Merhaba arkadaşlar. Kısmetse ( Allah'ım ne olur o ev benim olsun :)) bir ev beğendik bugün yarın anlaşmalar yapılacak ve hayırlısıysa, sorun çıkmazsa, kısmet olursa , o hayran olduğum ev benim olacak. Ama 2+1 ve salonu 25 metrekare ve benim eski evimin salonu 35 metrekareydi evlenince kendi evim olduğu için büyük büyük aldım her şeyimi. ama o evden çıkmak zorunda kaldık. şimdilik kiradayız bir koltuk takımım o evde kaldı. ve satıcaz onları mecburen. Ki 3 yıllık evliyim henüz. daha küçük koltuk takımı aldık ama yemek odası takımım çok büyük. Şimdi yeni eve geçerken kocaman masamı, konsolumu, tv dolabını 3 adet vitrini ne yapayım
üstelik koyu kahve çoook iç karartıcı. koltuklarım da koyu mor
Gerçi ev benim olsun bunlar hiç dert değil de. Ama şimdiden heyecanlandım. Bir de siz evlerinizin resimlerine ağlaya ağlaya baktım
Çok istiyorum artık kendi evime geçmeyi. Gece gündüz dua ediyorum. Neyse asıl soruma geleyim hadi sadece konsol ve yemek masamı alsam, diğerlerini satsam diyorum. Koyu renk olmaları canımı sıkıyor.Kısacası mobilya boyanır mı? Yani kendim beyaza boyayabilir miyim ? Yapışkanlı folyo mu alsam , ya daha beter olursa hiç deneyen var mı? yemek odası takımı boyayan falan ?