salonum için halı, perde ve duvar rengi önerilerinizi bekliyorum

kesraa

09.07.2011
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
316
0
66
İzmir
bu resimdeki konsol beyaz kitaplıklı
$viyana masa.webp

bu resimdeki masa
$viyana%20ymk%20oda.webp

bunlarda koltuklarım
$1276201318.webp

Son düzenleme:
http://www.royalhali.com/img/lotus/84x126_1/new/big/0323A.jpg bi buna bak bi de natura serisinde ilk kkahve rengi mozaik taşlı görünümünde olan halıya bak. perde için de kenarlarına koyu kahve ahşaplarına uygun fon perde ismini bilmiyorum ama güneşlik gibi kalın olanlardan toplar duvara tutturursun ve cam önüne de beyaz üzerine kahverengi koltuk yastıklarına ya da halı dedenine uygun desenli stor şık olur

Son düzenleme:
duvarları açık gri, tv nin arkasındaki duvarı koyu gri, halıyı da gri yapsam nasıl olur?o zaman perdeler ne renk olmalı? kırmızı lambader kullanmak istiyorum bi de. tv standını unutmuşum ekledim

$z(54).webp

Son düzenleme:
bence hafif desenli duvar kağıdı parlak olduğu için olabilir ama boya mat olduğu için boğar mı ki bilmem güzel de olabilir kartelalara aldanma ama onlardan farklı oluyo sonuç koyu gri daha koyu düşerse boğar kesin metalik renk varsa en açık metalik gri ile bir ton koyusu güzel olabilir. aksesuarlarda metelik olsa güzel olur. gerçi perde de kırmızı kullanacaksan aksesuarlara kırmızı da eklemelisin bence

Eşyalar oldukça güzel ve modern . Duvar renginde kum beji belirli yerlerdede mesela ünite arkası vb. kese kağıdı rengi diyorum. Halıda sadece koltuk grubunu koyduğun yere almanı tavsiye ederim .Artık masa altına kimse halı koymuyor. Boyutunuda iyi ayarlarsın çok sehpa altı gibi kalmasın neticede bir adet halı kullanacaksın. Royal olabilir ama merinosda da çok modern seriler var las vegas mesela ben salonuma ısmarladım. Halı gibi modası sürekli değişen şeylere çok para verme zamanla değiştirirsin daha gününe uygun şeyler alırsın. Eskidendi o yün halı alalım. Yıllarca kullanalım:). Salonda perde seçiminde evine ölçüye mutlaka perdeciler gelicek. Bu konuda seçici davran hepsi işinin ehli olmuyor. (Mesela storlar yandan atma yapabiliyor ) .Stor alabilirsin üzerine oda camın uygunsa katlamalı tül. Katlamalı tülde de para tutan şey mekanizma bunu da unutma yani zamanla farklı bir şey beğenip değiştirmek istersen gidecek tül mt çok az buda fiyatı uygun kılar.
Storla sadece Tül de kulanabilirsin Kruvaze çok moda ama bence her eve ve eşyaya uymuyor. Perdecilerden fikir al. 3-4 kişiyi ölçüye çağır zaten kafanda birşeyler oluşacaktır.Acele etme . Aksesuarları renkli tutarsın kırmızı mesela zamanla istemezsen kaldırır bir çekmeceye atarsın . Bir tablo bile odayı çok değiştirir unutma. O nedenle halı ve tüle kafanı takma . Zamanla insan sıkılıyor emin ol.

Slm cnm benim de mobilyalarım aynı senınkıler renginde ve bende halı arayışındayım bana kahve tonlarda alırsan odayı boğarsın diyolar ama gidipte gri bi halı da yakışmaz diye düşünüyorum...kararsız kaldım çok ama koyu tonlarda bi halı almak en ıyısı sanırım en azından bıraz canlılık katar hepsi açık renk olursa bayar diye düşünüyorum.

Back
X