• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Lethe82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
216
0
116
42
İzmir
Dün yaklaşık 10 dkika içinde karar verip aldığım model bakalım beğenecek misiniz :)

venetokoltuktakimi321pu.jpg

Çok yer kaplar gibi duruyor.

Kumaşı süetmi??

Her renk halıya perdeye uyum sağlar. Güle güle kullanın.

Anntilop kumaş dediklerinden yaptırıyoruz canım.Krem halı ve perdeler olunca uyum sağlar diye düşündüm.Ama yemek takımıda aldık onla uyum sağlayacak mı diye korkuyorum.Nişanlım yemek takımında tutturunca birşey diyemedim.

bece güzel canım. kuzumumda dediği gibi her renkle uyum sağlar. bi müddet sıkılırsan aksesuarlaral filan odanı değiştirebilirsin.

Çok tşk ederima arkadaşlar cidden dün geceden beri çok huzursuzum aldığım yemek takımıyla uyacak mı diye :(

cnm aynısını benim arkadaşım kullanıyo yaklaşık bi senedirrr..antilop kumaş leke tutmaz demişlerdiiii korkusundan kız üzerini örtüyle kapladı...salonunu kullanmıycaksan çok kirlenmez..ama oturma odan içinse tavsiye etmiyorum..rengi çok açık diye modeli güzel..bende begendim bunu ama yatak olmuyor diye alamıyorum..ne zor iş oturma grubumuzu aldık sırf yatak oluyo diye istemedigim modeli aldım ama içime sinmedi deiştircem kafaya koydum:)köşe takımı alcam gibi ama çok kararsız biri oldugumdan heran belli olmuyo fikrim:)

Benimle öleceği yok koltukların çok özendim hep aklımda krem rengi fikri vardı kirlenirse sileriz geçer.Ben üstünde oturucam hemde yayıla yayıla boşverrrrrr:)

Benimle öleceği yok koltukların çok özendim hep aklımda krem rengi fikri vardı kirlenirse sileriz geçer.Ben üstünde oturucam hemde yayıla yayıla boşverrrrrr:)

:):):):)dogru diyon cnm işte çok pimpirikliyim yaaa deli olurum üzerinde bi kir görürsem:) benim yermede yayıl valla:)ucunda oturum bunu alsam ben:):):):)
şaka bi yana begendiysen güle güle kullan cnm saglıkcakla:)

çok hoş ben de görmüştüm mağazasında bu modeli o deriydi..oturunca fısır fısır çok rahat..resimdeki gibi de kaba durmuyor aslında çok kibar bir takım..bişe sorucam ben sadece siyah ve krem var diye biliyorum başka renk seçenekleri de var mı..bilgi verirsen sevinirim..

bence çok şık ve sportif güle güle kullanın yalnız benimde buna benzer beyaz renkli koltuk takımın var tükenmez kalem bile geçirebilen özellikte ama çok kir tutuyor bende polar gibi kumaştan alıp heppsinin üzerine örttüm bence sizde öyle yapın çünkü çok kir tutyor açık renk olarak .hoşçakalın...

Belki de sen önce ölürsün sempatiksalakcinni Şaka bi tarafa, koltuklar güzel, güle güle otur, üstüne birşeyler dök

bence şık canim ben begendim, ben yatak olmuyo diye begendigim takimi almaktan vazgecmezdim..İyi yapmissin..

Çok güzel spor ve şık bir seçim olmuş bende antilop kumaştan buna benzer bir model beğendim alıcaz inşallah ama pufu yok :( siz nerden aldınız birde sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilirmyiim ? teşekkürler

Çok teşekkür ederim canım.Biz ıstikbal'den aldık.Toplam fiyatı 2800 gibi birşeydi ama biz o fiyatı baya indirdik tanıdık olduğu için.

Bunu bende düşünmüştüm.Çok yer kaplıyo mu canım ya?merak ediyorum.Biz bi takım beğendik istikbalden calvin.Ama daha tam karar vermedik.Bunuda çok beğenmişitim ben .Birde kumaşı nasıl kullanışlı mı?Ben bundan alırsam iki üçlü iki tekli düşündüm pufsuz.Mrak ediyorum önerilerini..

abimlerin var buna benzer yatak falan olmuyo artı çok yer kaplıyo.görüntüsü şık her renk halı perde olur.yemek odama uyacakmı demişin bu takıma hepsi uyar bence..aldıysanız hayırlı olsun güle güle kullan...:ecrin_bebek:

Teşekkürler arkadaşlar.Bu modeller normal yataklı modellerden daha küçük bizzat kıyaslayarak baktım.Yani o şaşalı modellerin yanında açıkçası çok ufak kalıyorlar.Yatak olmuyorlar evet ama salonumda da birilerinin yatması hiç hoşuma gitmez açıkçası.Yataklıların altı fln sandık oluyor haklısınız belki çok kullanışlıdır ama ne bileyim sanki havasını kaçırırmış o sadeliğin güzelliğin diye düşündüm.Düğün Mayıs ayında olduğu için henüz kumaşı deneme fırsattım olmadı ama kullanışlı dediler bakalım deneyip göreceğiz :)

Back
X