkin basit modelli şeyleri çok pahalı fiyata satıyorlar. 4100 TL'ye harika şeyler bulabilirsiniz. Mesela zü&er'in gösterdiği takımlar daha iyi. Özellikle koltuklar çok güzel. Yemek takımı ve koltuk takımı için bütçeniz ne kadar. Ben de bakayım sizin için. Bu arada İKEA'da bir süredir kargo hizmeti var. Uygun şeyler bulursanız ordan da bakın. Aslınca country istiyorsanız İKEA show roomlarında çok iyi kombinler var. Ama şöyle bir baktım her ürünü göndermiyorlarmış kargoyla, o biraz sıkıntı.

Back
X