Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımımı aldım yorumlarınızı beklıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
merhaba,iki konunu da takip ediyorum.Salon istediğim olmadı dediğinde merak ettim.Bende tüm mobilya istıkbaldan aldılar yoksa ben tepe home dan istiyordum.istikbalden kendı zevkıme uygun olabılecek modellerı sectım birazcık zoraki oldu yani..yemek odanı beğendim benım aldığım ile aynı tarz fakat koltuk takımı olmamış yanı ikisi aynı tarz değiller en azından koltuğunu değişebilirsin.Düğününe ne kadar bilmiyorum ama sözlesme imzalamanız bıseyı değiştirmez nişanlınla git baska model sec sorun cıkmıcaktır.Eşinin ailesi niye böyle bısey yaptınız diye sorarsa arastırdık kullanıslı değilmiş dıyebılırsınızz.Sonucta senın yuvan ve o koltukta sen oturcaksın sen mısafırırnı ağırlıcaksın nısanlın ve senden baskasına söz düşmemeli cnm..

Haklsın cnm artık moru asla karıstırmam. sütlü kahve ve beyaz tonu olacak dedign gibi. inanın kafamı allak bullak ettiler su olsnn dedim cıktım kactım rsmen ordan..

Tatlım bence moru katma çünkü mobilyaların beyaz kahverengi. BU koltuklarınm deri olan kısmı beyaz içlerini mobilyana uygun hafif sütlü kahve yapsan halı ve perdelerinide kahve ve tonları ile döşesen süper olur. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ama tatlım çok daha net bakınca sanki koltular biraz daha klasik kalmış mobilyaların yanında. koltuklarda değişiklik yapabiliosan süper olur. Eğer yapamıyosan dediğim gibi renk ronlarını değiştirt.

renk tonlarıyla kesin oynucam cnmm ama tabi baska koltuk takımlarınada bakıcam muhakkak. salon takımı kesin gibi artık. klasik istedm ama böyle oldu napim kısmet cnm

bence hos degiller eminim cok daha guzel bisey gorursun ...
baban yada kayinpederin kullanmicak esyalarinizi siz kullanicaksiniz asla taviz verme! yoksa mutsuz olursun. Classi Interiors ye bak sayfalarina pek bisey koymamislar ama showroom cok zengin

yemek takımın güzeI ama ben koItuIarı begenmedim renginide tarzınıda, seninde icine sinmediyse kesinIikIe baska modeIIerede bak canım,

Canım yemek odası takımı gerçekten güzel tonu da çok iyi pek çok koltuk takımı ile uyumlu bence yemek odası için aklında hiiiiiçbir sinmemezlik kalmasın zaten aşağı yukarı hep benzer modeller. Koltuk takımının tonlarıda çok uyumlu ama ikisi kahverengi biraz bogar mı sanki ? Benimde aklıma mor ile kenarlarındaki deri beyaz olabilir fikri yattı hem biraz renk katar. Ama mor derken canımcıgım morun cok cart yada cok acık tonları olabiliyor, madem klasik seviyormussun o zaman o mor tonunu klasiklerdeki hafif parlak kumaslardan secebilirsin hava katar. Kırlentlerini de yine mor tonlarından desenli yaparsan harika bir takım olur gerçi klasik istemişsin ama klasik koltuklarda hiç cok rahat olmuyor artı seçtiğin koltuk takımıda tam spor degil güzel bir renk tonuyla çokta şık olabilir bence sen mobilyayı aldıgın yerde renk kartelalarına cok dikkatli bak gerçekten renk cok değiştirir canımcıgım

Canım yemek odası takımı gerçekten güzel tonu da çok iyi pek çok koltuk takımı ile uyumlu bence yemek odası için aklında hiiiiiçbir sinmemezlik kalmasın zaten aşağı yukarı hep benzer modeller. Koltuk takımının tonlarıda çok uyumlu ama ikisi kahverengi biraz bogar mı sanki ? Benimde aklıma mor ile kenarlarındaki deri beyaz olabilir fikri yattı hem biraz renk katar. Ama mor derken canımcıgım morun cok cart yada cok acık tonları olabiliyor, madem klasik seviyormussun o zaman o mor tonunu klasiklerdeki hafif parlak kumaslardan secebilirsin hava katar. Kırlentlerini de yine mor tonlarından desenli yaparsan harika bir takım olur gerçi klasik istemişsin ama klasik koltuklarda hiç cok rahat olmuyor artı seçtiğin koltuk takımıda tam spor degil güzel bir renk tonuyla çokta şık olabilir bence sen mobilyayı aldıgın yerde renk kartelalarına cok dikkatli bak gerçekten renk cok değiştirir canımcıgım

canım benim cok saolll. ne kadar tatlı dillisin inan içime su serptin.. dikkate alıcam canım önerini. Haftasonu tekrar gideceğimm

kızlar baskıyla aldım biraz ama içime sinmeyen bişiler var halen sizce nasıllar?

Tatlım bu yemek takımıyla koltuklar hiç uymamış neden aynı gruptan almadın ki? Yemek takımı çok güzel ve modeli cadorna. onun koltuk takımları da çok şık hem aynı modeller o yüzden bence karizma yerine koltukları da cadorna al canım

Tatlım bu yemek takımıyla koltuklar hiç uymamış neden aynı gruptan almadın ki? Yemek takımı çok güzel ve modeli cadorna. onun koltuk takımları da çok şık hem aynı modeller o yüzden bence karizma yerine koltukları da cadorna al canım

canım zaten karizma ve cadorna koltukları aynı türde hatta aynı dediler sadece ben beyaz deri yaptırcam yanları cadornadada o mevcutmus fark buymus.

Herşeyin çok güzel güle güle kullanda bn bu zorla secme olayını anlamıyorum gerçekten içine sinmediyse neden alıyosunuzki :) Silah zoruyla sectirmiyorlar herhalde ?

Herşeyin çok güzel güle güle kullanda bn bu zorla secme olayını anlamıyorum gerçekten içine sinmediyse neden alıyosunuzki :) Silah zoruyla sectirmiyorlar herhalde ?

bende hep böyle derdim ama bazen insanın elinde olmayan şeyler oluyor malesef canım. Benim durumumu en cok ordaki satıcılar anladı ne kadar üzüldüğümü fakat ne yapalım esya soncta deyip geçtim. sonradan bikac sey değiştirdm bakalm

bende hep böyle derdim ama bazen insanın elinde olmayan şeyler oluyor malesef canım. Benim durumumu en cok ordaki satıcılar anladı ne kadar üzüldüğümü fakat ne yapalım esya soncta deyip geçtim. sonradan bikac sey değiştirdm bakalm

Anladım canım Allah sabır versin o zaman öyle bir aile ile ne diyim :)

bencede koltuklarını mor kadıfe kaplattır hem cok sık bır goruntu sunuyor hemde cok tercıh edılıyor ama o zaman yemek takımını degıstırmen lazım ,zaten yemek takımını begenmedım canım vıtrını felan sankı 1 metrelık ınsanlar ıcın yapılmıs degıstırme sansın varsa degıstır acizane fıkrımı beyan ettım .hayırlı olsun bu arada aldıklarını alacaklarını ıyı ve guzel gunlerde kullanırsınız ınsallah .

Back
X