salon perdesi

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar salonumda stor perde var mekanizmalı.tülüm beyaz ve üstünde siyah desenler var,güneşliği de beyaz. bunları yaptırırken kenarına fon yaptırmadım çünkü çok kaba geldi o zamanlar hala da öyle geliyor. şimdi gözüme çok sade geliyor perdlerim.kenarlarına fon yaptırmak istiyorum ama ip perdelerden.sizce tül perdenin kenarına ip perdeden fon olur mu ?

arkadaşlar salonumda stor perde var mekanizmalı.tülüm beyaz ve üstünde siyah desenler var,güneşliği de beyaz. bunları yaptırırken kenarına fon yaptırmadım çünkü çok kaba geldi o zamanlar hala da öyle geliyor. şimdi gözüme çok sade geliyor perdlerim.kenarlarına fon yaptırmak istiyorum ama ip perdelerden.sizce tül perdenin kenarına ip perdeden fon olur mu ?

Benimde oturma oda perdelerim aynı.Beyaz stor, üzerinde beyaz tül siyah desenli.Ben de senin gibi düşünüyordum.Ama sonra fon yaptırmaya karar verdim.Koltuklarım kırmızı kenarları siyah deri.Ben de fon olarak koyu kırmızı saten kumaşı amerikan pile diktirdim.Üstten pile yerlerine şeffaf boncuklar diktirdim.Fonları perde tokası ile (gümüş renk,üzerinde taşlar var)tutturdum.Güzel oldu.Sade ve şık.

Son düzenleme:
Back
X