Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller canım iyi günlerde eskit![]()
Bayıllldım. Koltuklarınız çok orjinal. Sitelreden sanırım ürünler yatak odası tanıdık geldi çünkü hepsi çok güzell. Güle güle kullanın inş.Evinizdeki haliylede görmek nasip olur umarım. Eminim çok yakışırlar evede.
Beyaz haliylede çok güzel oturma koltukalrı ama koltukalrdaki kremlede süper olur.
Bambu sanırım tv ünitesi falan salon tamamen süper takım olacak yani:) Kırmızı ya da turkuaz objelerle harika olur. Gerçi zevkler göreceli ama bu salona her türlü renkde yakışır orası ayrı:) Kaça aldınız sorması ayıp?
Ben beğendim. Modern ve şık. Güle güle kullan... :)
Peşin mi ? Taksit mi? Her iki haliyle bile normal bir fiyat bence. Parçada çok çünkü oturma odası bile salon takımı gibi. Yerinde almak başkadır tabii iyi bir fiyat bence. İçinizede sinmiş önemli olanda o. Güle güle kullanınn tekrar:)oturma grubu hafif krem aslında çok çok açık yeşil gibi.
bambu evet yemek masası konsol tv ünitesi olacak.dedğiniz gibi büyük objeleri çok severim zaten.tavsiyeniz için sağolun.
oturma odası grubu,salon takımı,tv ünitesi,yemek masası,6 sandalye,konsol bir de o orta sehpa ve yatak odası hepsi 12 500.oldu. sitelerden aldık.pahalı mı sizce?
Peşin mi ? Taksit mi? Her iki haliyle bile normal bir fiyat bence. Parçada çok çünkü oturma odası bile salon takımı gibi. Yerinde almak başkadır tabii iyi bir fiyat bence. İçinizede sinmiş önemli olanda o. Güle güle kullanınn tekrar:)
valla cnm hepside ayrı güzzellllllllllllllllll çok begendimmmmm güle güle kulan inş:)süper hepside:)