Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonum için bir renk fikri verenin kırk yıl kölesi olurum:))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ayshely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
19
4
36
Bursa
$IMG_0212.webp

merhaba arkadaşlar.salonumda su yeşili renk cogunlukta ve benim gözümü cook tırmalamaya başladı.masam ünitem ceviz krem .hangi renklerle salonu renklendireyim hem sade hem hoş olsun fikirlerinizi bekliyorum lütfen. bi de perdelerime kahve tonlarında ek yapsam

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 854470

merhaba arkadaşlar.salonumda su yeşili renk cogunlukta ve benim gözümü cook turmalamaya başladı.masam ünitem ceviz krem .hangi renklerle salonu renklendireyim hem sade hem hoş olsun fikirlerinizi bekliyorum lütfenn

duvar asacağınız bir tablo bile havasını değiştirir salonunuzun :)) şimdi renkli, desenli kumaşlar satılıyor her yerde metreyle. onlardan alıp koltuklarınızın havasını değiştirebilirsiniz.

masaya koyacağınız bir örtü, bir çiçek bile bazen iyi geliyor insana :))

duvar asacağınız bir tablo bile havasını değiştirir salonunuzun :)) şimdi renkli, desenli kumaşlar satılıyor her yerde metreyle. onlardan alıp koltuklarınızın havasını değiştirebilirsiniz.

masaya koyacağınız bir örtü, bir çiçek bile bazen iyi geliyor insana :))

biraz aksesuarlar eksik onları halledicem tablo falan önümüzdeki günlerde ama bir iki renk daha eklemek istiyorum koltuk salı ve yastıklar olabilir.pudra tonlraı olabirl mi mesela
teşekkür ederimm önerin için

Şu haliyle çok şık ama bir değişiklik istiyorsanız bir kaç renkli parçayla farklı bi hale getirebilirsiniz bence de çünkü çok müsait tonlar. Güle güle otur canım

Şu haliyle çok şık ama bir değişiklik istiyorsanız bir kaç renkli parçayla farklı bi hale getirebilirsiniz bence de çünkü çok müsait tonlar. Güle güle otur canım

cok sağol tatlım.haklısın ben de işte bikaç dokunuş yapmak istedim ve bu ara inanılmaz taktım.avize ve tablo aldm onları bi yerleştiireym.bakalm bikaç değişiklk yapaym son halini eklerim buraya.belki fikir olur.aklımda farklı bişey denemek de var bakalm nasıl olacak

cok sağol tatlım.haklısın ben de işte bikaç dokunuş yapmak istedim ve bu ara inanılmaz taktım.avize ve tablo aldm onları bi yerleştiireym.bakalm bikaç değişiklk yapaym son halini eklerim buraya.belki fikir olur.aklımda farklı bişey denemek de var bakalm nasıl olacak

Eminim ki çok güzel olacaktır. Kolay gelsin sana canım.

Mevcut renk seçimleriniz çok güzel,güle güle oturun.
Yalnız artık bu renkleri daha fazla vurgulamayın bence.
Mesela kahverengi perde ilavesi fazla gelecektir.
Ayrıca koyu renk perde,her zaman kasvetli bir hava veriyor.

Renklendirmek için turkuaz,bej ve kahverengi hariç birçok renk kullanabilirsiniz.
Diğer aksesuarlarınızın hepsinin belli bir renkte olması gerekmez.
Gördüğüm kadarıyla salonunuza sarı başta olmak üzere,pudra pembesi ve lila da uyabilir.
Genel olarak baktığımda,gümüş renginin de ışıltı katacağını tahmin ediyorum.

Mesela ben olsam sehpanın üzerine gümüş rengi 2 cam mumluğu yanyana eklerim.

$ACC100140-A.webp

Yemek masasının üzerine pudra pembesi veya sarılı beyazlı veya karışık pastel renkte bir yapay çiçek yerleştiririm.
Çiçek yüksek bir vazoda değil,alçak boyda bir aranjman olabilir.

Tablo ve avize kararınız çok yerinde olmuş.
Kullandığınız ışıklandırmalar değişik fakat sanki 1 tanesi fazla gelmiş.
Örneğin sağ taraftaki kaldırılırsa,hem yer açılır,hem de cam ve balkona erişmek kolay olur.

Eki Görüntüle 854470

merhaba arkadaşlar.salonumda su yeşili renk cogunlukta ve benim gözümü cook tırmalamaya başladı.masam ünitem ceviz krem .hangi renklerle salonu renklendireyim hem sade hem hoş olsun fikirlerinizi bekliyorum lütfen. bi de perdelerime kahve tonlarında ek yapsam

merhabalar:) perdelerınız hoş, renkte güzel...fakat tulunuz duz yanı desensız olsaydı daha az goz yorardı..teklı koltuklarınız cok yoğun olmuş...sadece mınderlerı ya da dıger dış kısmı kaplansaydı yormazdı sanırım:)..uçlu koltugunuzdakı kırlentı (renklı) kaldırın bence...halınız sade ama birazcık perdenızın renklerinde olsaydı ...ayrı bölmeler gıbı hava vermezdı..lambaların bırını kaldırın derım:) fazla olmuş ozellıkle teklı koltukların yanındakı...nette renklerın uyumu dıye araştırın...bır renk daha ıstıyor sankı..bu arada terzı kendı sokugunu dıkemez mısalı..benımde koltuklarım cok sade renk katmak ıstıyorum kah halıya kah koltuklarıma...dışarıdan daha ıyı yorum yapabılıyoruz...kendımıze gelınce takılıp kalıyoruz:) ılk kez bırıne yorum yazıyorum bu kadar net..ayıp mı ettım dıye duşunuyorum şuan...

Su yesili cok güzel bir renk gercekten ama dediginiz gibi cok uyumlu yapmaya calistiginizdan canliligini yitirmis atmosfer bence. Lambalarin iki tanesi birbirine cok yakin olmamali bence. Bu ilk fark ettigim unsur. Perdeler de düz olsaydi keske. Ama zamanla degistirebilirsiniz. Perdelere kesinlikle kahverengi katmayin. Daha da bogarsiniz.

Bence pembe ve mor renkleri evinize ikinci bir dokunus olabilir, bir de sari ya da cok canlilik severseniz turuncu. Bu renklerden ikisini secin. Mesela mor, turuncu. Mesela sari, pembe.

Ben olsam ne yapardim, duvara kesinlikle pembe tonlari agirlikli bir tablo asardim. Sehpanin üzerine de söyle$8e615d9a8c6286dc3cb21d601eeb7ed4.webp pembe kuru cicekler

Masanin üzerineyse SARI CICEKLER VAZODA.

Perdenin rengindeki yastiklarin yerine, cok canli olmayan sari yastiklar, perdenin deseninde koltuklarin üzerine de pembeye yakin pudra rengi yastiklar koyardim.

Meleknaz`in önerisi gümüs bir iki obje de sephanin üzerine.

Bence cok iyi olur.

Sana fikir versin diye:

$mint_yes_ili_ve_pembe_ev_dekorasyonu.webp

$yesil-mercan-turuncu-ev-dekorasyonu.webp

Son düzenleme:
Mevcut renk seçimleriniz çok güzel,güle güle oturun.
Yalnız artık bu renkleri daha fazla vurgulamayın bence.
Mesela kahverengi perde ilavesi fazla gelecektir.
Ayrıca koyu renk perde,her zaman kasvetli bir hava veriyor.

Renklendirmek için turkuaz,bej ve kahverengi hariç birçok renk kullanabilirsiniz.
Diğer aksesuarlarınızın hepsinin belli bir renkte olması gerekmez.
Gördüğüm kadarıyla salonunuza sarı başta olmak üzere,pudra pembesi ve lila da uyabilir.
Genel olarak baktığımda,gümüş renginin de ışıltı katacağını tahmin ediyorum.

Mesela ben olsam sehpanın üzerine gümüş rengi 2 cam mumluğu yanyana eklerim.

Eki Görüntüle 855623

Yemek masasının üzerine pudra pembesi veya sarılı beyazlı veya karışık pastel renkte bir yapay çiçek yerleştiririm.
Çiçek yüksek bir vazoda değil,alçak boyda bir aranjman olabilir.

Tablo ve avize kararınız çok yerinde olmuş.
Kullandığınız ışıklandırmalar değişik fakat sanki 1 tanesi fazla gelmiş.
Örneğin sağ taraftaki kaldırılırsa,hem yer açılır,hem de cam ve balkona erişmek kolay olur.

çokk teşekkür ederim tatlım gerçekten cok samimi yorumlarda bulunmuşsunuz.bunların hepsini dikkate alıcam.inşş daha hoş bi görünüme kavusacakk

merhabalar:) perdelerınız hoş, renkte güzel...fakat tulunuz duz yanı desensız olsaydı daha az goz yorardı..teklı koltuklarınız cok yoğun olmuş...sadece mınderlerı ya da dıger dış kısmı kaplansaydı yormazdı sanırım:)..uçlu koltugunuzdakı kırlentı (renklı) kaldırın bence...halınız sade ama birazcık perdenızın renklerinde olsaydı ...ayrı bölmeler gıbı hava vermezdı..lambaların bırını kaldırın derım:) fazla olmuş ozellıkle teklı koltukların yanındakı...nette renklerın uyumu dıye araştırın...bır renk daha ıstıyor sankı..bu arada terzı kendı sokugunu dıkemez mısalı..benımde koltuklarım cok sade renk katmak ıstıyorum kah halıya kah koltuklarıma...dışarıdan daha ıyı yorum yapabılıyoruz...kendımıze gelınce takılıp kalıyoruz:) ılk kez bırıne yorum yazıyorum bu kadar net..ayıp mı ettım dıye duşunuyorum şuan...

olur mu hiç ne güzel fikirler yazmışsın.mutlaka dikkate alıcam coookk sağol:))

Su yesili cok güzel bir renk gercekten ama dediginiz gibi cok uyumlu yapmaya calistiginizdan canliligini yitirmis atmosfer bence. Lambalarin iki tanesi birbirine cok yakin olmamali bence. Bu ilk fark ettigim unsur. Perdeler de düz olsaydi keske. Ama zamanla degistirebilirsiniz. Perdelere kesinlikle kahverengi katmayin. Daha da bogarsiniz.

Bence pembe ve mor renkleri evinize ikinci bir dokunus olabilir, bir de sari ya da cok canlilik severseniz turuncu. Bu renklerden ikisini secin. Mesela mor, turuncu. Mesela sari, pembe.

Ben olsam ne yapardim, duvara kesinlikle pembe tonlari agirlikli bir tablo asardim. Sehpanin üzerine de söyleEki Görüntüle 856908 pembe kuru cicekler

Masanin üzerineyse SARI CICEKLER VAZODA.

Perdenin rengindeki yastiklarin yerine, cok canli olmayan sari yastiklar, perdenin deseninde koltuklarin üzerine de pembeye yakin pudra rengi yastiklar koyardim.

Meleknaz`in önerisi gümüs bir iki obje de sephanin üzerine.

Bence cok iyi olur.

Sana fikir versin diye:

Eki Görüntüle 856915

Eki Görüntüle 856916

cokk haklısın canım saydığın renkler gerçekten hoş hava katar bir an önce hepsini dikkate alarak değişiklikler yapacağım cok teşekkür ediyorum ilgin içinn

Back
X