• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon,yemek ve yatak odası...hazır sanırım.sizce nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
aaaaaaaaaaa jean cim ben link verene kdr bakmış bilem :D:D:D
teşekkürler şeker :D
meltem cim senin de yorumu yeni gördümmmmmmm çok sağol canımm

Ozzi canım çok güzel bir evin var....Mobilyalarına bayıldım..Benimde evde beyaz renk hakim..Ferak ferak huzu dolu bir ömür geçirmeni dilerim kocacığınlaaa.zemuszemus..

Bayıldım canım, çok hoş hepsi. Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin.
amin hanne m hepimizin inşallaj

:lepi: hatta diğer kızları da buraya çektim canımm :teytey:

farkettim jean cm :D sağol
ozz cim çok güzel eşyaların. iyi günlerde oturun inşallah.

sağol şeker seninkiler de çok güzelllll

Güzelmiş Maşallah iyi günlerde kullanın inşallah
amin inşallah

Ozzi canım çok güzel bir evin var....Mobilyalarına bayıldım..Benimde evde beyaz renk hakim..Ferak ferak huzu dolu bir ömür geçirmeni dilerim kocacığınlaaa.zemuszemus..
teşekkür ederim tatlım.hepimizn ferah ferah geçer inşallah evlilikleri:1hug:

Mobilyalarınıza bayıldım. Hepsi birbirinden güzel. Çok şık ve modernler. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. :)

canim mobilyalarin cok hos gercekten de. salon takiminin fiyatini ogrenebilir miyim ben de?

Mobilyalarınıza bayıldım. Hepsi birbirinden güzel. Çok şık ve modernler. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. :)

canim mobilyalarin cok hos gercekten de. salon takiminin fiyatini ogrenebilir miyim ben de?

teşkkür derim eflatun85 ve ayshaa.
salon koltuk takımı ve yemek odası takımı toplam 8000 civarına geldi.o orta sehpa dahil.

Back
X