Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımımı aldım yorumlarınızı beklıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
kızlar baskıyla aldım biraz ama içime sinmeyen bişiler var halen sizce nasıllar?

Eklentiler

• $cadorna-yemek-1.webp
    $cadorna-yemek-1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 110
  • $karizma-kltk-1.webp
    $karizma-kltk-1.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 94
buarada koltugun deri en kenarlarını beyaz yaptırdım içini ise kadife mor veya kahve yaptırcam

Bu renklerlede gayet güzel ama mor diyince iş değişir :1: Moru çok severimde :1::1: Güle güle kullan canım, bence gayet güzel tercihler yapmışsın :34:

canım merhaba koltuklar fena değil ama senin içine sinmediyse bence vazgeç yoksa zulum oluyor insana ben kendimden biliyorum oturma odamdaki berjerlerin yüzünü zorla seçtirdiler 1 yıl oldu nasıl değiştirsem diye çare arıyorum ama sen de beğeniyosan güzel günlerde kullan:):)

bence guzeller ve sahsen bence kahverengi mordan daha iyi olur.
ama eger icine sinmediyse vazgec derim
ben sahsen oyleyim benimde evimde istemedigim birkac esya var, bakip bakip kiziyorum keske o zaman bunlari geri gonderseydim.

sağolun kızlar. ben aslında kilim mobilyadaki kuğu mobilya ve ahenk koltuk takımını begendmm bu bana zorla aldırıldı gibi bişey oldu zulumm olacak gibi ama sadece kılıfında oynama yapabılırım mobılya ıse klasik düşünürken spor oldu

bence guzeller ve sahsen bence kahverengi mordan daha iyi olur.
ama eger icine sinmediyse vazgec derim
ben sahsen oyleyim benimde evimde istemedigim birkac esya var, bakip bakip kiziyorum keske o zaman bunlari geri gonderseydim.

Cnm aslnda konuyu bir derdim var a acsaydım kske:) gülüorum ama bakma gözlerm şiş resmen.. inanın tüm mücadelelere ragmen babam ve kayınbabam galıp geldı. sanırım kılıf kahverengi kadife olacak sizce bu mobilyaya bu koltuk takımı klasik kacmaz deilmi?

Buarada bu istikbalin.. illa kalite olsun ddiler anca bunu secebildm..

evet canım o karizma. ama karizmanın parlak kadifemsisiydi baktıgım netten ise bunu buldum.. yemek takımıda istikbal cadorna takımı. uyarmı kahvesiyle acaba? ne kdr zormuss yaa

cnm gerçekten çok zor benmde kardeşim evlenecek bizde karizmayı seçtik ama siyah gri olcak karizmanın yemek odası çok siyah olduğu için vazgeçtik senin zevkin ama koltuk mor kahve iki ton bide yemek odasının tonları girince karışık bi görüntü çıkar ortaya gibime geldi

bende cok siyah diye karizmayı seçmedim canım. koltugu ise derisi beyaz ortası kadife kahve yatırcam. umarım salona uyar...

canım benim de yakında düğünüm var biz de eşya geziyoruz o yüzden modelleri ezberledim resmen okadar şık asil modeller var ki ben seçmekte çok zorlandım senin yemek odanı begendim bende bu tarz bir şey aldım ama üzülme kusurabakma koltuk takımın pek hoş değil yemek odasına yakıştıramadım çok ağır değil mi o takım berjerli çok şık modeller var keşke biraz daha düşünseydin senin içine sindiyse gülegüle otur ama sinmediyse hemen birşey yap sonra üzülürsün o koltuklarla yaşıcaksın içine sinmeli

haklıısn cnm ama bende oturma odasına alacagm tarzdan birz farklı olsun agır dursun istedim acıkcası. hatta klasik severken spor moblya aldım. aklımda birtane daha var ismini unuttum ama ona birdha bakıcam olmadı bunun kadifesi olacak artık. :(

Buarada bu istikbalin.. illa kalite olsun ddiler anca bunu secebildm..

merhaba,iki konunu da takip ediyorum.Salon istediğim olmadı dediğinde merak ettim.Bende tüm mobilya istıkbaldan aldılar yoksa ben tepe home dan istiyordum.istikbalden kendı zevkıme uygun olabılecek modellerı sectım birazcık zoraki oldu yani..yemek odanı beğendim benım aldığım ile aynı tarz fakat koltuk takımı olmamış yanı ikisi aynı tarz değiller en azından koltuğunu değişebilirsin.Düğününe ne kadar bilmiyorum ama sözlesme imzalamanız bıseyı değiştirmez nişanlınla git baska model sec sorun cıkmıcaktır.Eşinin ailesi niye böyle bısey yaptınız diye sorarsa arastırdık kullanıslı değilmiş dıyebılırsınızz.Sonucta senın yuvan ve o koltukta sen oturcaksın sen mısafırırnı ağırlıcaksın nısanlın ve senden baskasına söz düşmemeli cnm..

kızlar baskıyla aldım biraz ama içime sinmeyen bişiler var halen sizce nasıllar?

Tatlım bence moru katma çünkü mobilyaların beyaz kahverengi. BU koltuklarınm deri olan kısmı beyaz içlerini mobilyana uygun hafif sütlü kahve yapsan halı ve perdelerinide kahve ve tonları ile döşesen süper olur. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ama tatlım çok daha net bakınca sanki koltular biraz daha klasik kalmış mobilyaların yanında. koltuklarda değişiklik yapabiliosan süper olur. Eğer yapamıyosan dediğim gibi renk ronlarını değiştirt.

Son düzenleme:
Back
X