• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon Takımı İçin Fikir

yesil_erik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
681
4
118
İstanbul
Herkese Selam,

Salon Takımı için fikirlerinizi bekliyorum,

$ornek_1.webp

$ornek_2.webp

Son düzenleme:
aslında fiyatı bir bakıma önemsemem elbette fark bayağı ama,içime o an sinen neyse o olmalı diyorum ben..
bütçeniz nedir onu bilemiyorum ama..
çünkü 1 kez alınır ve uzun süre kullanılır bu tarz mobilyalar..mesela ben evlendiğimde hiç beğenmediğim bir takımı almak zorunda kalmıştık 2 yıl sonra değiştirdik masraf daha çok oldu..

ıkisi de hoş.
Eğer sizin ikisi arasında, çok beğendğiniz biri varsa ve fiyat kafanızı karıştırıyor ise, koltuk devamlı alınan birşey değil, fazla verip, içinize sinen olsun derim ben. Tabi maddi sıkıntınız yok ise.

bence bir bütçe oluşturup bütün mobilyalara vereceğin parayı belirleyip öyle seçim yapmalısın, eğer 3000 verebileceksen tabi ki ikinci biraz daha rahat ve hoş görünüyor, ama veremiyorsan birinciyle çok büyük fark yok arasında o da gayet hoş olur, bir de evin salonu geniş değilse ikinci sıkış tıkış durur güzel olmaz onu da düşünmelisin canım

Bence 1.takım daha kullanışlı.Neden dersen,ben 2.ye benzer (oturum yeri geniş olan)takım kullandım.Yatıp uzanması çok rahat.Ama oturması hiç iyi değil.Çok geniş olduğu için belini yastok,kırlent doldurman gerekiyor.Misafirde rahat oturamıyor.Oturma odası için olabilir ama salonda bence rahat edemezsin.

Birbirlerine çok benziyorlar o kadar fark ödemenin bi anlamı yok bence ayrıca fiyatları aynı bile olsa ben 1. takımı beğendim modası hiç geçmez ve çok güzel.

Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler, valla ben ikisini de beğeniyorum, ama bir türlü karar veremiyorum, beni en düşündüren konu aradaki fiyat farkı birinci sırada ama ondan da önemlisi fonksiyonelliği. Zira salon takımı öyle her zaman alınacak bir şey değil. Resimde pek belli değil büyük hallerini bir türlü yükleyemedim. Birinci koltuk takımında sırt ve oturma yerleri minderlerden oluşuyor, diğeri ise bütün olarak geliyor. Bunlardan hangisi daha iyi olur. Minderli olandan misafir güruhu kalkınca çok mu dağınık durur. Yoksa böyle ayrı ayrı olması daha mı konforludur? Bunun gibi meselelere daha çok takıldım.

Bence 1.takım daha kullanışlı.Neden dersen,ben 2.ye benzer (oturum yeri geniş olan)takım kullandım.Yatıp uzanması çok rahat.Ama oturması hiç iyi değil.Çok geniş olduğu için belini yastok,kırlent doldurman gerekiyor.Misafirde rahat oturamıyor.Oturma odası için olabilir ama salonda bence rahat edemezsin.

Valla açıkcası ben berjerine oturmuştum onda öyle bir sıkıntı olmadı, eşimde üçlüye oturdu. Lakin boyu uzun olduğu için onda sıkıntı olmamış olabilir, Salon takımlarında en rahatsız edici husustur, kesinlikle katılıyorum. Kontrol etmem gerek gidip bir oturmam lazım.

canım ikisinede bayıldım. eylülde evleniyorum ve bende bunlara benzer bi koltuk alıcam. özellikle böyle açık renkli olmasını istiyorum. 1. takımı bence kesinlikle alabilirsin çok güzel.

aslında şöyle söliyuim 2.nin tekli koltuğu pek hoşuma gitmedi.

kumaşları nasıl bariz deri gibi gözükenlerdenmi yoksa kir tutmayan nubuk gibi olanlardanmı?

son soru markaları ne? :p

Back
X