Nişan salonda nişan akışı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

catterflym

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.303
333
kızlar benım 21 mayısta nısanım var ama hıcbırseyden haberim yok salonda program nasıl oluyor hıc bılmıyorum .Mesela gelınle damat cıktıktan sora ilk dans eder sonra napılır nasıl bır akıs olur hıc bılmıyorum bıraz bılgılendırırmısınz benı heyecanımın gecmesı ıcın :18:

öncelikle hayırlı olsun canım.. :) allah tamamına erdirir inş =)
biz salona çıktıgımızda önce açılış olarak dans ettik sonra yüzüklerımız takıldı pastamızı kestik takı takmak isteyenler takılarını taktılar sonrada çiftetelliyle açtık oyunu =D

öncelikle hiiiçç endişe etme:)) bende 13 kasımda nişanlandım, ve ne olup biteceği ne sırayla olacağı konusundan çok çekiniyodum :)))

salondan sorumlu garson gelin odasına gelip hangi sırayla ne olacağını anlattı :) yani sanada akış orda anlatılacak, biz önce meşalelerle salona çıktık, sonra müziğimiz başladı dans ettik, dansın arkasında pasta geldi pastayı yedik sonrada pasta gittii yüzükler takıldı başta aile büyükleri olmak üzere eller öpüldü :)

sen rahat ol, o gecenin tadını çıkar :)

çok saolun kızlar ınanın oyle cok kafaya takmıstımkı bu durumu :)) Benı yonlendırceklerse sorun olmaz heralde :) yine de cok cok heyecanlı wallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…