• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon Takımı İçin Fikir

canım ikisinede bayıldım. eylülde evleniyorum ve bende bunlara benzer bi koltuk alıcam. özellikle böyle açık renkli olmasını istiyorum. 1. takımı bence kesinlikle alabilirsin çok güzel.

aslında şöyle söliyuim 2.nin tekli koltuğu pek hoşuma gitmedi.

kumaşları nasıl bariz deri gibi gözükenlerdenmi yoksa kir tutmayan nubuk gibi olanlardanmı?

son soru markaları ne? :p

Kumaşları bu yeni çıkan leke tutmayan veya en azında silinince çıkabilen kumaşlardanmış, istersen antilop kumaşla da kaplanabiliyor, ama öyle olunca fiyatları da yükseliyor tabi. Antilop kumaşın özelliği ayakkabı boyasına kadar garanti veriyorlarmış, da ben pek ihtimal vermiyorum. Tükenmez kalemi denedik çıktı diyorlar tabi yaşamak ve denemek lazım.

Site yönetimince mahzuru yoksa linklerini verebilirim. Orada resimleri daha güzel. Ben yüklemeyi beceremedim küçücük kaldılar.

Özelden yazayım diyecem ama ben hesabımı yeniden aktive ettiğim için bir 50 post yazmam gerekiyor muş sanırım, mesaj da gönderemiyorum henüz.

1.ci model klasik hiç modası geçmesss..
2.model bu senelerde baya revajda:)ama 2.modelin tekli koltugunun şeklini begenmedim:)ikili olanlar çok güzelde:)

ben de 2.si diyorum.fiyat konusuna gelince aradaki 1.5 milyar göze batıyor olabilir ama şöle düşün bunlar ömürlük şeyler sonra ah bi okadar daha verip öbürünü alsaydım deme.tabii 2sini bariz bi şekilde istersen...yoksa 1.de çok güzel

2 si çok geniş bikere salonunu ölçmen lazım bende 11 yıldır antilop kumaşlı koltuk kullanıyorum nubuk gibi olanlardan kesinlikle dpru çünkü benimkini görümcemin çocukları pilot kalemle boyadı ıslak mendille sildim çıktı ve fakat bu nubuk gibi olanlar zamanla dökülme yapıyor nasıl desem güve yemiş gibi oldu benimkiler bende değiştircem ayrıca sen hep yeni evli çocuksuz kalmıycan canım temizleyebileceğine güveniyosan al bence gençler beyaza çok hevesli ama temizliği çok zor kirlenince asaletini kaybediyor uzun lafın sopası:roflol:model olarak 1ciyi beyendim kesinlikle odayı ölçmeden gitme

2 si çok geniş bikere salonunu ölçmen lazım bende 11 yıldır antilop kumaşlı koltuk kullanıyorum nubuk gibi olanlardan kesinlikle dpru çünkü benimkini görümcemin çocukları pilot kalemle boyadı ıslak mendille sildim çıktı ve fakat bu nubuk gibi olanlar zamanla dökülme yapıyor nasıl desem güve yemiş gibi oldu benimkiler bende değiştircem ayrıca sen hep yeni evli çocuksuz kalmıycan canım temizleyebileceğine güveniyosan al bence gençler beyaza çok hevesli ama temizliği çok zor kirlenince asaletini kaybediyor uzun lafın sopası:roflol:model olarak 1ciyi beyendim kesinlikle odayı ölçmeden gitme

Sağolasın Tulay, söylediklerine katılıyorum, aslında açık renk koltuk beni biraz korkutuyor ama salon için başka bir renk pek düşünemiyorum nedense, bu arada ben de evli ve çocukluyum ve felaket yaramaz bir oğlum var. Kendisinin salona girme izni olmayacak bu gidişle :olmaz:

2.si daha güzel görünüyo ama bu fiyat sizi zorlicak durumdaysa bence vermeye değmez diğeri de kötü değil çünkü

Birinci koltuk takımı için yeni resimler yüklüyorum.

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $4.webp
    $4.webp
    3 KB · Görüntüleme: 61
  • $5.webp
    $5.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $6.webp
    $6.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
2. si

Eklentiler

• $2.webp
    $2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $4.webp
    $4.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $5.webp
    $5.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $1.webp
    $1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 65
sanki 2.cisi biraz daha hantal gibi. çocuklu bir eve beyaz koltuk oldukça cesaret ister.
koltukların yerden yüksekliği çok önemliymiş.çünkü koltuklarıma oturan kısa boylu misafilerimin ya ayakları havada kalıyor ya da misafirim koltuğun ucuna oturuyor :( bir de minderlilerin kesinlikleminder içlerini incele ben dikkat etmemişim içi kırpık sünger dolu ve eşim nasıl yaslanıyorsa minderin şekli bir tuhaf oluyor ve minderler kendine gelemiyor .üstelik şimdiki evim küçük olduğu için salon takımımı oturma odası olarak kullanıyorum ve şu an nefret ettiğim şeyi yapıyorum ve koltuklarımın üzerini polar örtüyle kapatıyorum. :kızgın:
bir de kiracı mısın yoksa ev sahibi mi? bu da önemli eğer ev sahibiysen fiyattan daha önemlisi hangisi içine siniyorsa o olsun.çünkü bunlar kolay değiştirilen eşyalar değiller.
şimdiden güle güle kullan

1. koltuk takımı daha güzel bence hem modası geçmez diye düşünüyorum gayet güzel bende almayı düşünüyorum nereden alacaksın

Back
X