Salon Koltuklarıma Uygun Halı Perde Önerisi

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
0
0

Kızlar yeni eve taşınacağım daha önce oturma odasında oturuyordum.Artık salonda oturacağım yalnız yeni fon perde ve halı alacağım.Ortadaki sehpa olmayacak.Yalnız odayı siyah krem dekore etmek istemiyorum.Bu koltukları ne renk fon perdeyle ve halıyla kombinleyebilirm.lcd için krem tv sehpası alacağım.Çocuklardan dolayı sehpayı kaldıracağım ama mesela yastıkları mavi renkle değiştirsem.Mavi renk fon perde vs ile kombinlesem çok mu kötü olur.Koltukları değiştirme sanşım yok maalesef.Önerilenizi bekliyorum

Eklentiler

• 20150513_132652.jpg
    20150513_132652.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleme:
Cnm benm yuklenmis bence turkuaz guzel olur..Turkuaz krem uyumunu severim hali cok patlatmayacak bir desende olabilir perdeler de kadifemsi oluyor ben seviyorum oyle.. siyah cizgili yastiklarinda asagidakine benzer yastiklar ekle siyah cerceveler bir kac beyaz turkuaz objeyle cok sirin bir oda olur bence:KK37:
spring-7666-turkuaz-285-70-B.jpg

FB,13047,15,patchwork-turkuaz.jpg

Turquoise-Decorative-Pillows-Design.jpg

contemporary-curtains.jpg

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin.Turkuazu bende cok seviyorum.Su koltuklarin yanlari siyah olmasaymis daha iyi olcakmis.Deneyecegim attiginiz yastiklari cok begendim umarim guzel olur.

Siyahlari dert etme, koltuklarin geneli krem oldugu icin turkuaz hos olur..modern turkuaz bir hali, ayni tonlarda yastik ve perdeler super bir hava katar..bence yapmalisin :KK59:

X