• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salona köşe masa takımı ?

canım salonum siyah kırmızı ve beyaz ağırlıklı. yani beyazda gider siyahda. ama gönlüm beyazda :)) hatta çektiğim resimde siyahın bir köşesi çıkmış. ya siyah takıma 2 seçenek hem ahşap hem cam masa koymuşlar beyaza sadece cam haksızlııkkk :95:

Anladım canım,bence herkesden ziyade senin fikrin önemli.
Sen salonun da yakışacağını düşünüyorsan tamamdır.
Ama masa gerçekten biraz sönük kalmış sanki.
Ahşap olan daha dolgun ve gösterişli duruyorsa (siyah)
o derim.Sonuçta salon da durucak ve ahşap daha çok yakışır.
ortası cam da olsa kenarlarında biraz ahşap varsa bile olur.

siyah ahşap da çok toz belli oluyor canım..beyazdan daha kullanışsız olabilir siyah..parmak izleri falan hep kalıyor..yani beyazı alıp masasını da diğer mobilyaların renginde bir masa alıp koysan olmaz mı? aynı mağazada varsa ? sen bir de gidip söyle onlar bir çözüm bulabilir sana masa konusunda..beyazı alıcam ama şu renk ahşap masa istiyorum de..daha önceki mesajımda söylediğim gibi orası yapaıyor mu bilmem ama ahşabın rengini değiştirebiliyorlar..

ben beğendim açıkçası neden olmasınki ama salonun küçük diyemi böyle alıyorsun masa yoksa bunun fiyatı ucuz diyemi istanbuldaysan ıkeda uyguna çok sık masalr var her ölçüde

siyah ahşap da çok toz belli oluyor canım..beyazdan daha kullanışsız olabilir siyah..parmak izleri falan hep kalıyor..yani beyazı alıp masasını da diğer mobilyaların renginde bir masa alıp koysan olmaz mı? aynı mağazada varsa ? sen bir de gidip söyle onlar bir çözüm bulabilir sana masa konusunda..beyazı alıcam ama şu renk ahşap masa istiyorum de..daha önceki mesajımda söylediğim gibi orası yapaıyor mu bilmem ama ahşabın rengini değiştirebiliyorlar..

hmm, hakılsın canım ben bi gidip konuşayım bakalım belki olur. olmazsa da yapacak bişey yok vazgeçecem bu beyaz sevdadan :2:

çok güzel canım ya. çok beğendim mutlaka al derim mutfak oturma odası farketmez fiyatta düşmüş. kaçırma. :66:

ben beğendim açıkçası neden olmasınki ama salonun küçük diyemi böyle alıyorsun masa yoksa bunun fiyatı ucuz diyemi istanbuldaysan ıkeda uyguna çok sık masalr var her ölçüde

yok sadece beğendiğim için ve ihtiyacım var iyi bi masaya. istanbulda değilim ne yazıkki.

yok sadece beğendiğim için ve ihtiyacım var iyi bi masaya. istanbulda değilim ne yazıkki.

çok güzel canım ya. çok beğendim mutlaka al derim mutfak oturma odası farketmez fiyatta düşmüş. kaçırma. :66:

işte bende fiyatı uygun ve beğendiğim için almayı düşünüyordum canım. neyse ben bi gidip bakiyim oraya ne var ne yok. belki başka bişeyler gelmiştir :61:

Dekorasyonun çok önemli bu masa için ama koltuklarının köşe olması mutfağın salonla bir değilse kullanmaman gereken bir model.
İhtiyacın varsa mutfakta genişlik açısından uygunsa al, ama salona tavsiye etmem. Çok hafif kalır.

Benim komşum salonunda buna benzer bir masa takımı kullanıyor
hiç hoşuma gitmedi nekadar şaşalıda olsa salonda falan sırıtıyor
masa çok şık bence mutfagında kullanmalısın solana uygun değil

Dekarasyona meraklı biri olarak şunu söylemek istiyorum . Bu takımı bende gördüm . Çok şık ama bunların özelliği genelde mutfaklarda yada kapatılan balkonlarda kullanılması. Salona kombine edebilmem için . Diğer eşyalarınında fotoğraflarını görmemiz gerektiğini düşünüyorum. Salonlarda zaten yeterince koltuk takımı oluyor. Bir daha ayrı bir masa ile köşe takımı odayı boğar. Şık olsun istiyorsan cam masa tabiki kullanabilirsin ama şimdi masaların bir yanına sandalye koyarken diğer tarafına sedir şeklinde yine kaplamalı oturma yeri yapılıyor sende kendin böyle bir kombinasyon yaratabilirsin. Ayrı ayrı uygun fiyata cam masa alıp kombinasyon yapabilirsin. Ama salon için bu çok uygun değil. Para vermek için verme sonra üzülme derim.
Misafirlerini ağılayacağının alanın daha geniş ve ferah olması daha iyi olur

bu takımın biraz daha büyük olanını arkadaşım mutfağında kullanıyor.Yani mutfak köşemi bu canım.Küçük olur salona yada oturma odasına Büyük mutfaklar için bu köşem takımı.

yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. beni yanlış karar vermekten sakındınız. çünkü sonra kafaya takar çok üzülürdüm. hepinize tek tek teşekkür ederim. :kkk:

bence mutfakta kullan şık olsun gayet asil durur mutfakta siyah beyaz bir mutfağın olduğunu düşün mükkemmel durur ama salonda biraz basit olur köşee sen bilirsin ama çok güzelmiş çok bağendim

vazgeçmekle çok iyi yapmışsın .Çünkü bu masada 10-12 kişilik bir davet vermen mümkün olmazdı.Gerçi kalabalık misafir çok sık ağırlanmıyor ama oldumu da çözüm bulmak çok zor oluyor.Açılınca 12 kişilik olan uzun masalar en kullanışlısı bence.

Amerikan mutfak olsa tmm da. Sadece salon icin olmaz bence ya :S Ama şöyleee geniş bi mutfakta sık durabilir

koltukların ne renkse ona gore al cam masanı canım..
ben cam masa kullanıuyorum.. siyah katlanabılır ortası beyaz mobilyadan çok şık duruyor ayrıca koltuklarımda kırmızı..önemli olan güzel kombinasyon yapmak..

Back
X