Salonum için bende fikir istiyorum:) yorum yapmadan geçmeyin hanımlar:)

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Pro Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.217
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/salonuma-fikir.36281/

Bu benim salonum, daha öncede konu açtım nasıl olsun dekoru diye ama iki sene oldu ben hala istediğim gibi yapamadım daha doğrusu istediğim uyar mı bu mobilyalara kararsızım:)

Pembe fon çiçekli kırlentler istiyorum, bir çok evde var benim çok hoşuma gidiyor ama sonra sıkılırmıyım acaba diyorum, nasıl objeler olmalı, duvarım boş nasıl tablo olmalı ya da ayna mı olmalı, saatim vs. hepsi karman çorman uyumsuz, bende herkes gibi uyumlu olsun istiyorum, kırlentleri sürekli değiştiriyorum bazen mor bazen pembe bazen kahve yapıyorum...

İstediğim fonun rengini, sehpa masa üstü örtüsünü, kırlentleri ekliyorum

Objeler böyle mi olmalı

Avize böyle mi olmalı

Kısaca bu salona uyabilecek renkte, perde, aksesuar, avize ne olmalı hanımlar, her türlü fikre eleştiriye açığım, zaten ortada sonuçlanmış bir dekorasyon yok:)

Aksesuarlar kesinlikle böyle alma sakın...İkea, biev ,willow tree,migros,english home daha aklıma gelmiyo ama aksesuarları böyle yerlerden seçmelisin ki ortaya bi sıcaklık orjinallik katsın...taşlı ve abartıdan uzak dur seçtigin dekor resminde sade bir vazo ve resim var belki beyaz tahta şamdanlar büyük kalıplı mumlar dantel kurdaleden fiyonklar ekleyip şık görüntü yapabilirsin evine tam bakamadım içine sinmesi önemli tabi...

teşekkür ederim, aksesuar konusunda zaten tamamen kararsızım, örnek olsun diye koydum, nasıl olmalı nereye ne koyulmalı hiç bilemiyorum

Avizeni sakın öyle alma. Sanki korku filmlerinde evde karanlıkta ellerinde taşıdıkları mumlara benziyo. Çok daha güzel binlerce alternatif var, daha modernini seçebilirsin. O objeler de anlamsız. English home, madame coco, ikea da mesela beyaz fenerler, bisiklet şeklinde saksılar var. Hem içine güzel turkuaz çiçekler de koyarsın, kontrast olur.

ay çok güldüm avize yorumuna o zaman alternatiflerden bir resim bekliyorum zahmet olmazsa:)

fenerleri bende çok seviyorum ve not ediyorum, turkuaz çiçek güzel fikir, fonum pembe olur değil mi?

Yani daha romantik ve daha modern seçimler yapabilirsin tatlım.

Eklentiler

• avize.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 1.350
  • avize 2.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 1.241
hayatım evin gayet güzel uyumlu şeyler seçmişssin :) ben de sorduğun için ilk etapta aklıma gelen şeyleri söylüyorum. Anladığım kadarıyla daha romantik bir salona dönüştürmek istiyorsun, ferforjeler çiçekli desenlerle.Arkadaşların söylediği zincir magazalardan hele de indirimlerine denk gelirsen çok hoş tam da istediğine göre şeyler alabilirsin .
Bens enin yerinde olsam neler yapardım:
-ben normalde evimde pek halı kullanmam , sevmem o yüzden mesela senin 2 halın fazla gibi geldi sadece birini kullanırdım, dikey yada hafif çapraz sererek
-orta sehpasına hiç örtü sermezdim , üzerine de dikdörtgen ince uzun, teneke saksılarda ortancalar var yada çok uzun olmayan yapma çiçekler ve mesela o metal mumluk veya bisikleti koyardım.
- yemek masasının oraya astığın duvar süsünü, tam duvarı ortalayıp biraz daha asagı asardım çok yukarıda kalmış ve sprey boyayla rengini değiştirrdim
-hatta ben olsam, berjerleri koyduğum cam önüne 2li koltuğu koyar , tv ünitesini de hemen kapının ordan girdiğin duvara, şu an 2 li koltugu koyduğun yere koyardım .Yemek masası köşede çok şıkışmış, yemek masasını tv ünitesinin olduğu yere çekerdim , ve o duvara ayna koyardım, direk cam karşısı oluyor ve çok aydınlatır.Hatta o duvara bir de duvar kağıgı yaptırırdım pembeli tonlu. Berjerin birini şu an yemek masasının olduğu taraflara br yere koyardım, diğerei sığar mı nasıl olur bilemiyorum, sığmazsa balkonuma koyardım .
- deve tabanının durdugu yer var ya, oraya yine buyuk plastık bi saksı alırdım, içine kum üstüne çakıl taşı, sokakatan dallar bulurdum beyaz sprey boyayala boyardım üstünden mesela pembe saten kurdeleye yine pilastık büyük boncuklar takıp sallardım, maliyeti çok ucuz olur. Yada gramafon kağıtlardan çiçek yapardım falan .Hangisi zevkine hitap ederse.tabi araya nazar boncukları da kesin katardım yani salonla o kadar ugrastıktan sonra :)
-bir de tv unıtesindeki camlı yeri ,arkasından dcfix diye yapışkanlı kaplıklar var ya ,onlarla buzlu cam haline getirirdim,
hiç görmezdim içini, çünkü rmantık salon yaparsan çok çiçek detayları olacak, artık o kitaplık fazla kalabalık görülebilir.
-bir de hani tamamını yapınca akvaryum nasıl durur bilemedim ama mobilyanla aynı renk mi tam anlayamadım, sırıttığını düşünürsem , onun da ahşap kısmını beyaz ,yani minicik çiçekli dfcxlerle kaplardım .Ben kitaplığımı yaptım , yani 6 yıl fln oldu hiç atma yapmıyor , rahatlıkla kullanabilirsin
yani güzel bi konsept seçmişssin bence :) çok ciciş şeyler yapılabilir .

bir de mesela pembenin yanına bir renk seçebilirsin konsepti ona göre oluşturabilirsin,benim favorilerim : pembe-yeşil(fıstık yeşilinin koyusu gibi olan ) ,pembe-giri ,pembe-turuncu (narçiçeğine çalan tonu)

mesela anlatmak istediğim süslemeler hemen hemen bunlar, sen yapabilirsin

Eklentiler

• blue-vintage-glass-bottles-affordable-centerpiece-ideas-cherry-blossoms-pink-garden-roses.jpg
    169 KB · Görüntüleme: 198
  • crepe-paper-flower-ball-diy-tutorial.jpg
    180,4 KB · Görüntüleme: 206
  • images.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 145
  • inexpensive-centerpieces.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 238
  • Pink pom poms.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 414
  • Kuru-Ağaçtan-Süsler-Yapma.jpg
    148,2 KB · Görüntüleme: 1.045

bir de mesela pembenin yanına bir renk seçebilirsin konsepti ona göre oluşturabilirsin,benim favorilerim : pembe-yeşil(fıstık yeşilinin koyusu gibi olan ) ,pembe-giri ,pembe-turuncu (narçiçeğine çalan tonu)

mesela anlatmak istediğim süslemeler hemen hemen bunlar, sen yapabilirsin

Yorumların için çok teşekkür ederim, uğraşıp resimde eklemişsin sağol

Mobilyaların yerini aynen değiştirmeyi istiyorum ama işte tekliler açıkta kalır, tv ünitesi çok ağır olmasa denemeyi çok istedim ama cesaret edemedim, hamileyim başkasına yaptırıcam olmadı geri eski haline getirelim demek nasıl olur bilemiyorum:)

Halıyı iki tane sermek eşimin isteği ayağı yere değsin istemiyor birde oğlumuz üşür diye, uzun süre tek kullandım ama bu gidişle yine tek olacak:)

Akvaryum gidecek zaten kurtuluyorum şükür:)

Fikirlerin çok hoşuma gitti, kendim bir şeyler yapmayı seviyorum zaten

begenmene sevindim :) ya evle ugrasmadan duramıyoruz di mi :)) ben de hep yerlerini değiştiririm, annemden bulaştı :) Hamileysen tabi aman kendine dikkat et :) ama bebek dogmadan hallet bence , dogunca butun ilgi bebişte olucak :)

begenmene sevindim :) ya evle ugrasmadan duramıyoruz di mi :)) ben de hep yerlerini değiştiririm, annemden bulaştı :) Hamileysen tabi aman kendine dikkat et :) ama bebek dogmadan hallet bence , dogunca butun ilgi bebişte olucak :)
Bende duramam 7 senelik evliyim al al bitiremedik ev eşyasını, salonumu sonradan aldım aceleye geldi o da o yüzden yarım kaldı, fon yok avize yok dekoratif objeler yok, konuyu açtım ki kafamda fikir netleşsin aceleye getirmeden doğuma kadar alacaklarımı alıyım içime sinsin bu sefer, sürekli değiştiremiyoruz perdeydi halıydı malum:)

her temizlikte değişiklik yaparım bende:) ufakta olsa

eşime söyledim mobilyaların yerini değişsek nasıl olur diye olabilir dedi bakıcaz artık, duvar kağıdınıda söyledim taş görünümlüler çok hoşuma gidiyor, söylediğin duvara yaptıralım dedim, ona da bakarız dedi, normalde kestirip atardı, ona kalsa salona tv alacak bende gereksiz görüyorum oturma odamdakini geçirip salonda oturmak istiyorum, hep salonda oturdum iki senedir küçük oda da ruhum sıkılıyor:)

bugün inşaallah tekzene bakıcam, burda ikea vs yok maalesef, birde praktiker var, bakalım bulabilecekmiyim istediklerimden

kesinlikle doğumdan önce olmalı birde oğlum var iki çocukla uğraşmam çok zor olur sonrasında

albüm kısmında renkli taşlardan bahsettim ya küçük çocukların olduğu yerde riskli olabilir.belki şuna benzer bir şeyler olabilir

Eklentiler

• 5493.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 124
eşini de ikna etmişssin süper canım inşallah bulabilmişssindir istediğin tarzda şeyleri.Her şeyden önemlisi o güzel ailenle mutlulukla şöyle ferah ferah oturumlar dilerim size yeni salonda :))

Bebegim cok güzel bi oda.. Renkler muhtesem.. Ne renk olursa uyar..
Yastık gikrin güzel.. Ekstradan alıp istedigin zmaan kaldır istedigin zmaan koy.. Ben olsam çicekli degilde sade tek renk yastık tercih ederdim.. Pudra pembesi fusya turkuaz böle karısık cıvıl cıvıl..he illa çicek olcak dersen bi koltuga bitane bi köseye çicekli olurdu bogmazdı..en son yükledigin objeler güzel mumlık falan..avize bence o odanın havasını bozar hemde uymaz gibimd geldi daha degişik modellere bak canım..
Halı keske 6 metrekare alsaydın tek serer kullanırdın..
Böle canım.. Ah keske o mobılyalar bende olsa..fon rengide turkuaz cok yakısır.. Pudra pembe yaksır.. Yada arkadasın dedıgı gibi nar çicegi vişne curugu fusya vok hıs olur..

albüm kısmında renkli taşlardan bahsettim ya küçük çocukların olduğu yerde riskli olabilir.belki şuna benzer bir şeyler olabilir
çok hoşmuş teşekkür ederim, oğlum artık dokunmuyor ama ikinci için sıkıntı olur evet:)
eşini de ikna etmişssin süper canım inşallah bulabilmişssindir istediğin tarzda şeyleri.Her şeyden önemlisi o güzel ailenle mutlulukla şöyle ferah ferah oturumlar dilerim size yeni salonda :))
canım gidemedim daha doğrusu gittik ama oğlum ağlamaya başlayınca çıktık bakamadan ama fikir oluştu inşaallah yavaş yavaş alırım, amiiiiin diyorum canı gönülden:)

sağol canım, hep açık renk seviyorum masamı vs beyaz alıcaktım kreme olmaz diye almadım çok pişmanım şimdi keşke alsaymışım daha iki sene oldu

hım çiçekli olmasın mı diyorsun bunu da düşüneyim canım

halım çeyiz halısı canım babamın aldıkları 8 sene önce almıştım:) malum iki halı yolluk vs alıyor ya kız tarafı bende bunları seçmiştim, babam büyük olsun demişti ama iki tane büyüğü napıyım ben silkelemek zor olur diye almamıştım:) mobilya şekli değişirse tek sererim çok yer kalmaz iki halıya, diğeri yedek olur

canım daha iyileri senin olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…