• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonum için bir fikir

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
$Brillant-pembe-perde-dizayn.webp
Eki Görüntüle 567535

$c94d9652-220c-40db-9ba2-1fd7e9ebd4a6dolcebelleza_spl_6.webp

Salon takımı,yemek odası takımı,perde ve halı nasıl sizce

Salon takımın çok hoş canım bunu daha evvel bende netten görmüştüm ve çok beğenmiştim koltuk takımın ile gayet uyumlu olmuş bu takıma en uygun pembe renk kombin olur diye düşünüyorum .pembe beyaz ikilisi ile salonun çok ferah olur

canım bende salon için ilk başta bu takımı beğenmiştim ama gerçeğini birebir görünce şok oldum minicik yaa minyatür gibi o an hayallerim suya düşmüştü :53:

doğtaşmı bu denizcim

evet tatlım doğtaş mağazasını farklı farklı mekanlarda 2 kez gezince hatmettim modelleri bir tane modele aşık oldum katalogda yok modeli yeni modelmiş ismini söylemişti ilgili kişi ama ben unuttum :9: ev tutulsun tekrar o şubeye yolum düşücek gibi :9::9:

Son düzenleme:
[sıze=3]evet tatlım doğtaş mağazasını farklı farklı mekanlarda 2 kez gezince hatmettim modelleri bir tane modele aşık oldum katalogda yok modeli yeni modelmiş ismini söylemişti ilgili kişi ama ben unuttum :9: Ev tutulsun tekrar o şubeye yolum düşücek gibi :9::9:[/sıze]

ayy çok merak ettim :27::27::27::27::27::27:

bizim ki oturdu koltuklara denemek için görmen lazım o kadar komikti ki iyice ufaldı koltuklar :9:

hehehehehehehh eniştm iri kıyımsa ondandır ben koltukda kadife pek sevmiyorum canım yaaa

dah soft renkler sade kumaşlar sviyorum

46.dakka laneti denizciğim :27::27::27::27:

hehehehehehehh eniştm iri kıyımsa ondandır ben koltukda kadife pek sevmiyorum canım yaaa

dah soft renkler sade kumaşlar sviyorum

46.dakka laneti denizciğim :27::27::27::27:

190 adamda küçücük kaldı tabii :9: ama gerçektende minyatürdü bana bile minyatür geldiysee :9: lanet sonradan düzelince işte fena oluyoorr :9: neyse konu sahibi gelip konumu işgal ettiniz demeden tüyelimm :52:

Back
X