Salon takımımı sevmiyorum :(

ayymme

oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
200
0
96
40
Çanakkale
Merhaba arkadaşlar. Kısmetse ( Allah'ım ne olur o ev benim olsun :)) bir ev beğendik bugün yarın anlaşmalar yapılacak ve hayırlısıysa, sorun çıkmazsa, kısmet olursa , o hayran olduğum ev benim olacak. Ama 2+1 ve salonu 25 metrekare ve benim eski evimin salonu 35 metrekareydi evlenince kendi evim olduğu için büyük büyük aldım her şeyimi. ama o evden çıkmak zorunda kaldık. şimdilik kiradayız bir koltuk takımım o evde kaldı. ve satıcaz onları mecburen. Ki 3 yıllık evliyim henüz. daha küçük koltuk takımı aldık ama yemek odası takımım çok büyük. Şimdi yeni eve geçerken kocaman masamı, konsolumu, tv dolabını 3 adet vitrini ne yapayım :( üstelik koyu kahve çoook iç karartıcı. koltuklarım da koyu mor :( Gerçi ev benim olsun bunlar hiç dert değil de. Ama şimdiden heyecanlandım. Bir de siz evlerinizin resimlerine ağlaya ağlaya baktım :( Çok istiyorum artık kendi evime geçmeyi. Gece gündüz dua ediyorum. Neyse asıl soruma geleyim hadi sadece konsol ve yemek masamı alsam, diğerlerini satsam diyorum. Koyu renk olmaları canımı sıkıyor.Kısacası mobilya boyanır mı? Yani kendim beyaza boyayabilir miyim ? Yapışkanlı folyo mu alsam , ya daha beter olursa hiç deneyen var mı? yemek odası takımı boyayan falan ? :59:

Sakın Öyle Bir Şeye Bulaşma Beceremezsin..
Evinin Ölçüsüne Göre Farklı Bir Şey Yaptırabilirsin..

ben hep evim büyük olsun diye dua ederdim.evlenirken ev aramaya başladık.allah kısmet etti ve 200 m2 ev tuttuk.sadece salonumda 40 metre perde vardı:D.2 tane 6 m2 lik halı ortada paspas gibi duruyodu.ev geniş olunca eşyalarıda ona göre aldık..gün geldi o evden taşınmak zorunda kaldık.şimdiki evim 135 m2 ve hiçbi eşyamı sığdıramadım:((...salonum sıkış tıkış oldu.kimse oturamıyo.oturma odası desen öyle:(((...lcd dolabı antrede duruyo mecburen.koyacak yer yok çünkü.bende 3 senelik evliyim.evim çok güzel ama küçük işte:(((.sevmiyorum evimi.allaha dua ediyorum.inş tez zamanda kendimiz ev alırızda,istediğimiz gibi dayar döşeriz:)evlenirken para yoktu ama yinede allah bi yerden kısmetimizi verdi.10 kuruşluk eşyayı 5 kuruşa aldık.5 kuruşluğu 2 kuruşa aldık:)....

folyo tavsiye etmem, hele kendin yapmayi dusunuyosan, riske atma derim.
mobilyalarin ahsapmi? oyleyese zimparalayin (dogrumu dedim ..?) , boya ve cila gecin.
koltuklarin bence guzel bir renge sahip, duvarlarini acik renkte tutarsin, koyu mor fistik gibi olur...bir duvarinida kagitlarsin, secersin söyle güzel bir duvarkagidi...

ben hep evim büyük olsun diye dua ederdim.evlenirken ev aramaya başladık.allah kısmet etti ve 200 m2 ev tuttuk.sadece salonumda 40 metre perde vardı:D.2 tane 6 m2 lik halı ortada paspas gibi duruyodu.ev geniş olunca eşyalarıda ona göre aldık..gün geldi o evden taşınmak zorunda kaldık.şimdiki evim 135 m2 ve hiçbi eşyamı sığdıramadım:((...salonum sıkış tıkış oldu.kimse oturamıyo.oturma odası desen öyle:(((...lcd dolabı antrede duruyo mecburen.koyacak yer yok çünkü.bende 3 senelik evliyim.evim çok güzel ama küçük işte:(((.sevmiyorum evimi.allaha dua ediyorum.inş tez zamanda kendimiz ev alırızda,istediğimiz gibi dayar döşeriz:)evlenirken para yoktu ama yinede allah bi yerden kısmetimizi verdi.10 kuruşluk eşyayı 5 kuruşa aldık.5 kuruşluğu 2 kuruşa aldık:)....

pardon canım 135 m2 çokmu küçük bence normal yani o zaman biz kümeste yaşıyoruz diyebiliriz:D

konuyu açan arkadaşa tavsiyem ise o üç gümüşlüğü acilen yok et. zaten gümüşlük denen şey çok gereksiz. zaten konsolun varmış tv üniten varmış masan varmış. konsol bile fazla ama yemek takımlarını vs koymaya yarıyor en azından. mobilyan cilalı gibi değilse boyanabilir aslında ama özel boyaları var bulmak uygulamak ve iz bırakmadan boyamak vs zor iş. eğer kafaya koyduysan marangoz tarzı biryerde boyattır derimm. tabi maliyeti yüsek değilse.

Teşekkür ederim arkadaşlar .. Ben hiç bulaşmayım di mi ? ya bir marangoz yapmalı boyama işlemini , ya da hiçbir şey yapılmamalı di mi :) İşte zamanında beyaz sevmeme rağmen nasıl olduysa koyu renk tercih etmişim, pişmanım :(

koltuklarımı çok seviyorum, eski büyük koltuklarım krem rengiydi, kahverengi takımla yakışıyordu. Şimdi mor ve kahve gerçekten yakışmıyor.

Bu arada artık gerçekten gümüşlük modası kalmadı, hem ben de hoşlanmıyorum. Yüksek yüksek duruyo , koyu renk boğuyor beni resmen. onların hepsini satıcam. kafama koydum . Masam için yapılacak bir şey yok kapalı hali 8 kişilik. Dana gibi :D orta yerde. sandalyeleri de koyu kahve deri :( bi konsolu bir de masa tv ünitesini alıcam. vitrinlerimin de içi tıklım tıklım. 3 tane yemek takımım daha süs püs , dolu..

Benim Salonumda, Bir Köşe Koltuk, Yemek Masası ve Tv Ünitem Var..
Kalabalığa Ne Gerek Var..
Bize Eziyet Temizlerken Silerken..

pardon canım 135 m2 çokmu küçük bence normal yani o zaman biz kümeste yaşıyoruz diyebiliriz:D

konuyu açan arkadaşa tavsiyem ise o üç gümüşlüğü acilen yok et. zaten gümüşlük denen şey çok gereksiz. zaten konsolun varmış tv üniten varmış masan varmış. konsol bile fazla ama yemek takımlarını vs koymaya yarıyor en azından. mobilyan cilalı gibi değilse boyanabilir aslında ama özel boyaları var bulmak uygulamak ve iz bırakmadan boyamak vs zor iş. eğer kafaya koyduysan marangoz tarzı biryerde boyattır derimm. tabi maliyeti yüsek değilse.

ilk başta 200 m2 evi döşeyipte sonradan boyutu 135 m2 ye düşünce sığmadı işte:(((

Back
X