Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımı renklerine karar veremiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bestdream

Mutluluk Sebebim 2 oldu
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.587
43
113
Fransa
Salon takımı konusunda karar veremiyorum kızlar, henüz evim tutulmadı onun için salonun büyüklügünü kestiremiyorum ama halım zaten alınmıstı mavi-bej tonları karısık.. Mobilyaları koltuklar fln bej veya krem alıcam benim birinci sorum tv ünitesi zaten siyah oluyor acaba uyumsuz olurmu? ikincisi konsol ve gümüslük almam gereksiz mi sizce üçüncü sorumda yemek masası yer kaplıyor diyenler var ama misafirim gelse yemege mutfaktamı yiycez?
bi de bu renkler nasl uyumlu olurmu acaba görsel paylasım olsaydı aklımda daha iyi canlanırdı.. tecrübesi bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen :97: :97:

önce evi tutup sonra eşyaları al şimdi krem ve bej alsan ileride çocuk olacak bide gelen gidennin çocukları çabuk kirlenir

önce evi tutup sonra eşyaları al şimdi krem ve bej alsan ileride çocuk olacak bide gelen gidennin çocukları çabuk kirlenir

evet esyalar ev tutulduktan sonra alınıcak benim düsüncem kahve tonlarını pek sevmiyorum diye bej' de karar kılmıstım

cnm duvar ünitesi neden siyah oluo anlamadım her renk her modelde duvar ünitesi var. ben salonlarda vitrin ve gümüşlüğü gereksiz görüyorum o yüzden sadece masa sandalye konsol aldım. bu arada salonda yemek masası da mutlaka olmalı diye düşünüyorum.

peki cnm tesekkür ederim cvbn için yemek masasi sandlye ve konsol alaym o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…