salona giriş müziği için yardım...

zulal62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
28
7
3
34
Selam kızlar

salona girişte çalacağımız müzikl arıyorum ama slow istemiyorum kesinlikle... dinamik ve wolume yuksek olmalı...

Yardımlarınızı bekliyorumm.

thankssssss :)

glykeria sarkısıyla giricem ben,slow sarkı ile girmek hiç bana göre değil ama dans müziği bulamadım farklı güzel ve agır olmayan bir sarkıa rıyorum

Duman - Senden daha güzel
Benim giriş müziğim buydu.
Tüm salon alkışlarıyla tempo tutunca harika bir giriş olduğuna ilişkin geri dönüşler aldıkkk :)

Pasta müziği Demet Akalın - Koltuk

Çiçek atma müziği de hadise - nerdesin aşkım

canım yalın - onun yolunu da dinlemeni tavsiye ederim duman da çok iyi tabi

selim gülgören - aşıklar şehri
selim gülgören bir ömürlüğüm
kenan doğulu - kandırdım
çelik- dilberim
mustafa sandal- jest oldum
ravi inciöz, mustafa sandal- şeker
imkanım olsa hepsini çalardım ama düğün salonum çalmadı

Benim giriş müziğim Melih kibar - mesaj
Şu an bile dinlerken heyecanlanıyorum:))
Tavsiye ederim

kesinlikle melih kibar mesajj harikaa bi girişş müziği bende onu düşünüyorummm:)

melih kibar çok klasikleşmedi mi herkes onu çalıyor herkeste olan şeyleri hiç sevmiyorum

Nişanda Oya-Bora 'dan Sevmek Zamanı ile girmiştik biz salona herkesin çok hoşuna gitmişti hatta o yaz evlenen birçok arkadaşım onunla girdi hem hareketli hem sözleri anlamlı... Düşünebilirsiniz...

bizim de düğünde giriş müziğimiz melih kibar mesaj dı :) eşim başka bir şey istedi ama ben bunda inat ettim :)
kına gecemde ise giriş müziğimiz eşimin tercihi ile ; Sertab erener - Aşk idi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…