- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- Konu Sahibi poncikvegece
heh işte bende o durumdayımkararsızlık zor mesele hafif gönlüm çizgiye kaymadı değil yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh işte bende o durumdayımkararsızlık zor mesele hafif gönlüm çizgiye kaymadı değil yani
Yaaa Mune ablacımm yorumunu okumadan eyvahhh dedim gene yanlış yere açtım ve ban geliyor herhalde
sonra yorumu okuyunca mutlu oldum fikir vermiş olman daha da mutlu etti valla ne yalan söyleyeyimm :) Teşekkür ederim.. Baklava bana da biraz ağır geliyor ve sanki az biraz göz yorar gibi..
teşekkürler
Benim gönlüm çizgiden yana.. az önce bir resim daha bıraktım görüntü olarak birebir aynı benim mobilyam da .. fon perde falan aynı bu şekilde ve cama bu kadar yakın masam ama hala çizgi mi yoksa baklava mı ikisi de çok güzel bence yaAynı arayış içindeyim. Takipteyim
Vallahi reklam değil aynacı değilim ben ihracat işi ile uğraşıyorum
Ya aslında yalan yok, konuyu başkası açtı ve reklam yapılıyor sanarak daldım ama baktım ki bizim patili, yorum yapayım dedim.
Zevk ve tercih meselesi tabii de ben evde spor tarzı seviyorum, baklava benim spor tarzıma uygun gelmedi, hatta ben olsam duvarımda müsaitse o dikey aynaların eninin daha geniş olmasını isterdim, misal şöyle:
Eki Görüntüle 2541034
baklava son kararımMesela biri yapmış şu iyi bir örnek olabilir.. mobilyam direkt olarak bu ton.. masam da ayakları acı kahve ve üzeri taş mermer kaplama aynı bu şekilde düşünüyorum
Aynanın önünde sadece yemek masası olacak..Aynanın olduğu duvarın önü çok dolu olacaksa göz yormaması için düz, eğer daha sade bi şekilde olacaksa baklava tercih ederdim. Maliyet ne kadar peki ortalama. Gerçekten ayna ya aşık bir insanım ben tAm benlik
baklava
Evet yaptırırken düşündüm bende :) olsun artık napalım.. el mahkum :)Cok hoş olmuş güle güle kullanın.ama bı bebiş gelirse yarın oburgun minik elizlerini temizlemekle geçer gününüz .benim evde ayakkabılık duvardan duvara ayna ve gardrobumda öyle.ve evde 1 bucuk yasinda bi sipa var.elimde bezle gezmekten cok yoruldum ama yinede seviyorum aynalarimi.