• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salondan üst kata çıkacak merdiven şekli

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mic13jasmin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
168
8
316
41
İstanbul
1,5 yaşında bir oğlum var ve merdiven seçimini kesinlikle onun için yapıyorum.
sizce L şekilli merdiven mi daha uygun olur ( oldukça yer kapladığını düşünüyorum)
yoksa spiral merdiven mi ( bebek kucağımdayken rahat inip çıkabilir miyim acaba diye düşünüyorum. ya da kendisi inip çıkarken) $salon.webp$3.webp$modern-merdiven-modelleri1.webp

canım L şeklindeki merdiven çok yer kaplayabilir ama kesinlikle çok daha rahat inip çıkabileceğin bir merdiven.spiral şeklinde olan ise daha modern ve farklı fakat çocukla inip çıkman oldukça zor.ayrıca L şeklindeki merdivenlerin de çok güzel çeşitli tasarımları var sadece bununla kısıtlı kalma ahşap güzeldir kullanışlıdır ama klasiktir modern görüntüyü ise başka bir malzemeyle yakalayabilirsin bir mimar adayı olarak benim düşüncelerim bu bulduğum sonuçları seninle paylaşırım canım belki fikir verir :)

öncelikle ilgin ve önerilerin için çok teşekkür ederim :)
bunları internette merdiven çeşitlerine bakarken görmüştüm. özelllikle sonuncuya bayıldımmmmm. kaydıraklı olana. biraz daha geniş yerim olsa ve daha çok param olsa öyle bir şey kesin isterdim. tahminimce çok pahalıdır :))))

Son düzenleme:
Resimdekinin aynısı olacaksa sizin için L şekli merdiven daha uygun gibi gözüküyor. :emir_bebek:

Koyu renkte bir ahşap merdivenin daha şık ve kullanışlı olacağını düşünüyorum...

Spiral merdiven bence çocuk için sakıncalı canım ya çünkü araları açık bide çocuğun o aralardan ayağının kaydığını düşün yani fena bişe bence en güzeli klasik ahşap mis gibi merdiven

canım bence L şeklindeki benimde dubleks yanda korkuluğu aralık ve gelen yeğenlerim hep aralarından geçmeye çalışıyor :))) benim merdivenin olduğu yerde birde köşe var aralıklardan direk koltuğa geçiyolar aralıkları dar olması şart bide çıkmaması için ikeada falan tam basamağın önüne koyulan kilitlerden koy yoksa hep inip çıkmak isteyecek kapıyı kapatman yeterli olmuyo yada benim 1.5 yaşında olan yeğenime yetmiyor haylazsa kesinlikle güvenliği çok olan merdiven yaptır benimki demirden benimde bebek olursa kesinlikle değişecek :)) ilki gibi düşünüyorum ve beyaz olması tercihimm daha ferah gösteryo bence

Back
X