- Konu Sahibi resmulugneledsat
kızlar salon dekarosyonu ve kullanabılecegım renkler hakkında fikirlerinize ıhtıyacım varrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz ve sütlü kahve tonları
kırmızı ve siyah obje ya da dekorla bıraz hareketlendırmek
ama hangı renk koltuk hangi renk yemek masası hangi renk halı onlara karar veremedım![]()
beyaz ve sütlü kahve tonları
kırmızı ve siyah obje ya da dekorla bıraz hareketlendırmek
ama hangı renk koltuk hangi renk yemek masası hangi renk halı onlara karar veremedım![]()
kızlar salon dekarosyonu ve kullanabılecegım renkler hakkında fikirlerinize ıhtıyacım varrr
salonun farklı olsun istiyorsan kırmızı beyaz siyah 3 lüsünden uzak dur derim cok güzel pastel renkler var guzel kombınlenmiş harika duruyor
merhabaa canım bizzde 2 haftaıdr mobilyacıları geziyoruuzz :)) bende renk olark siyah beyaz gül kurusu tonları düşünüyorum ama seninin dediğin tonlarda şunlara örnek verebilirim:) siyahlarla felan zenginleştirmek istrrsende vitrin süsleriyle tamamlarsın artk :) yada halı içinde kahve krem siyah tonları tercih edersin :)
yemek masası ve koltuk takımı güzel görünüyor ? hangi markaya ait bunlar canım?
hatta bu takım geniş bir konsol ve buyuk bır tv ünitesi ile daha da güzel olabilir
kesinlklee canım katılıyorum sana :) yıldız mobilyadan bunlar :) netten baktım düğün nezaman kısmetse ? :)
benden 1 gün sonra evleniosun:)) aynen bizde vala didişe didişe eşya bakıyoruz nişanlımlaa bunaldım artık bi alsaydıkda bitseydi:)))