ben sirt yastiklari dusmesn dye oratalariina dugme dktrdm. obur turlu yastklar yamuk yumuk duruyodu ve ben sinir edyodu... normalde benimkde dugmeszdi....senin sectgn koltuk takmin benmkyle ayni istersen benm konuya bi bak belk bi fkr verir sana...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/509424-evim-cekmedigim-kisimlariyla.html
nereden yazıyorsun bilmiyorum, ama internetten ürünler bakarak kendini şartlandırma bence.
Kendin gezerek, görerek bakacağın için, inan çok ikilemde kalmaya başlarsın.
Ama eğer modelleri yerinde görerek aldıysan kararını diyebileceğim daha açık renkler seçmen.
Tercih meselesi tabii ki, ama etrafımda evlenen ve koyu renk mobilya seçenlerin en çok yaşadıkları sıkıntı evi karanlık göstermesi.
Hele ki en sık duyduğum cümle şu "aman sen mobilyanı alırken sakın böyle hata yapma, eve girince ruhum darılıyor, açık renk en güzeli ve ferah bir görünüm katıyor"...
Inşallah gönlüne göre olur
canım yemek takımını ve yatak odasını bu rengin biraz daha açığını tavsiye ederim. Ama dekore etmene göre değişir tabi aksesuarlarını açık tonda yaparsın ssüper olur. Bencede beyaz alma zamanla sararma yapıyor.
Nereden yazıyorsun bilmiyorum, ama internetten ürünler bakarak kendini şartlandırma bence.
Kendin gezerek, görerek bakacağın için, inan çok ikilemde kalmaya başlarsın.
ama eğer modelleri yerinde görerek aldıysan kararını diyebileceğim daha açık renkler seçmen.
Tercih meselesi tabii ki, ama etrafımda evlenen ve koyu renk mobilya seçenlerin en çok yaşadıkları sıkıntı evi karanlık göstermesi.
Hele ki en sık duyduğum cümle şu "aman sen mobilyanı alırken sakın böyle hata yapma, eve girince ruhum darılıyor, açık renk en güzeli ve ferah bir görünüm katıyor"...
İnşallah gönlüne göre olur
senin sectgn koltuk takmin benmkyle ayni istersen benm konuya bi bak belk bi fkr verir sana...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/509424-evim-cekmedigim-kisimlariyla.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?