• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Salonda Nişan

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rainilk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
109
8
118
Kızlar benim de 17.06.2013 de salonda nişanım olacak.Ama pek bir bilgim yok salon nişanı hakkında.Düğün gibi gelin ve damat dans eder mi girişte, ya da yüzükler ne zaman takılır? Deneyimliler paylaşabilirse çok sevinirim.

kızlar benim de 17.06.2013 de salonda nişanım olacak.ama pek bir bilgim yok salon nişanı hakkında.düğün gibi gelin ve damat dans eder mi girişte, ya da yüzükler ne zaman takılır? Deneyimliler paylaşabilirse çok sevinirim.

öncelikle hayırlı olsun :)
benim salonda olmadı ama arkadaşımın oldu, salona el ele geldiler gelin damat gibi dans ettiler, kısa müzik eğlence... Sonra yüzükler takıldı, , takılar takıldı, nişan pastası kesildi, eğlence devam etti...
Umarım güzel olur sizin tören de... :)

Teşekkür ederim tatlım sağol.Aslında hiç tercihim değil salonda nişan.Ama erkek arkadaşım istiyordu, onu kırmak istemedim.İnşallah güzel geçer.Bir de salonda diye illa nişanlık diye tabir edilen o gelinliğimsi kıyafetten giymek zorunda değilim değil mi?Ben sadelikten yana olduğum için sade uzun bir abiye almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?

bende seninle aynı fikirdeyim, çok daha şık duruyo salonda emin ol :) ama renk olarak biraz iddialı ol sonuçta senin nişanın ;) biraz gözde olmak da fena olmaz dimi :)

Back