• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Perde rengi kararsızlığım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Teşekkür ederiim güzelmiş evet :) ama çiçekli bir desen istemiyorum. Mutfağımda belki kullanabilirim ama salonda düz istiyorum. Renk öneriniz var mı?√¡

Kruvaze ve içine zebra stordan şaşma

Kruvaze ve içine zebra stordan şaşma
Yok canım şuan onları kullanıyorum zaten. 3 yıldır. Taşınmam sebep oldu değiştirmek için :) tül perdenin rahatlığı hiçbirinde yok. Kişiden kişiye değişir tabi. Sadece fon rengini düşünüyorum

Gümüş tonlarında olmalı tabiki ama baya açık olanından yakışacağını düşünüyorum :KK66: bu tarz bi renk
Screenshot_2017-04-25-17-23-39.webp

Canım perdelerini yaptırdın mı bilmiyorum ama eğer geç kalmamışsam benim de bir fikrim olacaktı. mint yeşilini ya da turkuazın açık tonlarını deneyebilirsin. füme küçük evler için basık bir ortam yaratacaktır. krem tonlarından hoşlanmadığını söylemişsin ama koyu toprak tonları da mora yakışır. (görsel ekliyorum ama koltuk takımı değil :KK48: umarım hayalinde canlandırmana yardımcı olur)

Eklentiler

• 4bb4d156dbd77743aff7196c70271813.webp
    4bb4d156dbd77743aff7196c70271813.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 9c65ffea058b95ef2ddbdf164cbad397.webp
    9c65ffea058b95ef2ddbdf164cbad397.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 42
Canım perdelerini yaptırdın mı bilmiyorum ama eğer geç kalmamışsam benim de bir fikrim olacaktı. mint yeşilini ya da turkuazın açık tonlarını deneyebilirsin. füme küçük evler için basık bir ortam yaratacaktır. krem tonlarından hoşlanmadığını söylemişsin ama koyu toprak tonları da mora yakışır. (görsel ekliyorum ama koltuk takımı değil :KK48: umarım hayalinde canlandırmana yardımcı olur)
Cok tesekkür ederim öneri için :) hayır daha perdemi yaptırmadım ama sanırım kararımı verdim :) evet mint yeşilini severim mora da yakışabilir ama, yeşilden daha çok sevdiğim bir renk varsa o da pembe :) evde oluşturduğu etkiye bayılıyorum.. Yine pembenin ağına yakalandım yani. Başka pembe şeylerimde var. Moru boğmasın diye pudra pembe düşünüyorum perdelerimi. Yastıklarımda zaten o tonlarda. Ama öneri için tekrar sağolunn :)

Back
X