Gümüş rengi masa olup, camı sütlü derim...
Enza dahil mobilyalarin rengi genelde natural bu aralar ceviz bulmak biraz zor gorunuyor tepe homa bakamadim maskoyuda netten araştırıyorum istanbulda yaşasam alma şansım olurdu internetten de güvenemiyorum fikirleriniz icin çok teşekkürlerKrem ceviz olanilir neden olmasın. Ben tepe home u begeniyorum bu aralar. Enzaya da bakabilirsiniz. İstanbulda iseniz maskoyu mutlaka gezin derim.
Bende o şekilde araştırıyorum ama kafama göre bulamadim renk tutuyor model begenmiyorum model begeniyorum renk tutmuyormobilyanın bacaklarına uyan bir ceviz bulursanız hoş olur.
Teşekkür ederim bende ceviz modellere bakiyorum umarım ardigim urunu bulabilirimayaklar ceviz olduğundan bence ceviz
Tekli koltuğuna uygunda olur, mobilya ın ahşap rengine uygunda olur. Çok güzelmiş renkleri, yerden yüksek olmasıda temizlik açısında çok iyi. Tek dezavantajı koltuktaki delikli yerler, toz olabilirAraniza yeni katildim herkese merhaba☺
Ben salonuma koltuk takimi aldim kiremit ve koyu vizon ikiside koyu ton olunca yemek odasi secmekte zorlaniyorum.takimin ayaklari ceviz rengi.sade ceviz rengi mi yoksa krem ceviz mi yada farkli önerileriniz varsa bekliyorumEki Görüntüle 2290623
tesekkur ederim yuksek olmasini o yuzden tercih ettim dediginiz gibi toz olma durumu var ama görüntüye karsi koyamadimTekli koltuğuna uygunda olur, mobilya ın ahşap rengine uygunda olur. Çok güzelmiş renkleri, yerden yüksek olmasıda temizlik açısında çok iyi. Tek dezavantajı koltuktaki delikli yerler, toz olabilir
Allah gülerek kullanmayı nasip etsintesekkur ederim yuksek olmasini o yuzden tercih ettim dediginiz gibi toz olma durumu var ama görüntüye karsi koyamadim
Takimi aldim bibibella cok dusundum ama agirlik cevizden tarafa yorum alinca yukaridaki yemek odasini tercih ettimBeyaz diyorum direk zaten koyu sayılır bu renklerbeyaz ceviz karışımi
Amin tesekkur ederimAllah gülerek kullanmayı nasip etsin