- 19 Nisan 2007
- 1.125
- 18
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah ahşap da çok toz belli oluyor canım..beyazdan daha kullanışsız olabilir siyah..parmak izleri falan hep kalıyor..yani beyazı alıp masasını da diğer mobilyaların renginde bir masa alıp koysan olmaz mı? aynı mağazada varsa ? sen bir de gidip söyle onlar bir çözüm bulabilir sana masa konusunda..beyazı alıcam ama şu renk ahşap masa istiyorum de..daha önceki mesajımda söylediğim gibi orası yapaıyor mu bilmem ama ahşabın rengini değiştirebiliyorlar..
ben beğendim açıkçası neden olmasınki ama salonun küçük diyemi böyle alıyorsun masa yoksa bunun fiyatı ucuz diyemi istanbuldaysan ıkeda uyguna çok sık masalr var her ölçüde
ben beğendim açıkçası neden olmasınki ama salonun küçük diyemi böyle alıyorsun masa yoksa bunun fiyatı ucuz diyemi istanbuldaysan ıkeda uyguna çok sık masalr var her ölçüde
çok güzel canım ya. çok beğendim mutlaka al derim mutfak oturma odası farketmez fiyatta düşmüş. kaçırma.![]()