kızlar merhabalar
nişanımız evde olacaktı ancak son anda fikir değiştirip salonda yapmaya karar verdik.sorun şu ki salonda bir nişan olacak diye illa bu kabarık nişanlıklardan giymek zorundamıyım.etrafımdakiler böyle söylüyorda daha önce salonda abiye tarzı nişanlık görmemişler.siz ne dersiniz ben hiç istemiyorum kabarıkları.fikirleriniz nelerdir.paylaşırsanız çok sevinirim
benim ne nişanlığım ne de kına geceliğim kabarıktı,abiye giydim herkeste çok beğendi
bu işler bi kurala göre olmaz herkesin zevki farklıdır önemli olan senin içine sinmesi
benim ne nişanlığım ne de kına geceliğim kabarıktı,abiye giydim herkeste çok beğendi
bu işler bi kurala göre olmaz herkesin zevki farklıdır önemli olan senin içine sinmesi
yok canım ne alaka erkeğin sana verdiği değeri bez parçasına göre mi ölçüyorlarmış
kırılmamaları için fikirlerini al ama sen yine kendi bildiğinden şaşma bu daha nişan bunu kınası düğünü var
benim ne nişanlığım ne de gelinliğim klasik bilindik kabarıklardan değildi.
üstelik nişanlığımın parasını ben kendim ödemiştim bizim oğlan tarafı tam pintiymis o zaman !!!
elalem ne der diye kendi tarzımdan ya da içinde kendimi rahat hissettiğim şeyden vazgeçicek değildim.
sen de kararının arkasında dur.
ahh şu erkek tarafı kız tarafı muhabbeti yok mu
ne kadar çok kalp kırıyor huzursuzluk çıkarıyor gereksiz yere
benim ne nişanlığım ne de gelinliğim klasik bilindik kabarıklardan değildi.
üstelik nişanlığımın parasını ben kendim ödemiştim bizim oğlan tarafı tam pintiymis o zaman !!!
elalem ne der diye kendi tarzımdan ya da içinde kendimi rahat hissettiğim şeyden vazgeçicek değildim.
sen de kararının arkasında dur.
ahh şu erkek tarafı kız tarafı muhabbeti yok mu
ne kadar çok kalp kırıyor huzursuzluk çıkarıyor gereksiz yere
maalesef bu iş saçma bir yarışa dönmüş durumda
ben bile arada dolduruşa gelip saçma sapan düşündüğüm zamanlar oldu
sonra kendine gel moni dedim ne oluyorsun
ben annem ve daha büyük nesillerden farklı olarak eşimle eşit olduğuma inandığım bir yuva kurmaya çalışıyorum.
sonra işte yeni nesil evliliğe karşı
karşı olur tabi olayı yarışa çeviririsen
aa ayşe hanımın kızına neler neler almışlar
mehmet beyler ogluna ev almıs seninkiler senin nisanlına almaıd mı
aayy ayy vay vay derken
insanı strese sokuyorlar.
İçinen nasıl geliyorsa öyle yap bnde nişanımı evde yapcam ailem kafede yapalım dediler istemedim çünkü kafede evde giyecegm abiye olmazdı e sevgilim aldı bna kıyafetimi şimdi onu giymemekte olmaz o yüzden istemedim hiç :) Şimdi kendi istegim üzerine evde olucak çokta eglencegimize inanıyorum ben
kızlar merhabalar
nişanımız evde olacaktı ancak son anda fikir değiştirip salonda yapmaya karar verdik.sorun şu ki salonda bir nişan olacak diye illa bu kabarık nişanlıklardan giymek zorundamıyım.etrafımdakiler böyle söylüyorda daha önce salonda abiye tarzı nişanlık görmemişler.siz ne dersiniz ben hiç istemiyorum kabarıkları.fikirleriniz nelerdir.paylaşırsanız çok sevinirim
o kadar güzel abiyeler var ki o kabarık modeller solda sıfır kalır...(işlemeli çok güzel balık modelinde özel tasarım elbiseler var mesela...fiyatlar biraz uçuk yalnız)
her seyden önemlisi sen istemiyorsan sakın giyme..insanın şu günleri tekrar yaşama şansı yok..kendini en iyi nasıl hissediceksen nasıl mutlu olucaksan öyle yap derim ben...millet ne der cümlelerine kulaklarını tıka gitsin...
evlenene kadar her kafadan bi ses çıkar.sen kulaklarını tıka ve yüreğinin sesine git.ben daha önce bi çok yerde salonda abiye giyen nişana gittim.benim de nişanım olcak kısmetse.gelinliğimi zaten kabarık istediğim için nişana kesinlikle kabarık bişey almicam.ya abiye olcak ya da hafif deniz kızı modeli.araya başkalarını sokarsanız çok kafanız ağrır.sevgilinle el ele ver içinizden ne geliyosa onu yapın.