Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salona koltuk takımı yerine oturma grubu alsam nasam nasıl olur.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

defne84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
15
0
Salona koltuk takımı yerine oturma gurubu almak istiyorum. Salonda oturmıyacagız . oturma odasında oturacagız. oturma odasına zati bir grup alınacak koltuk takımı yerine yine oturma gurubu alsam nasıl olur.

misafir odası fazla kullanılmıyor. o yüzden belli dönemler halinde oturma gubunu degiştiririm. ayrıca koltuk takımları diger takıma göre yüzde 30-40 daha pahalı. arada bir kullanılan bir yer için bukadar masrafa yazık diye düşünüyorum.

neden olmasın hem misafirin geldiğindede kullanışlı olur yatak olarakta kullanırsın

ben de salona oturma grubu aldım ve memnunum cnm gerçi ben salonda oturmayı tercih ettiğim için aldım ..çok hoş koltuk takımı havasında oturma grupları var..ama rengini oturma odası gibi alma bence ya açık renk ya da kahveli renkleri tercih et veya kırmızı...

olur canım.yerimseniben.sen istedikten sonra..ev senin keyif senin....kaydirigubbakcemile5

kesinlikle doğru kararı vermişin arkadaşım bende öle düşünerek iki oturna grubu aldım oturma odanı biraz daha renkli al salonunada kahve yada siyah gri tonlarda al süper olur.Hem salon takımlarının çoğu açılmıyo oturma grupları açılıyo çok misafirin gelirse nerde yatırıcam derdin olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…