- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin koyduğunuz İstikbal yemek takımı 4100 civarında tutuyor. O fiyata kesinlikle gidip onu almayın. Paranıza yazık. Bellona, İstikbal isimlerini kullanıp çirkin çirkin basit modelli şeyleri çok pahalı fiyata satıyorlar. 4100 TL'ye harika şeyler bulabilirsiniz. Mesela zü&er'in gösterdiği takımlar daha iyi. Özellikle koltuklar çok güzel. Yemek takımı ve koltuk takımı için bütçeniz ne kadar. Ben de bakayım sizin için. Bu arada İKEA'da bir süredir kargo hizmeti var. Uygun şeyler bulursanız ordan da bakın. Aslınca country istiyorsanız İKEA show roomlarında çok iyi kombinler var. Ama şöyle bir baktım her ürünü göndermiyorlarmış kargoyla, o biraz sıkıntı.
istikbal bellona doğtaş hepsini gezdim ve hep aynı modeller
netten araştırabilirsin
afyonda mobilyacılar var sanayinin orda oaraya bakabilirisn
ve kilim mobilyayı da es geçme fiyat da uygun ve kaliteli
dri modele bakmıştım moderno mu neydi adı kibar bir takım
almayı düşünmütüm eğer istikbal alsaydım
ama rengi tabi böyle olmayacaktı
beyaz mobilyaya mor da çok yakışıyo tavsiye ederim
en azından berjerlerde moru kullana bilirsin
Canım yotumum seni üzdüyse kusura bakma gerçekten öyle bir niyetim yok annemleıler teyzemler hepsi koltuklarını değiştirdi Bellondan aldılar kesinlikle kaliteliler sadece daha klasik modeller demek istedim. İder Mobilya ürünlerini İstanbulda yakından gördüm çok beğendim gerçekten çok zarifler. Özellikle yemek odası takımları çok modern. Belki Afyona getiriyorlardır. İnşallah kendi zevkine göre istediğin şeyleri alabilirsin.
bak canım arkadaşım istikbal brilance yemek odası yatak odası ve koltuk takımı hepsini 10 bine almışlar çok hoşuma gitti benim paylaşmak istedim.resmin üstüne tıkla resim büyüyor
Eki Görüntüle 495840 Eki Görüntüle 495840 Eki Görüntüle 495841 Eki Görüntüle 495842 Eki Görüntüle 495843 Eki Görüntüle 495844 Eki Görüntüle 495845 Eki Görüntüle 495846 Eki Görüntüle 495847
tatlım daha dün gezdım, bu koltuk takımı 5 bınden fazlaydı tek basına sadece. nasıl 10 bıne almıslar. öyleyse gayet uygun.nerden aldılar acaba ekstra bı ındırım mı yaptılar bılemedım. bız gümüslüksüz bır yemek odası takımı ve 2500 lük en ucuz koltuga bıle pesın zar zor 5600 pazarlık ettık.
Bir de şu led'li vitrinler nasıl bir görüntü kirliliği ya... Mavi mavi. Nolur almayın, çok kıro. :/
valla canım o gün arkadaşla konuşurken o dedi ablasına almışlar ablası nerde bilmiyorum ama almışlar işte iyi pazarlık yapmışlar demekki ben çok begendim
bak canım arkadaşım istikbal brilance yemek odası yatak odası ve koltuk takımı hepsini 10 bine almışlar çok hoşuma gitti benim paylaşmak istedim.resmin üstüne tıkla resim büyüyor
Eki Görüntüle 495840 Eki Görüntüle 495840 Eki Görüntüle 495841 Eki Görüntüle 495842 Eki Görüntüle 495843 Eki Görüntüle 495844 Eki Görüntüle 495845 Eki Görüntüle 495846 Eki Görüntüle 495847
illaki bu mobilyalardan olacaksa aldıklarıız. 1.yemekodasıyla gri takım hoş bi kombinasyon olur.
yaşadığınız yerde varsa ıkeadan da istediklerinizi bulabilirsiniz.üstelik takım alma mecburiyetiniz yok ihtiyacınız olan parçaları alabiliyorsunuz.
caramio bu modelleri alsan bile sonradan beğenmeyeceksin. çok da pahalılar. insan evi için kendisi için en iyisini ister ama iyi demek pahalı demek değildir. benim annemin koltuk takımını ben bayıla bayıla aldım istikbalden, bundan 6 sene önce o takıma 2600 tl para verdik ikili koltuk geldikten kısa bir süre sonra çökme yaptı. şuan bile o fiyata ıkeada şahane takımlar var. gerisini siz düşünün.
istikbal bellona ve alfemodan kesinlikle uzak dur canım. hele de alfemo 1 kuruş etmiyor malları. kardeşim ordan aldı bütün eşyalarını. 1 yıllık evli ve hiçbişeyinden memnun değil, 1 defa güzel montaj yapmadılar herşeyi eksik ve kusurlu geldi. müşteri memnuniyeti diye bişey yook. yazmak istedim... kolaylıklar diliyorum.haklısın sanırım. fıkırlerını göz önünde bulunduracagım.
ılgılenıp ugrasmanınız benı cok mutlu ettı. özellıkle ıkıncı resımdekı yemek odası ıle ücüncü resımdekı koltukları cok begendım. markasını ve nerde oldugunu ögrenmem mümkün mü?
sitenin linkini vereyim burdan size siz diger ürünlerinede bir bakın turkıyenın her yerine gönderiyorlar ürünlerinden memnun kalırsınız biz akıllı sehpa aldık ordan ablamlar falan ve onların komşularıda aldılar gerçekten güzel ürünleri var ve SSh ları da ( satış sonrası hizmet ) cok iyi
carnaval yemek odası
NURKAYA MOBİLYA
ELEGANS KOLTUK TAKIMI
NURKAYA MOBİLYA
BİRDE BİZİM ALDIĞIMIZ akıllı sehpa var..
NURKAYA MOBİLYA