salon ve yatak odası

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
selam kızlar kısmetse nisan ayında evımızın eşyalarını almaya başlıyacağız ama gerçekten çok zor seçmek.öncelıkle ben evımın her yerının uyum içerisinde ve sade olmasını istiyorum bunu bıldıreyım ama mesala beğendığım koltukların yemek odası tak. beğenmıyorum bana yardımcı olurmusunuz.

bu beğendığım koltuk tak.Eki Görüntüle 378392

yatak oda tak. bu

bu oturma odası koltuk bunlar sizce nasıllar şimdilik beğendıklarım bunlar ama kararsızım

Canım koyu renk mi seviyorsun? Modelleri çok güzel ama açık renk daha kullanışlı diye biliyorum, tozu falan belli etmiyor, bende açık renk tercih ettim hem daha aydınlık oluyor.. Ama modelleri falan süpermiş, Nerden baktın bunlara??

Canım koyu renk mi seviyorsun? Modelleri çok güzel ama açık renk daha kullanışlı diye biliyorum, tozu falan belli etmiyor, bende açık renk tercih ettim hem daha aydınlık oluyor.. Ama modelleri falan süpermiş, Nerden baktın bunlara??

Nereden yazıyorsun bilmiyorum, ama internetten ürünler bakarak kendini şartlandırma bence.
Kendin gezerek, görerek bakacağın için, inan çok ikilemde kalmaya başlarsın.

ama eğer modelleri yerinde görerek aldıysan kararını diyebileceğim daha açık renkler seçmen.
Tercih meselesi tabii ki, ama etrafımda evlenen ve koyu renk mobilya seçenlerin en çok yaşadıkları sıkıntı evi karanlık göstermesi.
Hele ki en sık duyduğum cümle şu "aman sen mobilyanı alırken sakın böyle hata yapma, eve girince ruhum darılıyor, açık renk en güzeli ve ferah bir görünüm katıyor"...
İnşallah gönlüne göre olur

kızlar bende evım böyle ağır dursun istiyorum kı evım güneş alıyor ama beyaz mobılya düşünmüyorum oturma odama fil dışı düşünüyorum sadece kaararsızım gidip gördüm modelleri ama mesela yatak odam koyu dıyelım yatak örtüm sarı üstünde altınsarısı puantıyelerı var perdem krem olucak altın sarısı taşları olucak yanıı o şekılde aydınlatamamım tamamen beyaz olsun istemıyorum çbır ton para verılıyor hemende değişen seyler değil evet ama herkes evlendıkten sonra acık alsaydım diyor.

koltukların güzelmiş bence ferah da durur ama yemek odasını o salon koltuklarına ben pek yakıştıramadım biri beyaz ve vizon diğeri siyahlı ama yemek odasının sandalyeleri de beyaz olursa olur gibi...ama ben de arkadaşlara katılayım ve koyu mobilyadan uzak dur derim ben...oturma odası koltuğun da allfemo galiba gerçi ben oturmuştum mağazada sırt yastılkları devamlı düzeltmek istiyo ama sorun değil dersen bilemem canım..

Son düzenleme:
sadece salon takımını beğendim,oda tekli koltukları çok geniş salona sığarmı hesaplayıp alın bence.siğer yemek odası tekli kanepe yatak odası pek hoşuma gitmedi.beyaz alsanız daha hoş olacak aslında..yada bu renkler istiyorsanız biraz iddalı modeller seçin çok sadeler çünkü...

Canım yemek takımını ve yatak odasını bu rengin biraz daha açığını tavsiye ederim. Ama dekore etmene göre değişir tabi aksesuarlarını açık tonda yaparsın ssüper olur. Bencede beyaz alma zamanla sararma yapıyor.

Lake sararıyor mebram sararmıyor diye biliyorum, kesin bilmesemde bende beyaz lake alıcaktım ama mağazaya gidip satıcılarla konuştuktan sonra beyaz mebram aldım, sararmaz dediler bakalım daha bir kaç aylık takımlarım, şimdilik bir sararma olmadı.
ceviz seviyorsan

doştaş ve alfemodan seçme canım bunlar

bıraz daha acığı olabılır

bende nişanlıyım nasipse eylülde düğün var istikbaldeki koltuk takımını bende beğenmiştim ama istikbale gittim yoktu mağazadaki beyde bu takım pek tutmuyor diye getirmedik dedi neden çok güzeller dedim çok alçak diye tutmuyor dedi o yüzden vazgeçtik.
yemek takımı benim fikrime göre pek uymuyor, ama yatak odan güzel
tabi bunlar benim fikrim herşey gönlünce olsun

Katılıyorum, açık renk evi geniş ve ferah gösteriyor, belki yatak odasında koyu renk olabilir ama salon ve yemek odasında insanın içini açıcak renkler daha güzel oluyor.

bende acık renk mobılyaları sevmıyorum çok cığ duruyor bana göre hem bır arkadasım çok sade demış mobılyaya nasıl şalavat eklenırkı mesela nasıl bır mobılya gösterıslıdır anlamadım foto gönderırmısınız.bır de farkettıysenız kelebek ve doğtaş genellıkle bu tür modellerle ve tonlarla çalısıyorlar bakalım bırde piyasada araştırma yapıcagız

canım seçtiğin koltukların oturma yerini kahve yaparsan ve sandalyeleri de o kahveden döşetirsen süper olur biiir ..ikincisi bu renklerin modası geçmez çok asil ve sade şıklık diye düşünüyorum benim eve bakarsan benim salonumda hemen hemen seninkine yakın ben çok memnunum.sadece biraz yıprandılar ama tozu filan göstermiyo çok kullanışlı.oturma odasına sırt minderli düşünme hiç kullanışlı olmuyor .eve gelen çoluk çocuğun oyuncağı oluyor ve sürekli düzeltmek zorundasın ayrıca hiç rahat değil.üniteni beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…