• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonu nasıl döşemelıyım???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Konu fazlaca geniş olmuş.
Sevdiğiniz renkler, dekorasyon ve mekan tarzını söyleyin de ona göre bir şeyler önerelim.

beyaz ve sütlü kahve tonları
kırmızı ve siyah obje ya da dekorla bıraz hareketlendırmek
ama hangı renk koltuk hangi renk yemek masası hangi renk halı onlara karar veremedım :(

cnm sen internetten bakın modellere burda paylaş biz ona göre yönlendirelim seni çünkü çok farklı model mobilyalar var bellonaya bakabilirsin mesela kahverengi tondaki mobilyaları çok güzel

beyaz ve sütlü kahve tonları
kırmızı ve siyah obje ya da dekorla bıraz hareketlendırmek
ama hangı renk koltuk hangi renk yemek masası hangi renk halı onlara karar veremedım :(

Klasikten hoşlanıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Bu aralar mobilyalarda açık renk modası var.
Koltukların açık renk olması, kullanımı oldukça zorlaştırıyor.
Krem ya da beyaz mobilya ile sütlü kahve veyahut deve tüyü renklerinde koltuklar önerebilirim.
Bunları da kullanacağınız tukuaz, mercan ve bakır renklerindeki objelerle hareketlendirebilirsiniz
Mercan ya da somon rengi fon perde oldukça yakışır.
Genel anlamda tavsiye edeceğim şey; zıtlıklarla kontrast yakalayın.
Zaten krem kahve mobilyalara benzer renklerde duvar, perde ve obje kullanmayın.

merhabaa canım bizzde 2 haftaıdr mobilyacıları geziyoruuzz :)) bende renk olark siyah beyaz gül kurusu tonları düşünüyorum ama seninin dediğin tonlarda şunlara örnek verebilirim:) siyahlarla felan zenginleştirmek istrrsende vitrin süsleriyle tamamlarsın artk :) yada halı içinde kahve krem siyah tonları tercih edersin :)

Eklentiler

• $1111.webp
    $1111.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 88
merhabaa canım bizzde 2 haftaıdr mobilyacıları geziyoruuzz :)) bende renk olark siyah beyaz gül kurusu tonları düşünüyorum ama seninin dediğin tonlarda şunlara örnek verebilirim:) siyahlarla felan zenginleştirmek istrrsende vitrin süsleriyle tamamlarsın artk :) yada halı içinde kahve krem siyah tonları tercih edersin :)

yemek masası ve koltuk takımı güzel görünüyor ? hangi markaya ait bunlar canım?
hatta bu takım geniş bir konsol ve buyuk bır tv ünitesi ile daha da güzel olabilir

Back
X