- Konu Sahibi H_E_A_V_E_N
-
ben de dayanamadım evgörden aldığım yatak odasını ekliyorumkaydirigubbakcemile3
canım bu modeli sitesinde ben de görmüştüm ve çok beğenmiştim çok modern ve farklı bir tarzda bu model ismi de istanbuldu sanırım ama ben bir türlü siyah ve beyazdan vazgeçemiyorum huyum kurusuno yüzden gözüm hep beyazlı siyahlı mobilyalara gidiyor ne biliyim çok asil duruyor iki renk bir araya gelince yanına da ufak ufak kırmızı renkte biblo falan koyunca oohhhh bakmaya doyamıyorum
çok güzel ve kullanışlı gözüküyor. güle güle kullan yarenka...
canım bu modeli sitesinde ben de görmüştüm ve çok beğenmiştim çok modern ve farklı bir tarzda bu model ismi de istanbuldu sanırım ama ben bir türlü siyah ve beyazdan vazgeçemiyorum huyum kurusuno yüzden gözüm hep beyazlı siyahlı mobilyalara gidiyor ne biliyim çok asil duruyor iki renk bir araya gelince yanına da ufak ufak kırmızı renkte biblo falan koyunca oohhhh bakmaya doyamıyorum
ya bu senin paylaştığın tv ünitesiyle koltuk harikahihoyyyt ,yarenka nın da paylaştığı yatak odasına sevdiceğimle bayıldık zaten netten bakıp:asigim: ,ay hiç düşünmeden bende bunları mı alsam ya,götürürler mi erzuruma ya :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?