Mutfak Dekorasyonu salon ve yemek takımı

H_E_A_V_E_N

papatya
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
1.145
0
156
İstanbul
kızlar aşağıda yemek odası ile koltuk takımı ekliyorum.Merinosun bu mobilyalar ve fiyatları da acaip uygun ben sadece ünite koltuk ve yemek masası istiyorum.merinostan yemek masası ile ünite 1495 tl köşe koltukta evgörden 2.550 tl ekliyorum resimleri bakın yorumlarınızı bekliyorum.Bana merinosun fiyatları çok uygun geldi bu arada halıları da süper bi bakın siteye tavsiye ederim yerimseniben

evgörde bir çok şey çok güzel zaten, iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Canlarım yalnız ben daha almadım bu mobilyaları sadece almayı düşünüyorum şuan araştırma aşamasındayım inş almak da nasip olur sadeceköşe koltuk evgörden diğerleri merinosun ürünleri ama herkese tavsiyem mobilyalarınızı uygun fiyata almak istiyorsanız kesinlikle merinosa bir uğrayın derim hem modern tarzlı hem uygun fiyat daha ne istenir ki...

modeller gayet güzel canım ama yemek odasındaki vitrin biraz geniş geldi, teklisi varsa o daha kibar durur canım. bu arada ben de yatak odamı evgörden aldım, gerçekten çok şık modeller var

ben vitrin istemiyorum canım zaten onun sadece masa sandalyesini alacağım büyük bir ihtimalle eklediğim tv ünitesinde dolapta olduğu için tekrar vitrin almayayım diye düşündüm merinosun bir yatak odası takımını yatak odası bölümünde konu açtım ordan görebilirsin fiyatı da uygun geldi bana 1.906 tl bir bak istersen tatlım

ben de dayanamadım evgörden aldığım yatak odasını ekliyorumkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $istanbul_yatak_detay.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 86
ben de dayanamadım evgörden aldığım yatak odasını ekliyorumkaydirigubbakcemile3

canım bu modeli sitesinde ben de görmüştüm ve çok beğenmiştim çok modern ve farklı bir tarzda bu model ismi de istanbuldu sanırım ama ben bir türlü siyah ve beyazdan vazgeçemiyorum huyum kurusun o yüzden gözüm hep beyazlı siyahlı mobilyalara gidiyor ne biliyim çok asil duruyor iki renk bir araya gelince yanına da ufak ufak kırmızı renkte biblo falan koyunca oohhhh bakmaya doyamıyorum

evet canım modelin ismi istanbul, ben hep açık renk isteyince bu model çok hoşuma gitti hemen aldım, zaten evgörü de kk'da duymuştum hemen baktım buna karar verdim.
çok güzel ve kullanışlı gözüküyor. güle güle kullan yarenka...

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

ya bu senin paylaştığın tv ünitesiyle koltuk harikahihoyyyt ,yarenka nın da paylaştığı yatak odasına sevdiceğimle bayıldık zaten netten bakıp:asigim: ,ay hiç düşünmeden bende bunları mı alsam ya,götürürler mi erzuruma ya :sinifsinif:​

evgörün sitesinden bakabilirsin " Mobilya ürünlerimizde 2 yıl garanti olup 1.000 tl ve üzeri mobilya siparişinizde Türkiye'nin her yerine
(il merkezlerine ve bazı ilçe merkezlerine) ÜCRETSİZ teslimat yapıyoruz." diyorlar bu arada geçen gün bişey sormak için aramıştım da servisleri varmış alıp mağazaya götürüp gezdiriyorlar ve tekrar bırakıyorlar bulunduğunuz semte. gerçi biz ailece gidip gezmiştik.

Canım başlık açmışsın hiç haber vermiyosun. sempatiksalakcinni
Çok güzeller canım, beğendim ben. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…