• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon ve Oturma Odam

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.419
633
688
Benimkiler de bunlar kızlar, kilimden aldım..

Bu salon için, tekli 2 koltuk var, iki tane de sandalye yaptırıyorum bu kumaştan.

okyanus-koltuk-takimi-acik-kahve-derili-011.jpg

Bunu da oturma odasına aldım kilimden

9agoVGx.jpg

bu renk değil benimki, açık krem-kahve

Buna benzer bir köşe mutfağı da kilimden aldım. (Fotoğrafını bulamadım ama buna benziyor, tabure değil sandalye ama)

laris-mutfak-kose-tk2.jpg

Ama mutfak masası 6 kişilik ve 8 kişilik olabilir cinsten açılıp kapanabilir.

scaled.php
(rengi böyle değil ama)

Yemek odası takımı almayacağım, dolayısıyla salonumda masam olmayacak, gümüşlük, vitrin, konsol vb de.. Ferah ferah oturacağım inşAllah :1:

Son düzenleme:
Salonda masasız olmazki misafiri mutfaktamı oturtcan :) Hadi büfe vs. neysede .. Buarada salon takımını çok begendim güle güle oturun

Salonda masasız olmazki misafiri mutfaktamı oturtcan :) Hadi büfe vs. neysede .. Buarada salon takımını çok begendim güle güle oturun

Canım salonum çok büyük değil, masa da iyice daraltmasın dedim. Yemek için misafirlerimi mutfağa alırım,zaten yemeğe gelecek olan misafirlerim aileden olur. Pasta- börek için ise oturdukları yerde zigonlar yeterli dedim. İki tane dörtlü zigon aldım. Aslında evin içine iyice yerleşmeden tam bilinemiyor.Hangileri elzem onlara da karar verip öyle alırım. Şimdilik böyle düşündüm. Belki sonra alırım acelesi yok.

Beğenmene sevindim, teşekkürler :16:

Back
X