• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon için fikir....

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
66
İstanbul
kızlar mrb salonumda vitrin vardı kızıma dolap yaptım çok da gusel oldu zaten konsol odaya sığmıyor koridorda duruyor şuan sadece gümüşlük var odada onuda kızıma dolap yapmayı düşünüyorum çünkü çalışıyorum ve onun içindekilerle temizlik falan vakit alıyor bide hiç kullanamıyorsun içindekileri sade olucak odam daha çok hoşuma gidiyor sizce nasıl olur?
ayrıca yatak odam büyük gümüşlüğü kızımın kışlıkları için ayırabilirim nasıl fikir?

Son düzenleme:
Bence güzel olur hatta süper olur ne kadar kullanışlı bi çözüm çünkü odalarımızda bizler değil eşyalarımız yaşıyor..kendimize ne kadar fazla yaşam alanı açarsak o kadar ferah ve iç açıcı olur bence.
Benim de salonumda bir ünite bir de koltuk var o kadar..günlük yemek takımı misafirlik diye de ayırmadım kullan gitsinn :))

ayrıca yapışkanlı kaplama kağıtları var ya tarz olsun istersen çiçek desenli vs. ile kaplarsın değişik olur.

Bence güzel olur hatta süper olur ne kadar kullanışlı bi çözüm çünkü odalarımızda bizler değil eşyalarımız yaşıyor..kendimize ne kadar fazla yaşam alanı açarsak o kadar ferah ve iç açıcı olur bence.
Benim de salonumda bir ünite bir de koltuk var o kadar..günlük yemek takımı misafirlik diye de ayırmadım kullan gitsinn :))

aynen ya bide ben çalışıyorum vitrine falan hizmetçilik mi yapcam ev dediğin ferah olmalı bu hafta sonu hemen harekete geçicem eşim zamanında almayalım diye dinlemedik işde şimdide ben sana demiştim diyor:1::1::1:

zaten vitrinde şuan giydikleri duruyor battaniyeleri falan var camların üzerinede yapışkanlar yapıştırdım her gören çok gusel olmuş diyor onun yanınada gümüşlüğü koydummu takım gibi olur walla:))

kesinlikle fikirleriniz çok iyi...dönem dönem beğenip aldığımız eşyalar zamanla yük oluyor...farklı bölümlerde değerlendirmek lazım...

Back
X