Kızlar bu salonda, gezerek sigara içen insanlardan bana gına geldi. Eşim eskiden içiyordu şimdi içmiyor. Ne zaman misafir gelse gelen kişilerle beraber bir bakıyorum herkesin elinde sigara. Bardakların içi, bardak altları küllük olmuş. Kanepe yanmış, halı yanmış. Salonda çıkmayan bir koku. Şimdi yine misafir gelecek ve aynı şey olacak. Sırf bu yüzden kimse gelmesin istiyorum eve. Gelenlere de diyorum bu arada salonda içmiyoruz diye ama yine aynı manzara. Şimdi gelen kişi de beni kocanla bir tutma, e ben büyüğüm diye iltimas bekliyor her seferinde. En son geldiğinde alınıp küsmüş, beni eşime şikayet etmişti sigara içtirmedi beni senle kıyaslıyor vs. diye. Eşimin teyzesi kendisi, yaşlı. Sağlık sorunu yüzünden geliyor gelme de diyemem. Ne yapmalıyım sizce bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Laf anlatamıyorum bende mi sorun var?
Güncelleme: Kızlar misafirim geldi ve salonda içme diye 5 kere söylememe hatta balkona kovmama rağmen oturdu salonda içti. Böyle bir yüzsüzlük görmedim. Sinir bastı yemin ederim.