• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salona köşe masa takımı ?

Yagmur052

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.125
18
158
Selam kızlar bir kaç gün önce burda yeni açılan mağazada bi köşe masa takımı gördüm çoook beğendim. ama bazı arkadaşlarım onu sadece mutfakta kullanmalısın diyor oysa mutfak için bildiğimiz takımlar gibi değil. deri kaplamalı koşe koltuk ve 2 sandalyesi var. cam masası var. cam masa sadece mutfakta mı olur ya???
mağazada acele bi resim çektim tam net çekemedim..
şu an orası yeni açıldığı için fiyatlar 3/1 indirimde.
birde siz bakın onu salonda kullanabilirmiyim.
salonda masaya ihtiyacım vardı, öncekini hiç beğenmiyorum....
herkes fikrini yazsın lütfen ona göre karar verecem.

bu da resimmm
siyah, beyaz, krem ve kahve renkleri vardı

Eklentiler

• $P241210_17.35.webp
    $P241210_17.35.webp
    21 KB · Görüntüleme: 157
ben de salona bundan almak istiyorum eğer koltukların da beyazsa çok yakışacaktır..neden olmasın olabilir diye düşünüyorum..mutfak için çok büyük bence zaten o kadar büyük mutfaklı ev pek yok..

bence de olur.biz salonda pek cam masa kullanmadığımız için gözümüz alışık değil,yadırgıyoruz.ama yurt dışında salonda çok kullanılıyor.hatta sandalyelerin olduğu yerde beyaz deri (arkası olmayacak) bir bank da çok güzel duruyor.cam masa şeffaf olduğundan odaya bir ferahlık veriyor.hem de her renk mobilyaya uyum sağlıyor.

bencede salona pek uygun değil.renk itibariyle çok şık cam falan olması evet ama salona çok basit kaçar.salona bencede ahşap bir masa seçmelisin.istersen yine beyaz olur

hem bunu salona koysan küçük kaçar sırıtır bence

teşekkürler kızlar yorumlarınız için..
evet masası küçük ve cam olduğu için biraz uyumsuz gibi duruyo. ama mutfak için fazla şık kaçıyo. nerde kullanılacak bu takım yaaa
:50:

bu takımın siyah olanı da vardı. onun başka masası vardı. masası siyah ahşaptı içi de şöyle cam kareler ortasında siyah camdan oda şıktı ama siyah olduğu için pek yanaşmadım.. offfff :96:

masasi köse takimina göre cok sönük kalmis. madem köse istiyorsun, düz beyaz masalar var onlardan alabilirsin tatlim

Evet çok şık ama ben salonda kullanmazdım sanırım. Mutfağa daha uygun gider diye düşünüyorum. Bir mahsuru olmazsa bana mağazının ismini ve nerede olduğunu yazabilir misiniz?

bu takımın siyah olanı da vardı. onun başka masası vardı. masası siyah ahşaptı içi de şöyle cam kareler ortasında siyah camdan oda şıktı ama siyah olduğu için pek yanaşmadım.. offfff :96:

koltukları güzel, sadece masayı cam değil de ahşap alsan daha iyi olabilir..söylersen mobilyasının rengini değiştirebilirler belki cilayla falan bazı yerler yapıyorlar..

salondaki koltuklarının rengi ile köşe takımının rengi tamamen aynı ise bence çooook şık olurdu.

yemekteyiz programını izlerken birinin salondaki yemek masası tıpkı böyle idi koltukları ilede aynı renkti çok hoşumuza gitmişti bizimde arkadaşın bahsettiği gibi sandalye yerine hoş beyaz bir bank vardı bence yakında yemek masalarında köşe takımı moda olur.

bnmde salonumda cam masam var
bana göre salona cam masa uygun ama dönmeli koltuğu abes kaçar.

arkadaşım ben dekorasyonda çok kuralcı biri değilim o yüzden bence olur ama nasıl olur takımın koltuklarıyla salondaki mevcut oturma grubunun rengi aynı olursa birde masa cidden basit durmuş masayı değiştirsen süper olur

kızlar mağazayı soruyorsunuz ama ben şu anda İstanbulda değilim, eşimin iş gereği Ordudayız.
bu mağaza Kapatıyoruz isminde açıldı. bilirsiniz İstanbulun bi çok semtinde öyle mağazalar var.
evet masası çok basit kalmış koltuğun yanında.. sizce onun siyahı nasıl olur. dediğim gibi siyah derili olanın masası siyah ahşaptı.. ama yine köşeli olduğu için kararsızim. olsaydı pazartsesi almaya gidecektim. ama yorumların 100de 80 olmaz diye geldi demekki uymaz :))

Çok beğendim çok şık bir takım.
Benim salonda ki yemek masam da beyaz ahşap ortası siyah cam.
Koltuk takımınız ve salonunuzda ki hakim renk ağırlığı nasıl?
Uygunsa renkler birbirine bence çok şık olur.sonuçta açık mutfak olsa ve geniş bir salon olsa,
mecbur mutfak kısmında olucaktı ve salonla bir durucaktı.

Back
X